Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

aš jau etatinė čia daraus g.gif doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 12, 19:53)
aš jau etatinė čia daraus  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Mmmmmmm koks grozis wub.gif
Atsakyti
Nu saunuoles thumbup.gif
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 12, 21:10)
Nu saunuoles  thumbup.gif
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi  g.gif

Manau, kad taip, nes jei jau vaziuoji, tai perki visko, kad masina luzta arba tiek, kad nei vieno cento nelieka, tai nemanau, kad kas nores dar maisa miltu prisikrauti, niu, bet gal?...
Atsakyti
Tai kad tų lenkiškų miltų kg ir lito nekainuoja ax.gif - kam čia apsimokės svorį gabenti ir dar pardavimui.. Reikia su draugais tartis arba kažką labai jau konkretaus už paslaugą siūlyti..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė smile.gif ) suprastėjo..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 22:12)
Tai kad tų lenkiškų miltų kg ir lito nekainuoja  ax.gif  - kam čia apsimokės svorį gabenti ir dar pardavimui.. Reikia su draugais tartis arba kažką labai jau konkretaus už paslaugą siūlyti..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė  smile.gif ) suprastėjo..

Niu, jei pirksi, prigriebkit tona, issinesiosim cia mes po maisa, gi simtalalpi tai reikia kepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 12, 21:40)
Niu, jei pirksi, prigriebkit tona, issinesiosim cia mes po maisa, gi simtalalpi tai reikia kepti  lotuliukas.gif

Tai kad man pačiai parvežė netyčia blush2.gif
Reiktų "Lenkijos" temoj pašūkaut - gal atsiras galinčių pagelbėt .. Ir tada šimtalapių kokybė tikrai pagerės smile.gif
hihihi.gif dabar jau net vyras tešlą minkyt pasižadėjęs, kad tik kepčiau ..
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 12, 19:53)

stebiuosi ir iškart vėl giriu, jūsų šimtalapis- pats patarukliausias keik esu mačiusi thumbup.gif
galit gal plačiau papasakot kokioj temperatūroj, kaip ilgai, uždengtą ar ne ir su kokia orkaitės funkcija kepėt? 4u.gif nes pas mane veikia tik venbtiliatorius, o šiluma iš apačios ir iš viršaus nea, tai man tai biški problemų sudaro kepant..

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 22:12)
Tai kad tų lenkiškų miltų kg ir lito nekainuoja  ax.gif 

o foto gal įdėt galit? 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 13, 00:22)
hihihi.gif dabar jau net vyras tešlą minkyt pasižadėjęs, kad tik kepčiau ..

bigsmile.gif vo čia ati pasiekimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 12:27)
stebiuosi ir iškart vėl giriu, jūsų šimtalapis- pats patarukliausias keik esu mačiusi thumbup.gif

galit gal plačiau papasakot kokioj temperatūroj, kaip ilgai, uždengtą ar ne ir su kokia orkaitės funkcija kepėt? 4u.gif  nes pas mane veikia tik venbtiliatorius, o šiluma iš apačios ir iš viršaus nea, tai man tai biški problemų sudaro kepant..

nu dėkui labai tik aš - ne jūs blush2.gif

orkaitė mano papigiaiska, kepu labai aukštai 40min, iš jų 20 - uždengtą su folija... rodos, viskas... g.gif jei kepu ilgiau nors 10 min, man jis būna gerokai per sausas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 13, 13:39)

4u.gif pamiršau paklaust ,kaip tos aguonos ten išklotos kad atrodo ne vienoj vietoj jos būna, o kiek plačiau...? g.gif
o kepat išties trumpai bigsmile.gif manu aš būsiu perkepus.... bijojau,kad žalias
nepaliktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 12, 18:53)

Koks gražuolis bigsmile.gif wub.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 12:42)
4u.gif  pamiršau paklaust ,kaip tos aguonos ten išklotos kad atrodo ne vienoj vietoj jos būna, o kiek plačiau...? g.gif

o kepat išties trumpai bigsmile.gif  manu aš būsiu perkepus.... bijojau,kad žalias
nepaliktų doh.gif

nuklojau vienoj vietoj, bet kai vyniojau, pasistūmė kiek g.gif

jo, taip pati sumąsčiau, nes kai ilgiau, tada labai sausas būna, o ir apačia pridegdavo... unsure.gif
Atsakyti