Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniškos dešrelės

Sveikos, mamytes mirksiukas.gif ! Savo mazajam kartais duodu pienisku desreliu ("tarybiniu"), taciau jos, rodosi, tokiam maziui lyg surokos blink.gif ...Kokiu firmu desreles jus perkate savo pumpureliams? g.gif ax.gif
Atsakyti
na iki kokių 2 metų neduodavau sūnui dešrelių. Labai jau ten visokių E daug. Dabar yra pirkti be maisto priedų. Taip ir vadinasi tos dešrelės- "Be jokių E". Jas perku 7 metų sūnui ir sau (nes maitinu, ir noriu kuo mažiau vartoti maisto produktų su E).
Atsakyti
Na esu pries desreles,, bet deja kai nera laiko tenka ir desreles duoti, seip perku biovelos - smalsuciu smile.gif
Atsakyti
Mano mazyle dievina desreles. As perku smalsuciu, simo(labai jai patinka) arba Frankfurto. Zinau, kad nera gerai desreles mazyliams, bet ka daryti jei visai vaikas nevalgiukas ir atsisako ne tik zuvies, bet ir mesytes?!
Atsakyti
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"
Atsakyti
Mes tai pat atradome "Jokių E" ar pan. bei mažoji mėgsta Eurikutės bei kt.ne iš pigiausių, ypač su makaronais thumbup.gif
Atsakyti
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alex: 27 rugsėjo 2005 - 22:16
As neduodu vaikams desreliu. Dar nekylo ranka jas pasiukyti biggrin.gif
Atsakyti
O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines.
Atsakyti
QUOTE(vuili @ 2005 09 28, 21:17)
As neduodu vaikams desreliu. Dar nekylo ranka jas pasiukyti  biggrin.gif

Maniškei irgi kažkaip prastai dešreles virškina. O gal tiesiog tai sutapimas. Bet visdėlto neduodu schmoll.gif Nes jinai biškį alergiška, tai manau kad vėliau spės prisivalgyti. Prieš kelias dienas patys valgėm, tai taip gailiai prašė "noriu noriu" cry.gif Nusprendžiau, kad dėl tos priežasties pasistengsiu, kad dešrelių namuose būtų kaip galima rečiau, kad neerzinti vaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 09 30, 07:49)
O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines.

kaip tik siandien ''Iki'' pristatynejo sias desreles. O gamina jas ''Nematekas''. Nupirkau savo vyresniajam, tai sake, kad labai skanios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 12:44)
Na esu pries desreles,, bet deja kai nera laiko tenka ir desreles duoti, seip perku biovelos - smalsuciu  smile.gif

Aš irgi perku vaikams taik šitas dešreles
Atsakyti