Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO).
2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS).
O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa biggrin.gif
Atsakyti
Mums skaniausi "biovelos".
Atsakyti
QUOTE(citybird @ 2006 04 22, 19:28)
1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO).
2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS).
O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa  biggrin.gif

As buciau pries tas desreles, bet , kad siuo metu jos pats skaniausias sunelio patiekalas, tai negi drausi . Valgom biovelos vaikams, ... ir man paciai jos nieko blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E" doh.gif Nu jau kaip man jos nepatiko schmoll.gif Tiek priekoniu prideta, kad net baisu blink.gif Daugiau ju nepirksiu schmoll.gif Siaip mums patinka Biovelos desreles. Svarbiausias kriterijus perkant, kad butu auksciausia rusis ax.gif
Atsakyti
Mes valgom vaikiškas dešreles,bet namie visada būna ir kitokių dešrelių.Kadangi mano aukselis yra valgus,tai spėja pagriebt net tik vaikiškų,bet dėl to sau galvos per daug nesuku.
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 30, 14:09)
Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E"  doh.gif  Nu jau kaip man jos nepatiko  schmoll.gif  Tiek priekoniu prideta, kad net baisu  blink.gif  Daugiau ju nepirksiu  schmoll.gif  Siaip mums patinka Biovelos desreles. Svarbiausias kriterijus perkant, kad butu auksciausia rusis  ax.gif

Na Biovelos ir nestebuklingos desreles, nusipirkau dabar Biovelos desreliu Vaikams, tai perskaicius sudeti net silpta darosi.. konservantu, stabilizatoriu daugiau negu kitose desrelese doh.gif o dar ir dazikliu ir skonio stiprikliu ideta doh.gif gal todel ant ipakuotes ir raso, kad vaikams tik nuo 3 metu amziaus jos tinkamos tongue.gif
Atsakyti
o mes tai valgom kalakutienos desreles, jos naturalios ir labai skanios, na kai 11.99 lt, bet to vertos!!!! lelius jas labai megsta, o kitas - nea..... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif rekomenduoju "jokių E".Mums patiko. 4u.gif
Atsakyti
Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 13:23)
Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado verysad.gif

tai gal daug suvalgė? blink.gif Visko būna. Ir aš,jei ką perku,stengiuosi,kad būtų aukščiausia rūšis,nes tik tada mažiau įvairių priedų.Ir skonis beveik visada būna puikus. ax.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš, nors manoji dukrytė dešreles valgo ne taip seniai, gal geras tris sav, nes iki to laiko tik spjaudydavo, bet va, kai patapo karšta, išviriau jai dešrelę, nulupau tą skūrytę, nes turi tik du dantis, nesukramto, atšaldžiau ir įdaviau rankon, sukramtė. Perku vaikiškas: pinokio, mums gal kiek per mažos, kai nulupi jau sunku benulaikyt vaikui tampa, dar eurikutės valgom, vaikiškas magiškas, Pnvž Jokių E nerandu. Kas man nepatinka, kad sūrios tos dešrelės netgi man, bet gal todėl vaikai jas ir mėgsta, nes va, ir raugintą agurką pačiulpt - tik duok.
Dabar sugalvojau, kad vaikas tą dešrelę valgo, nes ji vėsi, lengvai paimama į rankytę, tad gali pati graužti, ir sugalvojau išvirti jai šonkauliukų. Efektas - liuks. Parenku gražų gabalėlį, be riebaliukų ir įteikių rankon.
Atsakyti
QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 12:23)

gal dar kiek ankstoka tokiems maziukams desreliu siulyt , maniskis irgi yra pora kartu ragaves, bet stengiuosi nepiktnaudziaut jomis, nes ant kazkuriu vaikiskiu desreliu pakuotes maciau parasyta, jog tinka vaikams nuo 3 metu . Cia juk ir suaugusiems ne pats sveikiausias maistas mastau.gif
Atsakyti