Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2009 11 27, 23:37)
Tusen takk  4u.gif  4u.gif
Hvordan har du det?  mirksiukas.gif

Takk. Bare bra mirksiukas.gif
Og hvordan går det?

QUOTE(aida1818 @ 2009 11 30, 12:58)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų. Aš dar tik pradedu , tad man labai praverstų žodynas.Gal kuri nors galėtų atsiųsti? Nepamenu nicko  blush2.gif  bet viena iš jūsų minėjo kad turi norsk for utlendinger knygutes ir diskus, būčiau labai dėkinga jei galėtumet atsiųsti 4u.gif
aida1818@gmail.com
aidusianka18

sveika prisijungusi 4u.gif
as turiu, tai ryt prasiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
det går bra, takk smile.gif
Atsakyti
Labas. Gal ir man galėtumėt pasiųsti tų knygučių, pratybų ir mp3? Išskyrus Stein på stein. Parsisiųsčiau pati, bet visai durna, nu niekur tam puslapy nematau nei registracijos, nei iš kur siųstis. biggrin.gif

rasactv@yahoo.com

Ačiū, jei kas nepatingės. wink.gif
Atsakyti
O kokiam puslapy? Siaip as turiu komp varianta Colloquial Norwegian..... Galiu permest jei kam reikia.
Papildyta:
Oj, pamirsau papasakoti apie knyga. Tai va, angliskai. Yra vadovelis, sioks toks zodynelis ir visos pamokos su garso takeliu (2 CD). Visai nieko pradziai, jeigu su anglu draugauti, bet rimtam mokslui aukstesniuose lygiuose nelabai. Nu bet visi pradede nuo elementaraus.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2009 11 18, 12:02)
Hei!

o vyras LT ar jau NO? nes jei dar LT, tai siulyciau cia kursus pradziai palankyti. kiek teko girdeti, tai NO labai prastai kursuose desto. toks "sausas" destymas

Na as taip pat girdejau kad prasti, bet kartu kad Oslo universitete intensyvus kursai yra labai geri taip pat kad folkeuniversitet. O stai kad pas lietuviu organizuojamus kursus Norvegijoje nelabai verta eiti.. na bet zinot cia buvo dvieju zmoniu nuomone..tai gal kam ir kitaip atrodo.. Pati lankiau LT (grupeje) ir No (privaciai)..tai sakyciau kad patiko labiau LT, nes norvege nelabai taiso tarimo ir siaip kazkaip..bet tai tik mano asmenine patirtis ir sakyciau gan nedidele smile.gif todel rosiuosi po nauju pradei lankyti folkeuniversitet intensyvius kursus..

QUOTE(artemide23 @ 2009 11 24, 16:34)
Jeg har meg virksomhet.

Gal taip tiksliau bus.  4u.gif

thumbup.gif o tu cia tik pardavineji ar ir nuoma uzsiimsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantė: 04 gruodžio 2009 - 10:53
Tik pardavineju ax.gif Pradziai reikia pinigu pritaupyti biggrin.gif O veliau ziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2009 12 02, 21:57)
Labas. Gal ir man galėtumėt pasiųsti tų knygučių, pratybų ir mp3? Išskyrus Stein på stein. Parsisiųsčiau pati, bet visai durna, nu niekur tam puslapy nematau nei registracijos, nei iš kur siųstis. biggrin.gif

rasactv@yahoo.com

Ačiū, jei kas nepatingės. wink.gif

mano nikas jurachkaa mirksiukas.gif

QUOTE(Almantė @ 2009 12 04, 10:35)
Na as taip pat girdejau kad prasti, bet kartu kad Oslo universitete intensyvus kursai yra labai geri  taip pat kad folkeuniversitet. O stai kad pas lietuviu organizuojamus kursus Norvegijoje nelabai verta eiti.. na bet zinot cia buvo dvieju zmoniu nuomone..tai gal kam ir kitaip atrodo.. Pati lankiau LT (grupeje) ir No (privaciai)..tai sakyciau kad patiko labiau LT, nes norvege nelabai taiso tarimo ir siaip kazkaip..bet tai tik mano asmenine patirtis ir sakyciau gan nedidele smile.gif todel rosiuosi po nauju pradei lankyti folkeuniversitet intensyvius kursus..

as siuo metu LT kursus lankau, tai labai patinka smile.gif o Oslo universitete tie kursai kiek kainuoja? uzsirasau ir pradedi? ar reikia palaukti kvietimo?
lauksime ispudziu 4u.gif
Atsakyti
O kur lankai kursus?
As db privaciai einu
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 12 05, 23:25)
O kur lankai kursus?
As db privaciai einu

Ziniu Gausoj mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek moki?
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 12 07, 14:07)
O kiek moki?

620lt ax.gif
Atsakyti
Nereklamuoju, bet as moku 35 ltl/val.

Jeigu kam reikia- turiu grozines lit norvegiskai komp variantu. Parasykit, jeigu kam reikia, nes be skaitymo jokiu mokslu nebus.

O gal kas zino internetiniu radiostociu norvegisku? Buciau dekinga uz info.

Ir dar- gal kas Bergeno testa laike ar planuoja laikyt?
Atsakyti