Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

Sveiki visi. Merginos, gal galetumete padeti? Gal galetumete uzeiti i internetine parduotuve ir ja ivertinti? Labai noreciau isgirsti Jusu nuomone ir kritika ax.gif 4u.gif
www.das.no Buciau labai, labai dekinga. Turbut geriau i AZ, nes cia ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 07, 20:09)
Sveiki visi. Merginos, gal galetumete padeti? Gal galetumete uzeiti i internetine parduotuve ir ja ivertinti? Labai noreciau isgirsti Jusu nuomone ir kritika  ax.gif  4u.gif
www.das.no Buciau labai, labai dekinga. Turbut geriau i AZ, nes cia ne i tema  blush2.gif

sveika. o ka butent ivertinti ax.gif ? pati ikurima?
Atsakyti
Sveika 4u.gif Na, bendra vaizda. Ar malonu uzeiti, ar noretusi, trauktu, vel uzsukti. blush2.gif Gal fonas per sunkus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 07, 22:43)
Sveika  4u.gif Na, bendra vaizda. Ar malonu uzeiti, ar noretusi, trauktu, vel uzsukti.  blush2.gif Gal fonas per sunkus?  doh.gif

niu man siaip sau blush2.gif juolab, kai apsipirkineju per neta ir turiu ka palyginti. kazkaip truksta to bendro susiliejimo fono su info puslapiu g.gif ir fonas tikrai kiek per sunkus. ir paciame infi puslapyje pakeitimu padaryciau blush2.gif
Atsakyti
Na, fonas siaip ar taip keisis, tai pataikei mirksiukas.gif Aciu uz nuomone hi.gif
Atsakyti
sveikos, merginos.Noreciau pagalbos 4u.gif
ka gali reiksti DIETT?
zodyne meta dieta, taciau netinka siuo atveju, kadangi kontekstas toks:
DIETT- 250 NOK

aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
isvertus i rusu klb-sutočnye.
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Sveikutes, ar kas nors radote parsisiust Pa vei knygai Cd? Jei taip, gal galit man i skype persiusti?(SKYPE levasirasta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sissel @ 2009 11 10, 00:26)
Sveikutes, ar kas nors radote parsisiust Pa vei knygai Cd? Jei taip, gal galit man i skype persiusti?(SKYPE    levasirasta) 4u.gif

as kazka turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki visi.
kaip matau merginos labai gražiai bendrauja. sėsiu ir aš mokintis norvegų kalbos. ar priimsit į savo pokalbių ratą.
Atsakyti
Mielai prasom 4u.gif
Atsakyti