Įkraunama...
Įkraunama...

Daržovių kotletai-blynai

Vakar kepiau kopustu blynus.3 zmonems-1 kg kopustas,2 kiausiniai,7 (su kaupu) saukstai miltu,pieno,druskos,prieskoniu.Kopusta susitarkavau burokine tarka,pabarsciau prieskoniais.Atskirame inde susimaisiau blynu tesla (nelabai skysta).Kopustus imaisiau i blynu tesla,kepiau ant maziausios ugnies uzdengus dangciu.Valgem su sviesto/grietines/sonines padazu.L.skanu thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pasidalinsiu kopūstų kotletukais

kopūsto galvelė,

3-4 morkos,

4 v.š manų,

2-3 kiaušiniai{tai priklauso nuo dydžio}

2-3 v.š,miltų,
2-3v.š krakmolo.
druskos prieskonių.


Kopūstą supjaustome,morką sutarkuojame ir apverdame,nusunkiame ir sumalame,viską sudėti ir išminkyti

Kepame aliejuje.

Aš,kepu keksiukų kepimo formoje.
Atsakyti
Siandien kepiau darzoviu blynus:
cukinija, svogunas, 2 morkos, 4 bulves, pipirai, druska, 2 kiausiniai.
Viska sutarkuot ir kept. Labai skanus thumbup.gif
p.s. cia kazkurios forumietes receptas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ir aš kepu kopūstų kotletukus. Galėčiau valgyti nors kas dieną- man jie labai patinka thumbup.gif Prie jų darau pievagrybių padažiuką: 300 g pievagrybių, pakepinu ant sviestuko arba aliejaus, įdedu šaukstą miltų. Pilu pienuką, dedu druską, pipiriukus ir kepu kol sutirštėja. Jei neturiu pievagrybių, dedu Knor grybų padažą. Žiauriai skanu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 08 19, 21:55)
Sveikutės. Ir aš kepu kopūstų kotletukus. Galėčiau valgyti nors kas dieną- man jie labai patinka thumbup.gif Prie jų darau pievagrybių padažiuką: 300 g pievagrybių, pakepinu ant sviestuko arba aliejaus, įdedu šaukstą miltų. Pilu pienuką, dedu druską, pipiriukus ir kepu kol sutirštėja. Jei neturiu pievagrybių, dedu Knor grybų padažą. Žiauriai skanu thumbup.gif  thumbup.gif


Rutuliukas25
o,gal gali pasidalinti receptuku{kaip ruoši kotletukus}
AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 08 19, 22:00)
Rutuliukas25
o,gal gali pasidalinti receptuku{kaip ruoši kotletukus}
AČIŪ.

Čia jau buvo kažkur rašyta: per burokinę tarką sutarkuoju nedidelį kopūstą ( nei verdu, nei troškinu ), truputį nuspaudžiu sultis. Dedu 0,5 stiklinės manu, ir tiek pat miltų, įmušu 2 kiaušinius, druska, pipirai, smulkiai supjaustytas svogūnas. Galima įspausti porą skiltelių česnako. Manai išbrinksta greitai-10-15 min. Tada rankomis formuoju kotletukus ir kepu aliejuje. Man jie niekad neišyra, papraščiausiai nereikia skubėti versti. Palaukit, kol gerai apkeps viena pusė. Aš kepu ant nelabai karštos ugnies, kad kotletukai pirmiausiai pasitroškintų. Skanaus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 12, 02:34)
Vakar kepiau kopustu blynus.3 zmonems-1 kg kopustas,2 kiausiniai,7 (su kaupu) saukstai miltu,pieno,druskos,prieskoniu.Kopusta susitarkavau burokine tarka,pabarsciau prieskoniais.Atskirame inde susimaisiau blynu tesla (nelabai skysta).Kopustus imaisiau i blynu tesla,kepiau ant maziausios ugnies uzdengus dangciu.Valgem su sviesto/grietines/sonines padazu.L.skanu thumbup.gif

Viska dariau taip pat.Tik i kopustus per burokine tarka itarkavau keleta pievagrybiu ir mazdaug 100gr fermentinio surio.I blynu tesla iberiau rukytos kiaulienos sonines pjaustytos kubeliais.Viska ismaisiau.Labai skanu,valgem su grietine.Nuo siol gaminsiu tik taip biggrin.gif
Atsakyti
tokius darzoviu kotletus mes megstam labai,tik as visada itarkuoju ir keleta morku,dedu svoguna,truputi petrazoliu,pipiru.apkepu keptuvej,o paskui dar patroskinu.vietoj miltu dazniausiai dedu manu kruopas.
Atsakyti
Siandien pirma karta kepiau! Turejau gabalyti sviezio kopusto saldytuve, isbandziau, fantastika! Vaikai, kurie be buroku jokios kitos darzoves nepripazista, valge ir dar prase! Dariau taip: kopusta sutarkavau burokine tarka(ketvirtadali mazos galvos), idejau pjaustyta svoguna, smuljinta cesnako skiltele, itarkavau vos vos surio, imusiau kiausini, sauksta miltu, sauksta majonezo, slakeli pieno. Dejau druskos, vegetos, saldzios paprikos milteliu, baltu maltu pipiru ir muskato. Gavosi dvi keptuves, arba 10 blynuku kotletuku smile.gif nesitikejau, kad taip skanu bus smile.gif
Atsakyti
Radau seniai ieškota receptą is kopūstų! Ačiū!
Atsakyti
aš kepu morkų kotletus; dabar, kai spaudžiam morkų sultis, tai lieka daug tirščių... Į morkų išspaudas įpilu vandens, dedu kiaušinių, krakmolo, prieskonių ir formuoju kotletus. Kepu orkaitėje, tai nereik stovėti ir vartyt. Valgom su padažu (česnakinis majonezo-pomidorų) bei raug. agurkais.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 23, 08:24)
Viska dariau taip pat.Tik i kopustus per burokine tarka itarkavau keleta pievagrybiu ir mazdaug 100gr fermentinio surio.I blynu tesla iberiau rukytos kiaulienos sonines pjaustytos kubeliais.Viska ismaisiau.Labai skanu,valgem su grietine.Nuo siol gaminsiu tik taip biggrin.gif


Kaip apetitnai skamba. bigsmile.gif Kiek laiko ir kokiame karstyje kepate? 4u.gif
Atsakyti