aš jau etatinė čia daraus
Nu saunuoles
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi
QUOTE(Neryte @ 2010 01 12, 21:10)
Nu saunuoles
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi
Del tu miltu tai gera mintis.Bet sakau gal kas prekiauja prisiveze,negi visi tai sau perkasi
Manau, kad taip, nes jei jau vaziuoji, tai perki visko, kad masina luzta arba tiek, kad nei vieno cento nelieka, tai nemanau, kad kas nores dar maisa miltu prisikrauti, niu, bet gal?...
Tai kad tų lenkiškų miltų kg ir lito nekainuoja
- kam čia apsimokės svorį gabenti ir dar pardavimui.. Reikia su draugais tartis arba kažką labai jau konkretaus už paslaugą siūlyti..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė
) suprastėjo..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 22:12)
Tai kad tų lenkiškų miltų kg ir lito nekainuoja
- kam čia apsimokės svorį gabenti ir dar pardavimui.. Reikia su draugais tartis arba kažką labai jau konkretaus už paslaugą siūlyti..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė
) suprastėjo..
Tik reikia prašyti būtent "Tortowa", nes dar yra kažkokie "liuksusowa", kurie irgi anksčiau buvo geri, bet dabar (pažįstama lenkė apšvietė
Niu, jei pirksi, prigriebkit tona, issinesiosim cia mes po maisa, gi simtalalpi tai reikia kepti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 12, 21:40)
Niu, jei pirksi, prigriebkit tona, issinesiosim cia mes po maisa, gi simtalalpi tai reikia kepti 
Tai kad man pačiai parvežė netyčia
Reiktų "Lenkijos" temoj pašūkaut - gal atsiras galinčių pagelbėt .. Ir tada šimtalapių kokybė tikrai pagerės
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 12, 19:53)
stebiuosi ir iškart vėl giriu, jūsų šimtalapis- pats patarukliausias keik esu mačiusi
galit gal plačiau papasakot kokioj temperatūroj, kaip ilgai, uždengtą ar ne ir su kokia orkaitės funkcija kepėt?
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 12, 22:12)
o foto gal įdėt galit?
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 13, 00:22)
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 12:27)
stebiuosi ir iškart vėl giriu, jūsų šimtalapis- pats patarukliausias keik esu mačiusi
galit gal plačiau papasakot kokioj temperatūroj, kaip ilgai, uždengtą ar ne ir su kokia orkaitės funkcija kepėt?
nes pas mane veikia tik venbtiliatorius, o šiluma iš apačios ir iš viršaus nea, tai man tai biški problemų sudaro kepant..
galit gal plačiau papasakot kokioj temperatūroj, kaip ilgai, uždengtą ar ne ir su kokia orkaitės funkcija kepėt?
nu dėkui labai tik aš - ne jūs
orkaitė mano papigiaiska, kepu labai aukštai 40min, iš jų 20 - uždengtą su folija... rodos, viskas...
QUOTE(dangiuk @ 2010 01 13, 13:39)
o kepat išties trumpai
nepaliktų
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 13, 12:42)
o kepat išties trumpai
nepaliktų
nuklojau vienoj vietoj, bet kai vyniojau, pasistūmė kiek
jo, taip pati sumąsčiau, nes kai ilgiau, tada labai sausas būna, o ir apačia pridegdavo...







