Vakar kepiau kopustu blynus.3 zmonems-1 kg kopustas,2 kiausiniai,7 (su kaupu) saukstai miltu,pieno,druskos,prieskoniu.Kopusta susitarkavau burokine tarka,pabarsciau prieskoniais.Atskirame inde susimaisiau blynu tesla (nelabai skysta).Kopustus imaisiau i blynu tesla,kepiau ant maziausios ugnies uzdengus dangciu.Valgem su sviesto/grietines/sonines padazu.L.skanu
Ir aš pasidalinsiu kopūstų kotletukais
kopūsto galvelė,
3-4 morkos,
4 v.š manų,
2-3 kiaušiniai{tai priklauso nuo dydžio}
2-3 v.š,miltų,
2-3v.š krakmolo.
druskos prieskonių.
Kopūstą supjaustome,morką sutarkuojame ir apverdame,nusunkiame ir sumalame,viską sudėti ir išminkyti
Kepame aliejuje.
Aš,kepu keksiukų kepimo formoje.
kopūsto galvelė,
3-4 morkos,
4 v.š manų,
2-3 kiaušiniai{tai priklauso nuo dydžio}
2-3 v.š,miltų,
2-3v.š krakmolo.
druskos prieskonių.
Kopūstą supjaustome,morką sutarkuojame ir apverdame,nusunkiame ir sumalame,viską sudėti ir išminkyti
Kepame aliejuje.
Aš,kepu keksiukų kepimo formoje.
Siandien kepiau darzoviu blynus:
cukinija, svogunas, 2 morkos, 4 bulves, pipirai, druska, 2 kiausiniai.
Viska sutarkuot ir kept. Labai skanus
p.s. cia kazkurios forumietes receptas
cukinija, svogunas, 2 morkos, 4 bulves, pipirai, druska, 2 kiausiniai.
Viska sutarkuot ir kept. Labai skanus
p.s. cia kazkurios forumietes receptas
Sveikutės. Ir aš kepu kopūstų kotletukus. Galėčiau valgyti nors kas dieną- man jie labai patinka Prie jų darau pievagrybių padažiuką: 300 g pievagrybių, pakepinu ant sviestuko arba aliejaus, įdedu šaukstą miltų. Pilu pienuką, dedu druską, pipiriukus ir kepu kol sutirštėja. Jei neturiu pievagrybių, dedu Knor grybų padažą. Žiauriai skanu
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 08 19, 21:55)
Sveikutės. Ir aš kepu kopūstų kotletukus. Galėčiau valgyti nors kas dieną- man jie labai patinka Prie jų darau pievagrybių padažiuką: 300 g pievagrybių, pakepinu ant sviestuko arba aliejaus, įdedu šaukstą miltų. Pilu pienuką, dedu druską, pipiriukus ir kepu kol sutirštėja. Jei neturiu pievagrybių, dedu Knor grybų padažą. Žiauriai skanu
Rutuliukas25
o,gal gali pasidalinti receptuku{kaip ruoši kotletukus}
AČIŪ.
QUOTE(regna @ 2010 08 19, 22:00)
Čia jau buvo kažkur rašyta: per burokinę tarką sutarkuoju nedidelį kopūstą ( nei verdu, nei troškinu ), truputį nuspaudžiu sultis. Dedu 0,5 stiklinės manu, ir tiek pat miltų, įmušu 2 kiaušinius, druska, pipirai, smulkiai supjaustytas svogūnas. Galima įspausti porą skiltelių česnako. Manai išbrinksta greitai-10-15 min. Tada rankomis formuoju kotletukus ir kepu aliejuje. Man jie niekad neišyra, papraščiausiai nereikia skubėti versti. Palaukit, kol gerai apkeps viena pusė. Aš kepu ant nelabai karštos ugnies, kad kotletukai pirmiausiai pasitroškintų. Skanaus!
QUOTE(due drops @ 2010 08 12, 02:34)
Vakar kepiau kopustu blynus.3 zmonems-1 kg kopustas,2 kiausiniai,7 (su kaupu) saukstai miltu,pieno,druskos,prieskoniu.Kopusta susitarkavau burokine tarka,pabarsciau prieskoniais.Atskirame inde susimaisiau blynu tesla (nelabai skysta).Kopustus imaisiau i blynu tesla,kepiau ant maziausios ugnies uzdengus dangciu.Valgem su sviesto/grietines/sonines padazu.L.skanu
Viska dariau taip pat.Tik i kopustus per burokine tarka itarkavau keleta pievagrybiu ir mazdaug 100gr fermentinio surio.I blynu tesla iberiau rukytos kiaulienos sonines pjaustytos kubeliais.Viska ismaisiau.Labai skanu,valgem su grietine.Nuo siol gaminsiu tik taip
tokius darzoviu kotletus mes megstam labai,tik as visada itarkuoju ir keleta morku,dedu svoguna,truputi petrazoliu,pipiru.apkepu keptuvej,o paskui dar patroskinu.vietoj miltu dazniausiai dedu manu kruopas.
Siandien pirma karta kepiau! Turejau gabalyti sviezio kopusto saldytuve, isbandziau, fantastika! Vaikai, kurie be buroku jokios kitos darzoves nepripazista, valge ir dar prase! Dariau taip: kopusta sutarkavau burokine tarka(ketvirtadali mazos galvos), idejau pjaustyta svoguna, smuljinta cesnako skiltele, itarkavau vos vos surio, imusiau kiausini, sauksta miltu, sauksta majonezo, slakeli pieno. Dejau druskos, vegetos, saldzios paprikos milteliu, baltu maltu pipiru ir muskato. Gavosi dvi keptuves, arba 10 blynuku kotletuku nesitikejau, kad taip skanu bus
Radau seniai ieškota receptą is kopūstų! Ačiū!
QUOTE(due drops @ 2010 08 23, 08:24)
Viska dariau taip pat.Tik i kopustus per burokine tarka itarkavau keleta pievagrybiu ir mazdaug 100gr fermentinio surio.I blynu tesla iberiau rukytos kiaulienos sonines pjaustytos kubeliais.Viska ismaisiau.Labai skanu,valgem su grietine.Nuo siol gaminsiu tik taip
Kaip apetitnai skamba. Kiek laiko ir kokiame karstyje kepate?