QUOTE(comep @ 2008 02 20, 14:57)
nea
nes jei troskinsi ciela kopusta-jo nesutarkuosi
jei tarkuota kopusta troskinsi-gausis kose
reikia daryti nestorus kotletukus ir kepti ne ant didziausios ugnies,na kaip ir mesos-tai kopustas iskeps
nes jei troskinsi ciela kopusta-jo nesutarkuosi
jei tarkuota kopusta troskinsi-gausis kose
reikia daryti nestorus kotletukus ir kepti ne ant didziausios ugnies,na kaip ir mesos-tai kopustas iskeps
supratau
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 02 20, 15:00)
As kepu blynus iš daržovių, mums labai patinka :
Reikia sutarkuoti kopustą per burokinę tarką, sutarkuoti morką smulkesne šiektiek nei burokinė tarka, smulkiai supjaustyti svogūną arba porą (poras man patinka labiau, kadangi greičiau iškepa)
Kitame inde užmaišome ganėtinai tirštą blynų tešlą (pora kiaušinių, pienas arba vanduo, miltai, prieskoniai (as asmeniškai naudoju sultinį arba vegetą - tuomet man blynai skaniausi). Sumaišome tešlą su daržovėmis, dedame su šaukštu į keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame blynelius ant silpnos ugnies. Kepant visada uždengiu dangtį, taip blynai greičiau iškepa.
Skanaus
P.S. iš kietų kopustų, kaip aš vadinu "akmeninių" , kuriais šiuo metu daugiausiai prekiaujama aš šių blynų nekepu, ne tokie skanus gaunasi kaip iš šviežesnių. Tad reikia pirkti šviežesnius, kurie dar šiektiek žali
Reikia sutarkuoti kopustą per burokinę tarką, sutarkuoti morką smulkesne šiektiek nei burokinė tarka, smulkiai supjaustyti svogūną arba porą (poras man patinka labiau, kadangi greičiau iškepa)
Kitame inde užmaišome ganėtinai tirštą blynų tešlą (pora kiaušinių, pienas arba vanduo, miltai, prieskoniai (as asmeniškai naudoju sultinį arba vegetą - tuomet man blynai skaniausi). Sumaišome tešlą su daržovėmis, dedame su šaukštu į keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame blynelius ant silpnos ugnies. Kepant visada uždengiu dangtį, taip blynai greičiau iškepa.
Skanaus
P.S. iš kietų kopustų, kaip aš vadinu "akmeninių" , kuriais šiuo metu daugiausiai prekiaujama aš šių blynų nekepu, ne tokie skanus gaunasi kaip iš šviežesnių. Tad reikia pirkti šviežesnius, kurie dar šiektiek žali
turetu buti skanu