Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Domi95 @ 2009 08 12, 18:05)
O man ji visai nelipni buvo, nzn kodel cia tiap, idejau pieno ir viskas lb puikiai issitampe viena, be vergo lb prlonai istampiau smile.gif

Tik mano simtalapis kepdamas reibalu juros skesta, gal reikia juos nupilt, ar palikt??

Riebalų nupilti tikrai nereikia, vėliau iš jų susidarys gardi karamelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiiva- aciu uz atsakyma smile.gif ziuresiu, ks ten man gausis, nes internetiu zuriu visokiu skirtingu receptu yra smile.gif
Atsakyti
Na jau Cipciukas simtus kartu ji kepusi, nemanau kad cia klaida butu. O netgi man iskart sudejus miltus, gaunasi puiki tesla.
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 12, 18:05)
O man ji visai nelipni buvo, nzn kodel cia tiap, idejau pieno ir viskas lb puikiai issitampe viena, be vergo lb prlonai istampiau smile.gif

Tik mano simtalapis kepdamas reibalu juros skesta, gal reikia juos nupilt, ar palikt??

o tai pati kiek pieno pili? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 12, 18:03)
Merginos,  as beveik esu isitikinusi 100 %, kad pirmame recepte ivelta ziauri  klaida  protest.gif , pieno turetu but ne 125 mlg(ir isvis gi ml, o ne mlg?), o 250 ml!!  Nes is tokios kietos teslos nieko neistampysi, bete mielinese teslose visada buna puse miltu kiekio vandens, tik picos issimtinai reikia daugiau nes ten nera nei sviesto nei kiausianiu, o jei tesla per kieta ji neiskils... 
STAI KODEL KELIOS MERGINOS PATYRE FIASKO!!

Bet ir taip aisku, kad 125 ml, gal ne tokius vienetais emei, tai ir gavosi 250.
Atsakyti

Visada kepu su 125 ml ir viskas gaunasi kuo puikiausiai, tešla minkštutė, purutė ir tamposi puikiai iki laikraščio lapo plonumo. Manyčiau ne čia nesekmių priežastis.
Atsakyti
ne as tikrai imiau ml, nesuprantu , kodel cia tiap gavosi, 125 ml gaunasi puse stiklines, o 250 visa, nzn gal cia nuo miltu priklauso pas mane buvo 500D malsenos auksciausia rrusis.. O simtalapis tai gavosi puikiai, ir issitampe lb lengvai smile.gif, tik man sitam recepte sviesto daugoka, nes ir tiap beveik visas isbego, tai manau kita karta rinksiuos recepta kur maziau sviesto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 07:58)
ne as tikrai imiau ml, nesuprantu , kodel cia tiap gavosi, 125 ml gaunasi puse stiklines, o 250 visa, nzn gal cia nuo miltu priklauso pas mane buvo 500D malsenos auksciausia rrusis.. O simtalapis tai gavosi puikiai, ir issitampe lb lengvai smile.gif, tik man sitam recepte sviesto daugoka, nes ir tiap beveik visas isbego, tai manau kita karta rinksiuos recepta kur maziau sviesto smile.gif

Sviestas gi ir turi visas isbegti kepant doh.gif o kol vesta, jis susigeria atgal i pyraga doh.gif O sviesto kieki bet kokiam recepte galima mazinti didinti doh.gif
Atsakyti
Domi95 Tai kiek tu pati pilei pieno?125ml ar 250?
Atsakyti
As dejau 250 ml pieno, nes kitaip man nesigavo doh.gif Stai mano simtalapis.. Na nznz nemazinau sviesto nes tiap recepta buvo, kita kart bandyisu kitaip g.gif

user posted image

Na man rodos kaip jusu isejo, tik as razinas pamirsau lotuliukas.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 13 rugpjūčio 2009 - 10:26
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 13, 11:25)
As dejau 250 ml pieno, nes kitaip man nesigavo  doh.gif  Stai mano simtalapis.. Na nznz nemazinau sviesto nes tiap recepta buvo, kita kart bandyisu kitaip  g.gif

user posted image

Na man rodos kaip jusu isejo, tik as razinas pamirsau  lotuliukas.gif ..

Tu sekanti karta palaikyk simtalapi formoj, kol atves, tai sugers sviesta tau. Siaip tai gavosi gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 13, 12:50)
Tu sekanti karta palaikyk simtalapi formoj, kol atves, tai sugers sviesta tau. Siaip tai gavosi gerulis  thumbup.gif

aciu, pabandysiu blush2.gif
Atsakyti