Deramai užauginti vaiką galima tik ten, kur yra sukurta meilės erdvė.
V. Megre
Kūdikiai - gražiausios gėlės, žydinčios šiapus rojaus vartų. (Dr. Davies)
Motinos rankos - tai švelnumo kūrinys; saldus miegas palaimina ant jų gulintį vaiką.
/Viktoras Hugo/
/Viktoras Hugo/
Žmogaus gyvenimas - kaip dykuma. Jame tėra smėlis, kol Dievas padovanoja dukterį. Kas neturi dukros, turėtų įsidukrinti, nes mergaitės širdyje prabyla laiko slėpinys ir prasmė.
Dažnai mes dainuojam savo vaikams lopšines, kad patys galėtume miegoti.
/Kahlilis Džibranas/
Dažnai mes dainuojam savo vaikams lopšines, kad patys galėtume miegoti.
/Kahlilis Džibranas/
Jei vaikas niekada nejautė jums neapykantos, vadinasi, niekada nebuvote tėvas.
/Bette Davis/
/Bette Davis/
Tam, kad vaikas išsaugotų įgimtą nuostabos jausmą, jam reikalingas mažiausiai vienas suaugęs, kuris patirtų tai kartu, vėl atrastų džiaugsmą, susijaudinimą ir paslaptingumą pasaulio, kuriame mes gyvename. - Rachel Carlson -
Vaikai - tai inkarai, išlaikantys motiną gyvenime.
/Sofoklis/
/Sofoklis/
Jeigu iki keturesdešimties metų žmogaus kambarys neprisipildo vaikų klegesio, tai jis prisipildo košmarų.
/Šarlis Ogiustenas Sent - Bevas/
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 11 09, 10:16)
Jeigu iki keturesdešimties metų žmogaus kambarys neprisipildo vaikų klegesio, tai jis prisipildo košmarų.
šventi žodžiai... žinau ką tai reiškia.... ir visia nesvarbu amžius.... 12 m kentėm košmarus, kol pagaliua turim savo dvi stebukliukes- dukrytes
Tikra istorija iš vaikų darželio gyvenimo.
Visi prisimenam dar darželyje sutiktas savo pirmas meiles. Tada tai buvo taip rimta, dabar prisimminus šypsomės Keturmetę rudaakę Gabiją įsimylėjo Danielius. Visa vaikų grupė apie tai žinojo. Kartą Gabrielius pribėgo prie Gabijos , apkabino, ją pabčiavo ir pasakė aš tave pabučiavau, todėl dabar turėsime tuoktis. Gabija pradėjao graudžiai verkti, auklėtoja net negalėjo jos ilgai nuraminti. Galiausiai ji tarė su šypsena Gabija, tuoktis nėra blogai, gal dar anksti, bet Danielius tavęs palauks:). Gabija atsakė aš niekada nesituosiu, mano mama sakė tėčiui, kad jis sugadino jai gyvenimą, aš taip nenoriu, kaip mama . Ir vėl pradėjo verkti
Liūdna, graudu, gaila
Mūsų vaikai, nors mums atrodo, kad jie dar labai maži , stebi mus, klausosi, daro savo mažose galvelėse savas išvadas. Jie mūsų elgesio atspindys. Kažkas yra pasakęs vaikų auklėti nereikia, jie vistiek bus tokie kokie esame mes
Visi prisimenam dar darželyje sutiktas savo pirmas meiles. Tada tai buvo taip rimta, dabar prisimminus šypsomės Keturmetę rudaakę Gabiją įsimylėjo Danielius. Visa vaikų grupė apie tai žinojo. Kartą Gabrielius pribėgo prie Gabijos , apkabino, ją pabčiavo ir pasakė aš tave pabučiavau, todėl dabar turėsime tuoktis. Gabija pradėjao graudžiai verkti, auklėtoja net negalėjo jos ilgai nuraminti. Galiausiai ji tarė su šypsena Gabija, tuoktis nėra blogai, gal dar anksti, bet Danielius tavęs palauks:). Gabija atsakė aš niekada nesituosiu, mano mama sakė tėčiui, kad jis sugadino jai gyvenimą, aš taip nenoriu, kaip mama . Ir vėl pradėjo verkti
Liūdna, graudu, gaila
Mūsų vaikai, nors mums atrodo, kad jie dar labai maži , stebi mus, klausosi, daro savo mažose galvelėse savas išvadas. Jie mūsų elgesio atspindys. Kažkas yra pasakęs vaikų auklėti nereikia, jie vistiek bus tokie kokie esame mes