problema netik E, bet ir "mėsa". velniai žino, kokius užpakalius ten sumala į tyrę, o ir lajų, kurių nė šuo neėda, paskanina mononatrio gliutomatu, padažo natrio nitritu rausvai, ir sukerta vaikučiai kaip gerą.
Labai retai duodu, kai kur keliaujam paimu retkarciais (aisku, ne bet kokiu, idemiai skaitau sudeti, jokiu glutomatu), labai retai siaip nuperku. Pirma karta paragavo gal metu laiko
. Nemanau, kad retkarciais naudojant kenkia, svarbu neduot daznai, kad nepriprastu prie tokio maisto. O pirmagimei duodavau dazniau, buvo nevalgiuke ir tai vienas is ant vienos rankos pirstu suskaiciuojamu produktu, kuriuos valge. Kas su tokia problema susidure, supras.

Kartais bandau duoti paragauti, bet jam nepatinka, tai ir nekišu. Nieko ten vertingo nėra, spės dar prisivalgyti.
nu ir kategoriskumas kai kuriu, siaubas.....jus neduodat desreliu,m isleisit i darzelius vaikus, tai ten duos ir duos tikrai ne geriausios rusies, ir kas tada??????????????
as duodu, perku tas kur raso 90 %mesos (zinoma itariu optine apgaule) ir tikrai skanios.mano nevalgiukas tai tos desreles kartais tikras isganymas, mazoji irgi bando nugvelbti is brolio, bet zinoma neduodam tiek kiek noretusi.
kai racionas keli produktai idomu kaip suktumet galva ji paivairinti?
as duodu, perku tas kur raso 90 %mesos (zinoma itariu optine apgaule) ir tikrai skanios.mano nevalgiukas tai tos desreles kartais tikras isganymas, mazoji irgi bando nugvelbti is brolio, bet zinoma neduodam tiek kiek noretusi.

Kartais nuperku dešrelių, kai nebesugalvoju, ką šeimynai pagaminti. Mažis kai kurias valgo, kitas spjauna. Atsirenka, matyt. Labiausiai tinka tos "Jokių pridėtinių e", atrodo, taip vadinasi.
QUOTE(Doremina @ 2013 06 27, 22:29)
Kartais nuperku dešrelių, kai nebesugalvoju, ką šeimynai pagaminti. Mažis kai kurias valgo, kitas spjauna. Atsirenka, matyt. Labiausiai tinka tos "Jokių pridėtinių e", atrodo, taip vadinasi.
as kartais nuperku,bet retai tik tas vieninteles ,,be jokiu E,,man atrodo taip vadinas-jos vieninteles kuriu sudeti tikrai nera E
viena karta daviau paragauti, tas kuriose raso, akd tikrai E nera, tai patiko maziui, bet duosiu tik retais atvejais, spes dar prisivalgyti!
QUOTE(Audrita @ 2013 06 26, 17:01)
nu ir kategoriskumas kai kuriu, siaubas.....jus neduodat desreliu,m isleisit i darzelius vaikus, tai ten duos ir duos tikrai ne geriausios rusies, ir kas tada??????????????

labai pritariu Jūsų nuomonei, tiek dėl darželio, tiek dėl nevalgiuko valgiaraščio. esu įsitikinus, kad nuo viso brudo neapsaugosi vis tiek... ir labai džiaugiuosi, kad vaikas apskritai valgo. aišku, duodu tas Mėsingąsias ar be E. ir nemanau, kad ten labai apgaulė, nes kai nusiperki HOT DOG, pasišildai ar išsiverdi ir iš dešrlės nieko nelieka, tokia minkšta pliurza.. feee.. o tos mėsingosios tai net gnaibos sunkiai, šakutė linksta, kol vaikui sutrinu. jaučias, kad tikrai yra mėsos. aišku, su pasisakančių, kad ten kietikliai

Dešrelėse ne tik kad mėsos nėra, bet ir pridėta E250, kuris rūgščioje skrandžio terpėje virsta stipriu mutagenu (kitaip tariant vėžį sukeliančia medžiaga) nitritine rūgštimi. Eilės į onkologinį didelės, tarp kitko

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 11 17, 20:20)
Dešrelėse ne tik kad mėsos nėra, bet ir pridėta E250, kuris rūgščioje skrandžio terpėje virsta stipriu mutagenu (kitaip tariant vėžį sukeliančia medžiaga) nitritine rūgštimi. Eilės į onkologinį didelės, tarp kitko 

nu nereikia jau taip ziauriai. teko man mesos nusipirkti,tai atidarius Ipakavima kaip pasmirdo vaistais,tai teko ismesti. tai dar nezine nuo ko susirgsi.
desreles mes valgot,bet berku taip pat kur raso be E ir be mesos pakaitalu. zinoma nevalgom kasdien,kartais savaitgalio pusryciai buna,nes atsibosta koses,virtinukai,ypac kaip vyrai namie