Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(dangiuk @ 2010 01 13, 13:39)
nu dėkui labai tik aš - ne jūs  blush2.gif

orkaitė mano papigiaiska, kepu labai aukštai 40min, iš jų 20 - uždengtą su folija... rodos, viskas... g.gif jei kepu ilgiau nors 10 min, man jis būna gerokai per sausas  g.gif

O kokioje temperaturoje kepi?Ar cia identiskas cipciuko receptas,ar ka nors pakeitei?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 13, 19:48)
O kokioje temperaturoje kepi?Ar cia identiskas cipciuko receptas,ar ka nors pakeitei?

taip, čia visiškai identiškas cipciuko šimtalapis, o orkaitė pas mane tokia, kad nė kaitra nesireguliuoja, tai nieko pasakyt negaliu, blush2.gif žinau tiek, kad ant vidutinės ugnies gerai įkaitintoje orkaitėje kišu kept... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 13, 14:09)
jo, taip pati sumąsčiau, nes kai ilgiau, tada labai sausas būna, o ir apačia pridegdavo... unsure.gif

na man 1val ir 15min nepridegė apačia,bet sudegė viskas biggrin.gif
aš šiaip kepu dar ant kepimo popieriaus (poto man patogu ištraukt būna,tai gal dėl to ir apačia nedega biggrin.gif doh.gif )
galvojau šina gal kept, bet mieles šaldytuve biški atsivyniojo, apdžiūvo, baisu ar gausisi kas iš jų... g.gif tad nerizikavau.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 13:27)
o foto gal įdėt galit?

Gal sitie, man irgi idomu g.gif

user posted image

Idomu, jie cia su priedais kokiais, ar be?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 14 sausio 2010 - 01:55
Na, įpakavimų šitų miltų būna įvairių. Ir ne pakuotė svarbu, o miltų rūšis mirksiukas.gif . Internete jie apibūdinami va taip: "mąka tortowa, typ 450 - recommended for dough for sponge cake or sponge cake with fat". Visi "tortowa" miltai yra 450 tipo ir tinka šimtalapiui..
(na dar paklausinėsiu savo bendradarbės lenkės apie lenkiškų miltų subtilybes smile.gif ir jei ką ypatingo sužinosiu - pranešiu. Bet jau anksčiau ji man sakė, kad viską namuose kepa tik iš "Tortovų" miltų).
Atsakyti
Tiek diskutuojat apie miltus, norit pamatyt kaip atrodo pakelis lenkiškų Tortovų 450, o kai iėjau nuotrauką, nei viena nei nesureagavot g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 23:42)
na man 1val ir 15min nepridegė apačia,bet sudegė viskas biggrin.gif

aš šiaip kepu dar ant kepimo popieriaus (poto man patogu ištraukt būna,tai gal dėl to ir apačia nedega biggrin.gif  doh.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, geras kepinys gavosi biggrin.gif

aš irgi kepu ant popieriaus, bet kai susivėlinu ištraukt, tenka lupt vos ne dantimis tą popierių doh.gif

Kepiau vakar visai vakare - pirmas rimtas pravalas: labai dideli kiaušiniai buvo, užminkiau labai minkštą tešlą, tampės fantastiškai, bet kai reikėjo iškelt, susmuko visas.... lapeliai plonyčiai išėjo, bet formos praktiškai jokios.... doh.gif gerai, kad ne užsakymas, būtų tekę perkept kitą...
Atsakyti
Labai fainai butu,kad Cipciukas padarytu video reportaza 4u.gif blush2.gif .
Cipciuk o jus kaip darot simtalapi mazdaug tesla kokio diametro istampote? cool.gif ...
Nu vat iskylo man toks klausimas blush2.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 01 14, 09:51)
Labai fainai butu,kad Cipciukas padarytu video reportaza  4u.gif  blush2.gif  .
Cipciuk o jus kaip darot simtalapi mazdaug tesla kokio diametro istampote?  cool.gif  ...
Nu vat iskylo man toks klausimas  blush2.gif  doh.gif  4u.gif

kažkur yra fotoreportažas, pirmam psl pažiūrėkit mirksiukas.gif

man tešla gaunas tokia, kad pakišus po ja, pvz, žurnalą, raidės ramiai įskaitomos (nors esu ganėtinai žabala) biggrin.gif arba šviečia kiaurai stalviršio raštai ...
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 14, 09:59)
kažkur yra fotoreportažas, pirmam psl pažiūrėkit  mirksiukas.gif

man tešla gaunas tokia, kad pakišus po ja, pvz, žurnalą, raidės ramiai įskaitomos (nors esu ganėtinai žabala)  biggrin.gif arba šviečia kiaurai stalviršio raštai ...

Maciau ten pirmam psl,bet nelabai aiskiai ten matosi blush2.gif biggrin.gif irgi zabala truputi lotuliukas.gif . man taip pat gaunasi labai plonai istampyti,bet kazkaip pas Cipciuka vistiek tie sluoksniukai tokie grazuciai 4u.gif ,ir pas tave dangiuk tokie grazuciai gaunasi,
Na savaitgali jeigu kepsiu,tai ikelsiu savo simtalapio nuotrauka blush2.gif

Ai tiesa kaip buvau parsivezusi is lenkijos tortovu miltu,tai tikrai buvo pasaka tesla,nu superiniai miltai...Vilniuje maciau pirkti,reiks nuvaziuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 14 sausio 2010 - 10:09
QUOTE(kisule @ 2010 01 14, 10:05)
Maciau ten pirmam psl,bet nelabai aiskiai ten matosi  blush2.gif  biggrin.gif  irgi zabala truputi  lotuliukas.gif . man taip pat gaunasi labai plonai istampyti,bet kazkaip pas Cipciuka vistiek tie sluoksniukai tokie grazuciai  4u.gif ,ir pas tave dangiuk tokie grazuciai gaunasi,
Na savaitgali jeigu kepsiu,tai ikelsiu savo simtalapio nuotrauka  blush2.gif

Ai tiesa kaip buvau parsivezusi is lenkijos tortovu miltu,tai tikrai buvo pasaka tesla,nu superiniai miltai...Vilniuje maciau pirkti,reiks nuvaziuoti  mirksiukas.gif

Lauksim foto bigsmile.gif

o man diedas nenuvažiuoja parvežt miltų verysad.gif tai vakar pirkai karališkus, irgi nieko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 14, 10:17)
Lauksim foto  bigsmile.gif

o man diedas nenuvažiuoja parvežt miltų  verysad.gif tai vakar pirkai karališkus, irgi nieko... g.gif

Sakei kad vakar kepei parodyk kas gavosi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti