Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

Kepiau pirmą kartą smile.gif gavosi pusėtinai, tiek išvaizda, tiek sluoksniai. Na bet aš aplamai tik kelintą kartą kažką su mielėmis kepu.

user posted image

Darbo tikrai nėra taip daug kaip atrodė.

Na ir dar.... šimtalapis man žymiai labiau patikdavo, kai nežinodavau kiek ten sviesto dedasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 08, 16:48)
skelbiu.lt yra skelbiamas mažiausiai po 23lt už kg.  4u.gif

Aciu,tikrai daug yra skelbimu,pasakysiu kad pasiieskotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 08, 20:54)
Aciu,tikrai daug yra skelbimu,pasakysiu kad pasiieskotu  smile.gif

nu skelbiu radau tris skelbimus apie šimtalapius, bet visi anoj pusėj Lietuvos biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir as prisiruosiau iskepti si stebukla biggrin.gif , paskutine pakilusia bandele sugalvojau perminkyti blush2.gif , nu ir visai nesitampe, nenorejau svlipint lauk, tai toki postori ir iklojau ir rezultate aisku vidury gavos bulkos gabaliukas, ir truputuka perkepiau gal, bet skoniui nemanau, kad tai atsiliepe ir trecia klaidele, gal siek tiek ilgiau kildint reikejo, nes labai trumpai palaikiau ir pakilo tik siek tiek, bet skonis tai tikrai nepanasus i ta, kur pas mus kepa schmoll.gif .Zodziu manau, kad sekantis gal geresnis iseis, nors ir tas gerai lenda, nespejes ataust biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 08, 15:23)
Tikrai daugiau,man atrodo kad is puses virs 2 kg gaunasi  g.gif ,bet gal galetu atsakyti tos,kurios kepa pagal uzsakymus  mirksiukas.gif

As neikada nesveriau, bet is vienos normos gana didelis, ryt kepsiu, tai pasversiu
Atsakyti
Susigundžiau ir aš Cipciuko šimtalapiu ir vakar kepiau ax.gif Bet prisidariau bėdos per savo kvailą galvą - vakar baigė kept apie 1 val. nakties, o aš labai norėjau miego, tai palikau per naktį skardoj. Sviestas tai susigėrė, bet kad ištraukt be šansų - apačia šimtalapio prilipo prie dugno, o bandant imt jis tik zmenka doh.gif kad būtų skirtas sau tai nieko, bet kad mes jį uošviui su gimtadieniu kepėm... Negi man dabar su visa skarda teks jį bogint unsure.gif gal kas galit patart, ką daryt blush2.gif
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti

oooooooooooi lyg cipciukas sake kad nepalikt labai ilgam nes kai prilimpa tai psio....su skarda tai nuvest galima bet ant stalo su skarda nepadesi...manau reik isiminet bele koki,nors ir susmeges bus nors nesuprantu kaip simtalapis gali susmegt. bet apibarstysi pudra ir psio mirksiukas.gif toki skanumyna sukapos nors ir gabaliukais bus patiektas tongue.gif dar galima virsu kaipnors papuost,bet nebutina manau
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 09, 14:46)
oooooooooooi lyg cipciukas sake kad nepalikt labai ilgam nes kai prilimpa tai psio....su skarda tai nuvest galima bet ant stalo su skarda nepadesi...manau reik isiminet bele koki,nors ir susmeges bus nors nesuprantu kaip simtalapis gali susmegt. bet apibarstysi pudra ir psio  mirksiukas.gif  toki skanumyna sukapos nors ir gabaliukais bus patiektas  tongue.gif  dar galima virsu kaipnors papuost,bet nebutina manau

Paradoksas tame, kad vos pravėsusį vos lupau lauk, o iš po nakties išsėmė kuo puikiausiai g.gif

kepa vėl essen.gif essen.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam,prasom pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 09, 17:48)
Laukiam laukiam,prasom pasirodyti  mirksiukas.gif

jau dalinuos bigsmile.gif
user posted image

Šįkart gavos labai šlapias, trapus, pakėliau karštą (be reikalo), tai ir susmuko doh.gif doh.gif

ir noriu paklaust - ar tokį galėčiau kept pardavimui? blush2.gif nes draugė ragavo, du užsakė, bet bijau gėdos prisidaryt... blush2.gif
Atsakyti
Woooooooooowwwwww apsiseilejau bigsmile.gif nu koks slapulis,niaaaaaaaaaaaam .prasom instrukcija kaip toki slapia iskept wub.gif wub.gif wub.gif noooooooooooooooooooriu. drasiai pardavimui,sluoksniukai puikus,vaizdas zadinantis apetita,niaaaaaaaaaam wub.gif tik idomu kodel viduriuke storesni sluoksniai? gal nedatampyti krasciukai?
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 09, 20:20)
Woooooooooowwwwww apsiseilejau  bigsmile.gif  nu koks slapulis,niaaaaaaaaaaaam .prasom instrukcija kaip toki slapia iskept  wub.gif  wub.gif  wub.gif  noooooooooooooooooooriu. drasiai pardavimui,sluoksniukai puikus,vaizdas zadinantis apetita,niaaaaaaaaaam  wub.gif  tik idomu kodel viduriuke storesni sluoksniai? gal nedatampyti krasciukai?

kraščiukų nedatempiau doh.gif mažas stalas namuose, kraštai nukąra, tai amžinai storesni lieka. Ira žiūrėjau kelis sykius tą vaizdo įrašą su bobute, bandžiau ore tąsyt - beveik pavyko... rolleyes.gif visa kita - cipciuko receptas biggrin.gif
Atsakyti