Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios mintys apie vaikus

Tu niekada nebeturėsi su savo vaikais tokios pat dienos, kaip šiandien. Rytoj jie jau bus šiek tiek vyresni nei dabar. Šiandiena yra dovana. Įkvėpk ir stebėk, matyk ir būk su jais; įsimink jų veidus ir jų mažas kojytes, ir viskam skirk dėmesį. Išlaisvink dabarties žavesį! Džiaukis ir mėgaukis. Nes viskas baigsis dar prieš tai, kai tu apie tai sužinosi.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 07 01, 14:17)
jau girdėta, bet  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif viskas atitinka drinks_cheers.gif  tik pusryčiai būna dar vėliau biggrin.gif  o paskutinis pasakymas wub.gif  wub.gif

TIKSLIAU NEPASAKYSI
Atsakyti
Vaikai didžiulė paguoda senatvėje. Tiesa, kartais atrodo, kad su jais pasensi per vieną dieną! - Lionel Kauffman
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Siandien ryte atsikelusi paskaiciau apie musu mazuosius stebuklus ir jauciu, kad pasikroviau ilgam gerosios energijos wub.gif wub.gif . Tokie grazus zodziai, paveiksleliai - tiesiog siela dainuoja thumbup.gif !!!
Atsakyti

Kasdien dėkoju Dangui už laimę būti su tavim, mano vaike. Neatsiprašinėk manęs už savo vaikiškas pražangas. Jos tokios menkos palyginti su manosiomis. Gyvenu daug ilgiau už tave ir daug ko išmokau, o vis tiek prarandu, palieku, pamirštu, ir pažymiai ne patys geriausi… Blogiausia – užsižaidžiu savo bėdų dėlionėmis ir nepastebiu tavo vaikiško rūpesčio. Ne visada išgirstu, ką man sako tavo tikros ir tariamos ligos, tavo kaprizai, tavo tylus liūdesys.
Atleisk man, tu vertas tobulos meilės ir tobulo teisingumo. Tu augi žiūrėdamas į mane, o aš vis mokausi ir mokausi iš savo klaidų. Atsiprašau už amžiną laiko skolą, už skubinimą ir vėlavimą, už pakeltą balsą, už nuobodžius klausimus ir paruoštus atsakymus.
Tu išmintingas, vaike. Taip greit nusišluostai ašaras ir vėl juokiesi. Aš mokausi iš tavęs. Nedėkok man už tai, kad esu tavo mama – tai aš tau dėkoju už tai, kad esi. Nedėkok man už meilę – aš pati iš tavęs ją imu. Suirzusią, griežtą, negerą, negražią, – tu myli mane visokią. Kad ir ką padaryčiau, seki paskui mane, glaudiesi ir manimi pasitiki. Tik tu taip gali, mano vaike. Aš mokausi iš tavęs.
Nedėkok, kad tave auginu, – aš augu kartu su tavim. Niekada nesijausk man skolingas. Apsikabinkime stipriai,nes galėjome ir nesusitikti.
Tyras dangaus gabalėli, ačiū, kad nukritai man į širdį. Kad angelo rankomis laikai mane ir lydi...

Mama
Atsakyti
Kalėdos, vaikai, tai ne data. Tai sąmonės būsena.
/Mary Ellen Chase/
Atsakyti
Averita
privertė net ašarą nubraukt, kaip nuostabu skaityt tokius žodžius, ojejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 04 24, 19:42)
Averita
privertė net ašarą nubraukt, kaip nuostabu skaityt tokius žodžius, ojejau wub.gif

Tai, kad ne mano juk tie žodžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 24, 19:45)
Tai, kad ne mano juk tie žodžiai mirksiukas.gif

tai suprantu,kad ne jūsų biggrin.gif
Atsakyti
Vaikystės pasakos... Klausydavomės jų ir tikėjome, kad gėris yra, kad jis visada nugalės. Ir patys buvome geri…Nes tikėjome pasakomis…Suaugome ir tapome skeptiški, kritiški, atsargūs, blogį matome dažniau nei gėrį. Praverkime prisiminimų langą į vaikystę – ten mes, tokie kokie buvome, kai tikėjome pasakomis…
Nors trumpam sugrįžkime į tą tobulo gerumo pasaulį.
Prisiminkime, kaip matyti grožį…
Prisiminkime, kaip pajausti gerumą…
Prisiminkime, kaip kurti svajonę…
Visa tai – PASAKA. Mūsų gyvenimo pasaka, kurios niekas nebeseka vakarais….

Milda Le
Atsakyti
Vaikas yra tobulas, tobulas žmogus. Kaipgi? Argi jis nėra silpnas ir gležnas, jo kūnelis neproporcingas, jo judesiai juokingi, jo lemenimas nerišlus? Tačiau visa tai kažkodėl yra labai miela. Miela – štai kur slėpinys. Žmogau suaugėli, būk tu nors šimtąkart tobulas ir talentingas, bet jei esi nemielas…Ir todėl vaiko netobulybė yra tobulybė, nes yra miela, o tai reiškia išties tobula. Mieli jo judesiai, jo čiauškėjimas, jo kvapai, mielas pats jo buvimas šalia. O jo akys …ar yra kas tobulesnio už jų tyrą?
Pereikite gatve, žvelkite sutiktiems žmonėms į akis. Kaip pasielgs suaugusieji – geriau nereikia… Tik vaikas jums atsakys, tik jis supras jus be žodžių, ir atsakys savo žvilgsneliu, gal susidrovės, bet nusišypsos, ir žvilgsniu palydės… Aišku, jeigu jumyse dar yra vaiko...”
(A.Patackas)
Atsakyti