Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 08 18, 15:13)
rugiagele26
gal aš labai kritiška, gal kitoms tiek neišbėga, taip, aš skaičiau, bet aš  ir palaikau šiek tiek orkatėje, gal per mažai, nes pati suvokiu kad gaminį visuomet būtina palaikyti orkaitėje.

Tiesa, jei kepei toj orkaites didelej skardoj, tai ir man visas nesusigere sviestas, bet skanus buvo vistiek smile.gif dabar vis kepu 30 cm skermsens skardoj. svarbu kad tavo seimai taip pat patiko thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir cia, kepu simtalapi daznai, nes seimai patinka smile.gif
user posted image
ir dar vienas
user posted image
Atsakyti
Cia atrodo labai skaniai, tik gal nuotraukoj atrodo toks sausokas g.gif pas mane tai jis buna tiesiog dregnas, apacioj lipni karamele rolleyes.gif
Atsakyti
tas paskutinis tikrai buvo toks sausokas, ne slabai skubejom isvaziuoti ir simtalapi i svecius vezemes tai as ji iskart is skardele sisemiau nespejo vis akaramele susigerti, bet vistiek buvo skanus 4u.gif
Atsakyti
as irgi tik ka pasoviau i orkaite. praeita karta nesigavo, nes kiasiniai buvo per mazi ir miltu padauginau, tai bandau dar karta, sikart kol kas viskas gerai, tesla lengvai tampesi, svieto pertekliaus nebuvo, iuresim koks bs skonis biggrin.gif
Aciu Cipciukui uz paaiskinima ka dariau netaip, aciu uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Mano šiandieninis kepinys ax.gif Kiek riebokas, bet tikuosi, kad rytoj bus ne toks riebus (jei liks) ax.gif Bandelės iš tešlos likučių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 13 rugsėjo 2009 - 19:44
puikiai pavykes kepinys thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 09 14, 09:21)
puikiai pavykes kepinys thumbup.gif  4u.gif

notworthy.gif wub.gif Čia mano 5 kartas, kai kepiau ax.gif šiandien, kai pastovėjo per naktį, dar skanesnis ir ne toks riebus atrodo essen.gif Tik gaila, kad nedaug produktų turėjau, tik iš vienos normos dariau, tai mažokai gavosi ax.gif paprastai darau iš kilogramo miltų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 14 rugsėjo 2009 - 08:11
QUOTE(elfė @ 2009 09 13, 20:41)
Mano šiandieninis kepinys ax.gif Kiek riebokas, bet tikuosi, kad rytoj bus ne toks riebus (jei liks)  ax.gif Bandelės iš tešlos likučių  thumbup.gif

labai skaniai kaip jis tau taip graziai pakilo, man taip nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 14, 17:49)
labai skaniai  kaip jis tau taip graziai pakilo, man taip nesigauna schmoll.gif

Kad jokių paslapčių nežinau, man visada taip iškyla blush2.gif Gal todėl, kad kepu apvaliam stikliniam inde, kur kažkada Rimi už lipdukus dalino. na, ten patalpintas gaminys kaip ir neturi galimybės labai į šonus plėstis, tai į viršų keliasi ax.gif O kad skanus, tai tikrai. Aš po kiekvieno kepimo vis kitus draugus ir drauges kviečiu į "degustaciją" essen.gif Visi valgo ir laižosi rolleyes.gif O aš "kaifuoju" nuo pagyrų lotuliukas.gif
Aciu Cipciukui už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 15 rugsėjo 2009 - 07:36
Padaviau skelbimą, kad kepu šimtalapius ir šiandien gavau pirmą užsakymą clap.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 09 21, 18:57)
Padaviau skelbimą, kad kepu šimtalapius ir šiandien gavau pirmą užsakymą clap.gif

bigsmile.gif sėkmingos prekybos ir skanių šimtalapių 4u.gif 4u.gif patenkinti pirkėjai - pati geriausia reklama rolleyes.gif
Atsakyti