Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

tose triusienos desrelese yra LABAI DAUG DRUSKOS..nors jos ir be E ir ttt..
taip, kad nera jokiu normaliu desreliu ir geriau jas duoti kuo vyresniame amziuje ir tik is bedos..

QUOTE(marina86 @ 2012 07 10, 13:58)
triusienos desreliu yra Bio Sala parduotuveje, 1-am Bige, siandien nusipirkome, vaikui labai patinka thumbup.gif

Papildyta:
smile.gif tai kur gi tas jusu isradingumas pradingo..ar tas didelis noras nuo greichiau primaitinti...taip koja pakiso..

be to..jusiske dar PER MAZA desreles valgyti, o be E..tai tiesiog gamintoju triukas..neapsigaukit..

QUOTE(Dezdemona* @ 2012 07 23, 16:58)
1k i savaite pavalgom desreliu (maniskei 1m ir 2men) tai visad perku tas desreles be E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 23 liepos 2012 - 18:59
Musu seimoje apskritai desreles yra "bado maistas" smile.gif mes patys ju nevalgom, nebent iskylaudami kepam ant lauzo. Savo vaiko taip pat jom nemaitinau ir nezadu, blogiausiu atveju nuperku farso parduotuvej ir verdu kukuliukus, bent zinau, kad tikrai mesos tada gaus kazkiek. O ta "nekalta" kai kuriu desreliu sudetis manes visai nevilioja. Bet cia tik mano nuomone, zinau, kad daug kas jas valgo, o ypac vaikai megsta smile.gif pamenu kaip pati ju vaikysteje labai noredavau smile.gif
Atsakyti
as jau geriau vaikui bulviu ar makaronu isvirsiu, nei desrelem maitinsiu... patys jas valgom, kai nera laiko nieko pasigaminti. is vis stengiuosi vaikui iskiepyti taisyklinga maitinimasi. kai vaikai nevagiukai - kitas reikalas, jau geriau, kad nors ka nors suvalgytu.
Atsakyti
mano, kad ir nevalgiukas, vistiek neduodu jokiu "nesamoniu" smile.gif geriau maziau, bet sveikiau
Atsakyti
Mes irgi desreliu nevalgome, juk is ju jokios naudos g.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2012 07 26, 14:29)
Mes irgi desreliu nevalgome, juk is ju jokios naudos  g.gif

mes irgi smile.gif
Atsakyti
Mums patinka desreles, tai valgom ivairias smile.gif
Atsakyti
mum patinka blynai su desrelem,desreles tesloje,bet labai retai,mazyliu dazniausiai perkam
Atsakyti
O mes ir patys valgom ir vaikams duodam, nedažnai aišku, bet kai paskubom reikia kažką pagamint, visada jų turim šaldytuve tongue.gif perkam tik tarybines samsono dešreles arba sardeles. Pati labai jas mėgstų ypač vasarą su šviežiom bulvėm ir šviežių daržovių salotom su grietine. Na ir kas, kad nesveika, bet kaip skanu biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo nusikaltimas duoti vaikams desreliu g.gif juk kokia baisi sudetis,man tas pats kas nuodu vaikui pasiulyti, gal as ir neteisi, bet nezinau,man vaiku gaila, kaip ir zuvies pirsteliais pamaitinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnuota: 29 balandžio 2013 - 18:47
Ojetus...kokios kai kurios sveikuolės...dešrelės didžiausias nuodas ir t.t. biggrin.gif lotuliukas.gif pašnekėt manau visos gudrios.
Bet nu užmuškit, nepatikėsiu, kad pas jus racione nėra kokio kito šlamšto, prifarširuoto šitais E ir konservantais ir t.t.
Duoną, batoną kepat pačios? Sūrio nevalgot? Silkės neperkat? Kečupų, majonezų? Sulčių pakeliuose? Saldainių, sausainių.. ir tt.
Aš irgi stengiuosi (pabrėžiu - stengiuosi) vaiką maitinti kaip įmanoma sveikiau, bet nedaužau ranka į krūtinę, vaizduodama super mamą.
Tikrai pasitaiko situacijų, kai dešrelės išgelbėja ( keliaujant lėktuvu, arba jei visa dieną kelyje ir reikia prisikraut kasniukų...kartais net į miestą keliaujant rankinukan įsimetu).
Atsakyti
specialiai neverdu desreliu, mazos dar mes, bet kartais pakramtyt ta sasyska duodu uzkandziui. aisku, ji dazniausiai ten puse numeta, puse sukramto. bet nemanau, kad kazkas blogo nutiks. Duodu biovelos vaikiskas, tokias maziukes.
Atsakyti