Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 09 21, 21:47)
bigsmile.gif  sėkmingos prekybos ir skanių šimtalapių 4u.gif  4u.gif patenkinti pirkėjai - pati geriausia reklama rolleyes.gif

Ačiū ačiū ačiū. Puiki tema, puikus receptas ir vertingi patarimai. Dar kartą ačiū visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 06 23, 17:48)
1.Tešlos gabaliukų neperkildint (geriausia, kad pakiltų dvigubai) !
2.Nepadaugint miltų!
3.Rekomenduojami miltai 405D.
4.Lakštelius tampyti lengviau, jei tešla yra šilta.
5.Gamyba užtrunka 4-5 val., priklausomai nuo apsisukimų biggrin.gif
Bea RECEPTAS

Sveikutės,
ketinu ir aš išbandyti savo jėgas šimtalapio kepime, tik labai gąsdina 4-5h. Ar jūs skaičiuojate laiką nuo pat mielių užmaišymo iki visiško iškepimo. Ar dar be kepimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 09 24, 09:15)
Sveikutės,
ketinu ir aš išbandyti savo jėgas šimtalapio kepime, tik labai gąsdina 4-5h. Ar jūs skaičiuojate laiką nuo pat mielių užmaišymo iki visiško iškepimo. Ar dar be kepimo? ax.gif

cia jau laikas nuo iki
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 09 24, 09:16)
cia jau laikas nuo iki

A... nu tai dar nieko smile.gif
Beje, kaip jūs tą puse kiaušinio atskaičiuojat? Gal galima trečio dėti tik trynį?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 09 24, 10:25)
A... nu tai dar nieko  smile.gif
Beje, kaip jūs tą puse kiaušinio atskaičiuojat? Gal galima trečio dėti tik trynį?

As dedu tris mazesnius kiausinius, ir nesicackinu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip sekasi kepėjėlėms? Aš noriu pasiguosti. Kaip anksčiau buvau rašius, esu keliuose puslapiuose patalpinus skelbimus su nuotrauka, kad kepu šiuos pyragus. Tai va, kažkas per visus rastus skelbimus piktybiškai mane nori sudirbt. Vieno skelbimo komentare parašė, kad gavo pas mane nešviežią, seną nevalgomą, be skonio "bandą". Suprantu, kad gali žmogui patikt arba ne, bet labiausiai užkliuvo žodžiai, kad kepinys nešviežias. Užkliuvo todėl, nes turėjau tik vieną užsakymą, kurį klientė pasiimdama dar pati pasakė "oho, dar šiltas". O vakar vakare kelių minučių skirtumu dviejuose puslapiuose atsirado dar du nemalonūs, praktiškai vienodi komentarai, kad mano kepinys visai nepanašūs į šimtalapį - "paprasčiausia banda". Komentarai prie šitos nuotraukos cry.gif cry.gif
Apmaudu, nes kas ragavo, į akis priekaištų neturėjo, net telefono Nr. prašė. Tai va tokia liūdna mano istorija. Nusviro rankos, jokio gyvenimo džiaugsmo neliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 10 11, 09:50)
? Aš noriu pasiguosti. . Nusviro rankos, jokio gyvenimo džiaugsmo neliko schmoll.gif

blink.gif blink.gif nu jo,cia geras doh.gif

paziriurejau,kad tu is alytaus,tai manau cia vietiniu ir aplinkiniu darbas,nes cia simtalapiu kepeju daug,tikriausiai gera konkurente ax.gif nepergyvenk labai,kas nores,tas tikrai pas tave eis,o geriausia reklama is lupu i lupas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 10 11, 08:50)
Labas rytas, kaip sekasi kepėjėlėms? Aš noriu pasiguosti.

Absurdas! Ot kultūra žmonių g.gif doh.gif Kad tik apdirbti atsiprašant.... Na bet tu nepasiduok, neprgyvenk ir pasistenk neimti taip giliai į širdelę 4u.gif Šimtalapis taviškis atrodo tikrai labai skanus ir jokio panašumo į "bandą" schmoll.gif Pritariu vilimutei, kad geriausia reklama iš lūpų į lūpas smile.gif Kepk toliau, pavaišink draugus, aplinkinius ir pasklis kalbos apie skanėstus tavo thumbup.gif O tokius komentarus parašė galbūt ne ta klientė, o šiaip kokia pavydi bobulė, galbūt ir konkurentė... Laikykis ir nenuleisk rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jooo ... sakoma "lietuviui skaniausias patiekalas - kitas lietuvis" - ne visai pritariu, bet čia ryškiai neprotingų konkurentų darbas, iš pavydo jiems patiems jų "kepiniai" pataps "bandom".
Laikykis elfe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 11 spalio 2009 - 14:41
QUOTE(vilimute @ 2009 10 11, 13:49)
blink.gif  blink.gif nu jo,cia geras doh.gif

paziriurejau,kad tu is alytaus,tai manau cia vietiniu ir aplinkiniu darbas,nes cia simtalapiu kepeju daug,tikriausiai gera konkurente ax.gif nepergyvenk labai,kas nores,tas tikrai pas tave eis,o geriausia reklama is lupu i lupas mirksiukas.gif

Na, aš konkurente tikrai nesijaučiu blush2.gif Per mažai esu iškepus ir pardavus, kad kitos kepėjos galėtų jaust pavojų iš mano pusės

QUOTE(Vaiiva @ 2009 10 11, 16:28)
Absurdas! Ot kultūra žmonių  g.gif  doh.gif  Kad tik apdirbti atsiprašant....  Na bet tu nepasiduok, neprgyvenk ir pasistenk neimti taip giliai į širdelę  4u.gif  Šimtalapis taviškis atrodo tikrai labai skanus ir jokio panašumo į "bandą"  schmoll.gif  Pritariu vilimutei, kad geriausia reklama iš lūpų į lūpas  smile.gif Kepk toliau, pavaišink draugus, aplinkinius ir pasklis kalbos apie skanėstus tavo  thumbup.gif  O tokius komentarus parašė galbūt ne ta klientė, o šiaip kokia pavydi bobulė, galbūt ir konkurentė... Laikykis ir nenuleisk rankų mirksiukas.gif

smile.gif+2009 10 11, 16:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 11, 16:40)
Jooo ... sakoma "lietuviui skaniausias patiekalas - kitas lietuvis" - ne visai pritariu, bet čia ryškiai neprotingų konkurentų darbas, iš pavydo jiems patiems jų "kepiniai" pataps "bandom".
Laikykis elfe

Labai ačiū visoms už palaikymą. Man tai labai labai svarbu wub.gif Pasiguodžiau jums, gavau palaikymą, net geriau ir drąsiau pasidarė. Aš pati gyvenime nesu konfliktiška, stengiuosi kitus palaikyt, teigiamai nuteikt, todėl man pačiai tokie neigiami komentarai buvo ypatingai skaudūs ir sureagavau be galo jautriai. Kaip gera, kad jūs esate čia group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 12 spalio 2009 - 08:38
Mano vakarykštis skanėstas ax.gif Buvo svečių, tai tiesiog išnyko akyse. Vos spėjau fotosesiją padaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 01 lapkričio 2009 - 14:14
sąžiningai ėmiau ir perskaičiau visus vienos temos 50psl ir dar kelis šios temos karsta.gif maniau akys ištekės.. nu bet susigundžiau.. ir kardinalaii keisiu savo kitos savaitės meniu. gaminsiu šimtalapį iš pusės Cypsiuko normos smile.gif
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas thumbup.gif
va ta foto:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 08, 15:36)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 06 lapkričio 2009 - 02:28