Sveiki visi. Merginos, gal galetumete padeti? Gal galetumete uzeiti i internetine parduotuve ir ja ivertinti? Labai noreciau isgirsti Jusu nuomone ir kritika
www.das.no Buciau labai, labai dekinga. Turbut geriau i AZ, nes cia ne i tema
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 07, 20:09)
Sveiki visi. Merginos, gal galetumete padeti? Gal galetumete uzeiti i internetine parduotuve ir ja ivertinti? Labai noreciau isgirsti Jusu nuomone ir kritika
sveika. o ka butent ivertinti ? pati ikurima?
Sveika Na, bendra vaizda. Ar malonu uzeiti, ar noretusi, trauktu, vel uzsukti. Gal fonas per sunkus?
QUOTE(artemide23 @ 2009 11 07, 22:43)
Sveika Na, bendra vaizda. Ar malonu uzeiti, ar noretusi, trauktu, vel uzsukti. Gal fonas per sunkus?
niu man siaip sau juolab, kai apsipirkineju per neta ir turiu ka palyginti. kazkaip truksta to bendro susiliejimo fono su info puslapiu ir fonas tikrai kiek per sunkus. ir paciame infi puslapyje pakeitimu padaryciau
Na, fonas siaip ar taip keisis, tai pataikei Aciu uz nuomone
isvertus i rusu klb-sutočnye.
QUOTE(sissel @ 2009 11 10, 00:26)
Sveikutes, ar kas nors radote parsisiust Pa vei knygai Cd? Jei taip, gal galit man i skype persiusti?(SKYPE levasirasta)
as kazka turiu
sveiki visi.
kaip matau merginos labai gražiai bendrauja. sėsiu ir aš mokintis norvegų kalbos. ar priimsit į savo pokalbių ratą.
kaip matau merginos labai gražiai bendrauja. sėsiu ir aš mokintis norvegų kalbos. ar priimsit į savo pokalbių ratą.
Mielai prasom