Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 21:46)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...vienam baliuke bobutė valgyt negalėjo , turėjo protezus išsiimti , kaip kanda , taip sulimpa .... ir lieka įrise  laugh.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetau, žvengiau balsu... doh.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 10, 00:24)
dangiuk šimtalapio foto beveik pasivijo Cypsiuko šimtalapį thumbup.gif  jau toks apetitnas, ir žiauriai dailiai aguonos išsidėsčiusios kažkaip ne vienam ratuke, o taip išilgai thumbup.gif . Nu labai gražu ir pagirtina mirksiukas.gif

nu iki cipciuko dar kabliuot- spalva ne visai patinka-, bet dėkui už komplimentus... 4u.gif

cipciuk, kitąsyk bandysiu kept kaip riestę, be skylės ...sorry, kad vardas iš mažosios raidės, bet mažiukas ant rankų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 09, 22:15)
imame ( didelį ) trise , su 6 lopetėlėm , kitaip lūžta , o va mažas nieko ....ir atšales išsiima ....kurjozas kažkoks  unsure.gif , dievaži . lotuliukas.gif

Cipciuk,o kame kepate dideli,is visos normos simtalapi ir kokio jis tada dydzio gaunasi blink.gif
Galvoju teciui iskepti gimtadieniui,bet kur toki sutalpinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 10 sausio 2010 - 16:53
QUOTE(Neryte @ 2010 01 10, 17:51)
Cipciuk,o kame kepate dideli,is visos normos simtalapi ir kokio jis tada dydzio gaunasi  blink.gif
Galvoju teciui iskepti gimtadieniui,bet kur toki sutalpinti  g.gif

Nors as ne cipciukas bet ir as pasisakysiu tongue.gif
Kai kepiau is 2.5 cipciuko normos (1250g miltu) Tai kepiau skardoj,kuri buna orkaitej (kvadratinej) tai man is jos per krastus bego sviestas, bet jei daryt is 1kg miltu (2 cipciuko normos) tai manau butu normaliai...
Bet ziurint kokia ta skarda orkaitej.. pas mane zemais krastais,o va pas teta maciau yra aukstais krastais,tai manau tada butu super thumbup.gif
Atsakyti
neryte turiu labai seną torto formą ( tik kraštą , be apačios ) , ji 45 cm . istrižainės , va joje , tik dar įstatau " skarbonkę " su akmenukais į vidurį , man labiau vaizdas patinka su skyle .

Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 10, 22:17)
Nors as ne cipciukas bet ir as pasisakysiu   tongue.gif
Kai kepiau is 2.5 cipciuko normos (1250g miltu) Tai kepiau skardoj,kuri buna orkaitej (kvadratinej) tai man is jos per krastus bego sviestas, bet jei daryt is 1kg miltu (2 cipciuko normos) tai manau butu normaliai...
Bet ziurint kokia ta skarda orkaitej.. pas mane zemais krastais,o va pas teta maciau yra aukstais krastais,tai manau tada butu super  thumbup.gif

Blekoje tai jau tikrai viskas per krastus begtu doh.gif ,nebent padaryti koki borteli g.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 11, 00:54)
neryte turiu labai seną torto formą ( tik kraštą , be apačios ) , ji 45 cm . istrižainės , va joje , tik dar įstatau " skarbonkę " su akmenukais  į vidurį , man labiau vaizdas patinka su skyle .

Geras,45 cm,dar ir tokiu buna blink.gif
Reikes pasidairyti gal kokioj bazej,kur veza is baltarusijos visoki s..... biggrin.gif
Nuejau ir pamatavau,pas mane tokio skersmens i orkaite netelpa lotuliukas.gif ,tai kur jus ji kepat blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 11 sausio 2010 - 10:49
Mano. pirmas užsakytas, kas viduje - biesas žino... doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=dangiuk ,2010 01 11, 14:49]Mano. pirmas užsakytas, kas viduje - biesas žino... doh.gif  blush2.gif

Is kokiu miltu darai? Nes as darau is extra tai tikrai ne toks gaunasi .. g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 11 sausio 2010 - 15:39
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 11, 14:49)
Mano. pirmas užsakytas, kas viduje - biesas žino... doh.gif  blush2.gif

nu atrodo tai pasakiskai wub.gif manyciau ir viduj viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kisule,2010 01 11, 16:38]
[quote=dangiuk ,2010 01 11, 14:49]Mano. pirmas užsakytas, kas viduje - biesas žino... doh.gif  blush2.gif

Is kokiu miltu darai? Nes as darau is extra tai tikrai ne toks gaunasi .. g.gif ax.gif
[/quote]
O kuo skiriasi jusu nuo sito ?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 11, 16:21)
O kuo skiriasi jusu nuo sito ?

cia toks atrodo geltonas ir toks minkstutis,mano virsus gaunasi trapus g.gif ,gal toks ir turi gautis ax.gif ,bet vat dangiuk jis toks .... wub.gif ir pries tai kur buvo prapjautas atrodo nerealiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 01 11, 15:38)

Is kokiu miltu darai? Nes as darau is extra tai tikrai ne toks gaunasi .. g.gif  ax.gif

Žinokit, apie miltus nieko negaliu pasakyt - pirkau grūdų supirkimo punkte blush2.gif ie ekstra niekada nekepiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 11, 16:50)
Žinokit, apie miltus nieko negaliu pasakyt - pirkau grūdų supirkimo punkte  blush2.gif ie ekstra niekada nekepiau  schmoll.gif

tada ir as pabandysiu is kitokiu kepti,nes is tu extra tesla ganetinai tokia kietoka gaunasi,bet tamposi labai gerai ax.gif ,zodziu pabandysiu su kitokiais miltais 4u.gif smile.gif
Atsakyti