QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 07 27, 16:51)
kiek man teko laikyti, tai nesuseno ir po savaitės, nors tikra tiesa kad patys skaniausi poros dienų

tik tiek ,kad po tų 8gabenimo dienų neaišku per kiek laiko šimtalapis bus likviduotas, tad jei bus valgomas dar savaitę, nežinia ar nepraras "formos"

nors niekad taip ilgai neišlaikiau jo, tad čia tik svarstymai, bet šiaip tai tikrai gana patvarus kepinys laiko atžvilgiu
Ne, nebus valgomas dar savaitę

manau bus suvalgytas per tą pačią dieną, nes žmonių bus nemažai.
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 27, 19:22)
As galiu ir patarti gal pravers,man buvo atveze simtalapi lauktuvems,tai jis buvo keptas pries dvi dienas,o ta moteryte kur kepe liepe ta simtalapi ideti i dideli gilu puoda su dangciu ir ideti i orkaite 50 laipsniu temperaturoje,dabar tiksliai nepamenu,bet atrodo,kad apie valanda laikiau as ji ten ikisus... simtalapis buvo kaip ka tik iskeptas sviezutelis

,skonis nepasikeite.
Ačiū už patarimą, gal reiks pabandyti, kiek pašildyti jį toje orkaitėje, tikiuosi nesugadinsiu visai