Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(jlclove @ 2009 11 01, 16:14)
merginos, atsisiunciau sekancius, tad jei kam ko reikia, galiu persiusti per skype 4u.gif :

Norsk for utlendinger 1 - Arbeidsbok

Norsk for utlendinger 1 - Grunnbok

Norsk CD1, CD2 - MP3

Bo i Norge

Sveika, as irgi bandau norvegu kalbos mokytis ax.gif gal galetum man tas knygutes ir cd atsiuti? Buciau labai dekinga 4u.gif

mano skype ilgauda rolleyes.gif
Atsakyti
labuka mergytes mirksiukas.gif susidureme su siokia tokia problemele,mano vyrukas dirba norveguose ir noretu ten ilgeliau isitvirtinti ir issivezti mus,bet tam reikia norvegu kalbos,tik va nezinome nuo ko pradeti,kas galetu pamokinti,ka reiketu isigyti kad ismokti sia kalba ax.gif ziurinejau internete kad yra norvegu kalbos kursai,bet kadangi jis dirba tai jam nera galimybes ju lankyti,gal galetumete mums padeti ir patarti nuo ko pradeti,ar imanoma savarankiskai ja pramokti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgauda @ 2009 11 03, 20:36)
Sveika, as irgi bandau norvegu kalbos mokytis  ax.gif  gal galetum man tas knygutes ir cd atsiuti? Buciau labai dekinga  4u.gif

mano skype ilgauda  rolleyes.gif

ok mirksiukas.gif

merginos, dar atsisiunciau sekancius:

På vei - Arbeidsbok, Tekstbok, ElevCD, CD1-6

Stein på stein - Arbeidsbok, Tekstbok, ElevCD, CD1-3

Her på berget - Arbeidsbok, Tekstbok, ElevCD
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif
Labai noreciau pramokti sios kalbos, nuo ko man pradeti? Kokias knygas isigyti? Gal galit pakonsultuoti ir pagelbeti man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2009 11 04, 22:07)
Labas vakaras merginos 4u.gif
Labai noreciau pramokti sios kalbos, nuo ko man pradeti? Kokias knygas isigyti? Gal galit pakonsultuoti ir pagelbeti man blush2.gif

labutis, pradziai idealiai tiktu Ny i norge ir På vei knygutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 11 04, 21:39)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2009 11 04, 21:39)

o kur jas galima isigyti ax.gif
Atsakyti
Hei, hei!

Senokai cia ne buvau! Kaip sekasi senbuvems? As nuo kitos sav vel griztu pas savo mokytoja. Jau pasiilgau, patinka man sita kalba!
Dar prisipirkau vadoveliu savarankiskam darbui, rusiska Karpushino. Sako, kad geriausias vadovelis isleistas rusiskai. Nu bet, aisku, kaip visi rusiski vadoveliai- nuobodybe!

Mamytes, gal kas zino- ar prie Siaures saliu ministru tarybos vyksta kokie renginukai, filmu perziura?
Atsakyti
laba diena, mergaites, gal galetumete padeti?
Kaip isverstumete toki sutrumpinima: AS
Cia prie imones pavadinimo 4u.gif

aciu is anksto
Atsakyti
AS tai kaip musu UAB, atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2009 11 05, 11:19)
o kur jas galima isigyti ax.gif

galiu per skype atsiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2009 11 05, 16:32)
galiu per skype atsiusti mirksiukas.gif