QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 09, 14:46)
oooooooooooi lyg cipciukas sake kad nepalikt labai ilgam nes kai prilimpa tai psio....su skarda tai nuvest galima bet ant stalo su skarda nepadesi...manau reik isiminet bele koki,nors ir susmeges bus nors nesuprantu kaip simtalapis gali susmegt. bet apibarstysi pudra ir psio

toki skanumyna sukapos nors ir gabaliukais bus patiektas

dar galima virsu kaipnors papuost,bet nebutina manau
Ačiū - padrąsinai mane, kad su skarda (o tiksliau kepiau puode) ant stalo vis tiek nepadėsi, tai ryžausi iškrapštyti

na bet vargelio tai apturėjau, nes nors ir kraštus apėjau kiek jie leidosi (sunku, nes šimtalapis per visą puodą išsikerojęs buvo), bet padas su karamele tvirtai prilipęs buvo, beraunant tą šimtalapį dalis pado pasiliko prie puodo dugno

tai jau išėmus tą didžiąją dalį, tai kas atlikoaš atsargiai krapščiau ir klijavau atgal ant apversto šimtalapio. O kadangi jis gavosi labai šlapias, tai puikiausiai prisilipdė, apibarsčius cukras pudra broko nebesimatė

Na iš to, kad dauguma kartojo po kelis kartuis, tai panašu, kad visai pavykęs gavosi. Kitą sykį norėčiau šiek tiek plonesnių sluoksniukų. Bet man taip sunkiai tešla tampėsi ir labai plyšinėjo

atrodo viską dariau kaip priklauso, bet su tampymu buvo bėda - tik kiek sugebėjau iškočiot.
Gal dar kas gali pasakyti, ar šimtalapį reikia palaikyti šaldytuve prieš valgant? aš nelaikiau, tai man ta karamelė nors ir labai skani, bet ne visai sukietėjo (skonio tai negadino)