Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(Evelincik @ 2009 11 23, 18:05)
drinks_cheers.gif
Bet jus merginos tooookius tortus grazius padarot,kad jum tas simtalapis vien juokai bus

as pirmam tortui gera menesi kaupiausi, skaitinejau klausinejau, tai dabar ir simtalapiui kaupiuosi biggrin.gif biggrin.gif
ziuresim per kaledas kas man gausis, jei visdelto susikaupsiu ji kepti tongue.gif
Atsakyti
PriešKalėdinė repeticija šiandien pas mane. iškepiau aguonų pyragą verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Per stori, jaučiu, mano lakštai buvo. Gal vėl bandyt? g.gif Kaip Jūs tuos lakštus tampot, esuprantu verysad.gif
Atsakyti
vakar ir as surizikavau ir visai sakyciau neblogai pavyko bigsmile.gif lakstai puikiai tampesi gal del to kad minkiau su riebalais,labai miela teslyte tyso kiek reikia thumbup.gif tik padauginau sakyciau aguonu nes nemazai as ju ten primoviau doh.gif bet kaip pirmam kartui liuks. pameginsiu foto parodyt
Atsakyti
atsiprasau kad tokia "istarsyta" foto. blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai puikus tau simtalapis gavosi,sveikinu 4u.gif wub.gif idealus,ir sluoksniukai matos,ir neperkepes,ir aguonu mano akimis ne per daug thumbup.gif neatsisakyciau gabaliuko essen.gif
Atsakyti
dabar paziurejau fotkei kaip vedaras atrodo lotuliukas.gif doh.gif o siaip ziauriai skanulis. jau jo nebera deja sad.gif reiks vel tampyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 11 24, 07:36)
atsiprasau kad tokia "istarsyta" foto.  blush2.gif

superinis thumbup.gif pasivaisinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 11 24, 11:57)
dabar paziurejau fotkei kaip vedaras atrodo  lotuliukas.gif  doh.gif  o siaip ziauriai skanulis. jau jo nebera deja sad.gif reiks vel tampyt  thumbup.gif

labai grazus simtalapis thumbup.gif
o cia pagal Cipciuka kepei? o kokio skersmens forma buvo? ir ar metaline ar stikline? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 24, 12:38)
labai grazus simtalapis  thumbup.gif
o cia pagal Cipciuka kepei? o kokio skersmens forma buvo? ir ar metaline ar stikline?  ax.gif

taip, recetas ir pirmo psl. forma 26cm ji buvo spizine, taciau as pamirsau itiest kepimo popieriaus doh.gif o varge kad pasiuto teket sviestas dumu pilnas butas. tai nuemiau ta zieda ir su visu dugniuku idejau i paprasta skarda. ir va turim ka turim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 24 lapkričio 2009 - 11:44
QUOTE(femina @ 2009 11 24, 07:36)
atsiprasau kad tokia "istarsyta" foto.  blush2.gif
user posted image
user posted image

Vau koks simtalapis. As irgi tokio norejau verysad.gif
Papasakokykit, kaip tampot, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 11 24, 12:42)
taip, recetas ir pirmo psl. forma 26cm ji buvo spizine, taciau as pamirsau itiest kepimo popieriaus  doh.gif  o varge kad pasiuto teket sviestas dumu pilnas butas. tai nuemiau ta zieda ir su visu dugniuku idejau i paprasta skarda. ir va turim ka turim smile.gif

ir joks sviestas is pyrago neistekejo? kai nuemus zida kepet?

man karta irgi orkaitej riebalai praisunke, bet cia ne saldumyna gaminau, zinau koks kvapelis buna, kai jie degt pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 24, 15:37)
Vau koks simtalapis. As irgi tokio norejau  verysad.gif
Papasakokykit, kaip tampot, prasau 4u.gif

tai va kai pakyla tie 5 gabaleliai dvigubai imu po viena papilu lydito sviesto ant stalo ir be jokio kocelo tiesiog rankom paminkau patampau, tada imu i rankas ir ore ta lapa uz krastu paemus vis suku suku ratu taip jis tempiasi, nezinau ar aiskiai rasau...
kai jau patampau pakankamai dedu ant kito stalo patepto sviestu ir krastus nutempiu iki kiek reikia ir prilipinu prie stalo krastukus kad laikytusi.

boze kaip sunku paaiskinti rastu doh.gif

eglejk, sviestas siek tiek tekejo i ta skarda ant kurios padejau ta zieda. o paciam ziede irg iliko sviesto, nes jis toks iduobtas jei zinot apie ka kalbu.
Atsakyti