Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas)

QUOTE(elfė @ 2009 11 07, 13:47)
Noriu pasmalasaut, kokia kaina perki  g.gif

27 lt/kg smile.gif

Taigi merginos, iškepiau ir aš šimtalapį. Galiu pasakyti, kad man nelabai gavosi. tešla buvo kietoka ir tie blynai visai nesitampė. Tai aš juos kočiojau doh.gif ax.gif Turiu nuotrauką, bet nemoku įkelti, kad gautųsi nedidelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 11 12, 13:11)
27 lt/kg  smile.gif
Taigi merginos, iškepiau ir aš šimtalapį. Galiu pasakyti, kad man nelabai gavosi. tešla buvo kietoka ir tie blynai visai nesitampė. Tai aš juos kočiojau  doh.gif  ax.gif  Turiu nuotrauką, bet nemoku įkelti, kad gautųsi nedidelė  ax.gif

Miltus kokius dejai,nes jai ekstra tai tikrai nesitampo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 12, 18:17)

Dėjau karališkus. Bet pagal rekomendacijas 405D. Nežinau, kodėl man ten taip š gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 12, 18:17)

as viena karta nusipirkau malsenos ekstra tai visai nesitampe,jau norejau ismesti tesla,o dabar perku kauno grudu ekstra tai thumbup.gif niekad dar nenusiviliau 4u.gif
Atsakyti
As irgi perku tik kauno,bet visgi geriausei gaunas su aksciausios rusies ne su ekstra,kepa mano grazuoliukai atrodo nieko,vakare viena pjausiu,o kitas lauktuvems. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 13, 14:29)
As irgi perku tik kauno,bet visgi geriausei gaunas su aksciausios rusies ne su ekstra,kepa mano grazuoliukai atrodo nieko,vakare viena pjausiu,o kitas lauktuvems. essen.gif

tai kaip pjausit parodykit kas gavosi bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar galetumet man patarti kokio dydzio skardos reikia jei zadu kepti pagal recepta pirmame puslapyje. Ten parasyta 28cm, bet jei istatysiu konserva i viduri, tai ar uzteks 30cm ar geriau dar didesne? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2009 11 12, 19:17)

nu geras.... as idejau ir ekstra, visai nesitampe ir nesupratau kas yra... nu as be zodziu... o tiek vargau... nu kita kart tikrai zinosiu kad su paprastais darysiu
kepa, bet man tai labai blogai isejo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita111 @ 2009 11 06, 15:20)
prasikeikiau doh.gif  idejau kepti, bet cia turbut mano pirmas ir paskutinis bandymas... plyso man ten viskas kas imanoma doh.gif as tempiu, o tesla atgal traukiasi lotuliukas.gif  pasildziau kaip cia kazkur skaiciau orkaitej...lyg ir nieko... bet kol sekanti laksta iskocioju, vistiek tas ankstesnis man susitraukia doh.gif  virtuve svieste paskendus lotuliukas.gif kol susukau  doh.gif jo forma tikrai jau ne i simtalapio panasi lotuliukas.gif  zodziu daugiau tokiu drastisku eksperimentu neatlikinesiu jauciu lotuliukas.gif
nuotraukos speju nebus, nes sarmata kam ir parodyt bus lotuliukas.gif  nu paziuresiu dar g.gif

as ir nebedarysiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2009 11 13, 18:31)
Sveikutes, ar galetumet man patarti kokio dydzio skardos reikia jei zadu kepti pagal recepta pirmame puslapyje. Ten parasyta 28cm, bet jei istatysiu konserva i viduri, tai ar uzteks 30cm ar geriau dar didesne? Aciu.

28-30 sociai uztenka, kad ir istacius skardine i viduri..
Atsakyti
bet gi visai gerai gavosi tas simtalapis man smile.gif
user posted image
pjuvis
user posted image

o svarbiausia tikrai skanus, net nesitikejau
Atsakyti
kaip skaniai atrodo, dabar taip tikru man prie kavos smile.gif
o kodel be skyles viduri, spiceliai taip darei ar netycia taip gavosi?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 15, 21:26)
bet gi visai gerai gavosi tas simtalapis man smile.gif

o svarbiausia tikrai skanus, net nesitikejau

thumbup.gif niekada nereikia is karto nusiminti mirksiukas.gif imu pasivaisinti gabaleli ax.gif
Atsakyti