Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios mintys apie vaikus

Mergaitiška jėga

Nors mergaitė dar tik kūdikis, jos kuždesys nustelbia liūto riaumojimą.

Arabų patarlė
Atsakyti
Įkėliau iš kitos temos
QUOTE(Averita @ 2013 08 29, 15:06)
Kiek kainuoja džiaugsmas? Kur jį parduoda? Žmonės nepaliaudami ieško savojo džiaugsmo šaltinio, kartais – visą gyvenimą. Kaip išmokti džiaugtis? To mus gali išmokyti vaikai.
Paulo Coelho apie vaikus pasakė labai gražių dalykų. Jie sutilpo į vieną sakinį. Šis sakinys skamba taip: „Vaikas gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusį ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.“ Įsiskaitykite atidžiau. Labai gali būti, kad išvardyti gebėjimai yra būtent tai, kas daro žmogų laimingu.
Džiaugtis be jokios priežasties. Prisiminkite vaikystę. Ar sunku būdavo tiesiog džiaugtis? Juk tuomet džiaugsmą teikdavo praktiškai viskas ir bet kas, kone kiekviename žingsnyje.
Nuolat būti kuo nors užsiėmusiu. Ar vaikystėje tekdavo nuobodžiauti? Vaikas gyvas tikrąja to žodžio prasme.
Iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti. Šiuo atveju vaikai yra sėkmės treneriai. Ir esmė ne atkaklume, o tame, kad yra ko norėti. Vaikai turi daug svajonių, ir jų atkaklumą maitina būtent meilė savoms svajoms. Vaikų atkaklumas yra prasmingas ir neblėstantis. Siekti savo svajonių yra gražu, ir visai nesvarbu, kokio jos masto.

(Neringa Jagelavičiūtė-Teišerskienė)

Atsakyti
negaliu sakityt sitos temos,is karto asaros pradeda riedet,nes suprantu,kad vaikyste tokia trumpa,laikas bega sviesos greiciu,mano mergaites auga akyse,ir dar perskaiciusi suprantu kokia as ne tobula mama,kaip daznai susinervinu,apsaukiu,neisklausau,pavargstu,noriu pabuti viena,bet vis gi jos man visas pasaulis.........
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 09:16)
negaliu sakityt sitos temos,is karto asaros pradeda riedet,nes suprantu,kad vaikyste tokia trumpa,laikas bega sviesos greiciu,mano mergaites auga akyse,ir dar perskaiciusi  suprantu kokia as ne tobula mama,kaip daznai susinervinu,apsaukiu,neisklausau,pavargstu,noriu pabuti viena,bet vis gi jos man visas pasaulis.........

spokojoncų jums gal 4u.gif
Atsakyti
a tu pirma viena pagimdyk,paskui aiskink kokiu uspakajoncu reikia tris neklauzadas augint,balioneliai trys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 13, 13:21)
a tu pirma viena pagimdyk,paskui aiskink kokiu uspakajoncu reikia tris neklauzadas augint,balioneliai trys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pati šitą kelią pasirinkot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 16 rugsėjo 2013 - 10:40
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 12, 09:16)
negaliu sakityt sitos temos,is karto asaros pradeda riedet,nes suprantu,kad vaikyste tokia trumpa,laikas bega sviesos greiciu,mano mergaites auga akyse,ir dar perskaiciusi  suprantu kokia as ne tobula mama,kaip daznai susinervinu,apsaukiu,neisklausau,pavargstu,noriu pabuti viena,bet vis gi jos man visas pasaulis.........

..ne jūs viena tokia..yra šimtai mamų, kurios pasakytų tą patį: esu netobula mama, dažnai prarandu kantrybę, vaikui skiriu mažai laiko ir kt. Myliu savo vaikus be galo, gyvybę paaukočiau, bet kasdienybėje būnu kartais nepateisinamai bloga mama.
Ir aš tokia..ir mano draugės, pažystamos tokios...bet svarbiausia- nesigraužti dėl praeities, stengtis kalbėti ramiai, nusiteikti kantrybei. Vaikai mus myli visokias .
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 09 16, 11:38)
pati šitą kelią pasirinkot

tai pasirinkau,bet izadu nedaviau sventumo,esu tik zmogus,dauguma musu tik paprasti zmones ,toli grazu iki tobulybes,dabar aiskiau gal.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 09 16, 12:31)
tai pasirinkau,bet izadu nedaviau sventumo,esu tik zmogus,dauguma musu tik paprasti zmones ,toli grazu iki tobulybes,dabar aiskiau gal.

tad ir darykit isvadas, o ne trim vaikais teisinkites del savo pykcio ar pavargimo.
Atsakyti
nejuokinkit tik tai,,galejau cia nieko nerasyt arba susirasti ka nors sentimentalaus apie vaikus ir sypeseneliu prideti,bet as esu as,kaip ir kitos netobulos mamos.
Atsakyti
Klausykit, čia tema "Gražios mintys apie vaikus".
Tad diskusija baigta. mirksiukas.gif
Yra SM skyrius tam, "Paplepėkim" vadinasi... rolleyes.gif
Papildyta:
Vaikai prideda mums gyvenimo rūpesčių, bet jų dėka mirtis mums neatrodo tokia baisi. F. Beikonas

Atsakyti
Stulpelis iš Dalios Teišerskytės eilėraščio wub.gif

Kai moterys rytais bučiuoja vaiką,
Nutyla paukščiai ir nurimsta vėjas,
Ir džiaugsmas vaikšto saulėtom alėjom,
Ir rausta debesynuos žvaigždės paikos,
Kai moterys rytais bučiuoja vaiką... wub.gif

Atsakyti