Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

Hei! 4u.gif
Na zodynu yra ir internete, nebutina pirkti. Siaip tai, taip, pradziai tarimas, o po to su zodynu "rankose" sedeti prie pamoku smile.gif
Atsakyti
o gal parasytumet koki adresa zodyno. norvegiska raidyna ir tarima jau nagrineju. bet ten nera zodyno tik uzduoteles. blush2.gif
Atsakyti
galiu atsiusti zodyna-programele (anglu-norvegu, norvegu-anglu), kuri man padejo pacioje prazdioje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 16 lapkričio 2009 - 19:02
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 16, 20:00)
galiu atsiusti zodyna-programele (anglu-norvegu, norvegu-anglu), kuri man padejo pacioje prazdioje  smile.gif

Jaučiu,kad ir man pribrendo reikalas užsiimti su šia kalba. biggrin.gif Vis paskaitinėju jūsų temukę,bet vis rytoj-rytoj sau pažadu...
Atsiūskit,prašau žodyną-programėlę. 4u.gif Labai dėkinga.
skype mleilam
Atsakyti
buciau labai dekinga. o siunciama per AZ ar el. pasta blush2.gif
Atsakyti
mazai uzima vietos, tai galiu per e-pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 17, 13:06)
mazai uzima vietos, tai galiu per e-pasta  smile.gif

tai tada i jusu AZ parasysiu savo el pasto adresa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 11 12, 23:01)
Jeg har ikke Norske tegn i mine datamaskin. Det er ikke passer.  verysad.gif

Pabandziau parasyt, jeigu nesamone leptelejau- paaiskinsiu ka norejau pasakyti

Labukas visoms! 4u.gif
Tikrai yra visuose kompiuteriuose reikiama kalba, tik reikia eiti i kompiuterio nustatymai, Valdymo skyda,Regiono kalbos ir pasirinktys - ir tenai pasirinkti, kokias norite kalbas, jos atsiras po to kai pasirinksite monitoriaus apcioje, uzduociu juostoje, kur dabar matote EN ar LT, plius prisides NO ar dar kitokia, ir kai noresite rasyti norvegiskais rastmenimis, tai pasikeiciate su pele is EN ar LT(na nezinau kokia kalba Jus naudojate) i NO ir tada rasote norvegiskais rastmenimis, ir t.t. Gal as cia ir neaiskiai isdesciau smile.gif bet kalba galite TIKRAI pasirinkti kokia norite mirksiukas.gif

QUOTE(airius @ 2009 11 16, 15:55)
SVEIKOS
dekui kad priemet. gal patarsit nuo ko pradet, ta prasme nuo ko pradet mokintis norvegu kalba. as manau, kad pirmiausia reikia nusipirkti zodyna ir issinagrineti kaip yra tariami zodziai. mata kag jus graziai bendraujat, susirasinejat norvegiskai. noreciau prisijunkti. tad nuo ko pradet blush2.gif

Zodyno gal ir nereikia iskart pirkti, zinoma, pasirinkimo laisve smile.gif As turejau nusipirkusi "Lietuviski - norvegiski pokalbiai" knygele, tai pradejau is jos mokytis, kol dar nebuvau atradusi sio puslapio ir daugybes nuorodu.
Teisingai manote, pradeti reikia nuo to, kaip tariamos konkrecios raides, balses, priebalsiai, dvibalsiai. Man buvo sudetinga prisiminti, nes sioje kalboje labai idomu tai, kad tariant kai kuriuos zodzius nesitaria daug raidziu, idomus kalbos vingiai, bet po truputi isimenama ir tada jau galima gilintis i kitas kalbos subtilybes smile.gif
Tad linkiu begalinio uzsispyrimo ir kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
bandysim, bandysim mokintis. nes planuose yra isvaziuoti i Norvegija. vyras tai eis i kursus Norvegijoj. o man reiks savarankiskai. kol sedim Lietuvoj kol mazieji miega galim po interneneta pavaikstinet lotuliukas.gif .skaiciau sia tema nuo pradziu tai merginos ir meziagos ir adresu pridejusios. saunuoles. aciu jums
p.s. pabudo lelyte tad einu. pareiga saukia. geros dienos biggrin.gif
Atsakyti
Ir tau geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2009 11 18, 08:02)
Labas rytas
bandysim, bandysim mokintis. nes planuose yra isvaziuoti i Norvegija. vyras tai eis i kursus Norvegijoj. o man reiks savarankiskai. kol sedim Lietuvoj kol mazieji miega galim po interneneta pavaikstinet lotuliukas.gif .skaiciau sia tema nuo pradziu tai merginos ir meziagos ir adresu pridejusios. saunuoles. aciu jums
p.s. pabudo lelyte tad einu. pareiga saukia. geros dienos biggrin.gif

Hei!

o vyras LT ar jau NO? nes jei dar LT, tai siulyciau cia kursus pradziai palankyti. kiek teko girdeti, tai NO labai prastai kursuose desto. toks "sausas" destymas
Atsakyti
Rugilytes- as rasiau apie raides klaviaturos. Neturiu net nosiu ir ilguju. O kalbas tai aisku turiu.

As turiu U.Mikucionio zodyna. Tikriausiai zinot. Bet uz tokia kaina tikrai galetu buti daugiau zodziu! Dabar, jeigu sunkesnis tekstas tai google translate visai nieko. Netobulas, bet padeda!
Atsakyti