sveikos kepejeles
ruosiuosi ir siam rimtam kepiniui, todel kilo keletas klausimeliu
ar forma kurioje kepate dar papildomai reikia kuo nors patepti? ir kai pyragas iskepa, kaip supratau, jis skesta svieste, tai ji reikia palaikyti toje pat formoje kur kepe kad susigertu, ar isverst i lekste ir atausint ten?
QUOTE(VAMI @ 2009 07 30, 08:28)
sveikos kepejeles
ruosiuosi ir siam rimtam kepiniui, todel kilo keletas klausimeliu
ar forma kurioje kepate dar papildomai reikia kuo nors patepti? ir kai pyragas iskepa, kaip supratau, jis skesta svieste, tai ji reikia palaikyti toje pat formoje kur kepe kad susigertu, ar isverst i lekste ir atausint ten?
aš sviestuotais pirštų galais perbraukiu šiek tiek formą...taip, pyragas skęsta tame svieste,bet tu palauk,per kokia 20min jis susigeria,o tada jau drąsiai gali išimti iš formos
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 30, 23:59)
aš sviestuotais pirštų galais perbraukiu šiek tiek formą...taip, pyragas skęsta tame svieste,bet tu palauk,per kokia 20min jis susigeria,o tada jau drąsiai gali išimti iš formos 
aciu, bandysim kept
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 11, 15:23)
Baik tu juokus
ai,nu ka as zinau,pirmas kartas
dar santechnikai pasityciojo is manes!!!Kai man toks "rimtas darbas",2 stalai sviestuoti,pilna kriaukle indu riebalotu,paeme ir karsta vandeni atjunge
parodyk kas gavosi
Na kazkas gavosi
Klaidu aisku neisvengta....visu pirma perkepiau as ji,ta mano orkaite,vis bijojau ,kad neiskepes bus,tai va....gavos atvirksciai
Antra ,naudojau va toki dalyka
,kuris jau saldintas,tai as dar ir pagal recepta apie 250 cukraus iberiau,zodziu man per saldu ...Na o visumoj,jei nebutu perkepes ir toks saldus,butu labai skanus ,kepsiu dar tikrai.Galvojau su juo labai daug darbo,bet kazkaip greitai ji susukau .Na ir nuotraukos 

Nieko grazaus,bet gerai nors jau bulka nepavirto
,kuris jau saldintas,tai as dar ir pagal recepta apie 250 cukraus iberiau,zodziu man per saldu ...Na o visumoj,jei nebutu perkepes ir toks saldus,butu labai skanus ,kepsiu dar tikrai.Galvojau su juo labai daug darbo,bet kazkaip greitai ji susukau .Na ir nuotraukos 

Nieko grazaus,bet gerai nors jau bulka nepavirto
nieko tokio,svarbiausia,kad skanus
Merginos, as beveik esu isitikinusi 100 %, kad pirmame recepte ivelta ziauri klaida
, pieno turetu but ne 125 mlg(ir isvis gi ml, o ne mlg?), o 250 ml!! Nes is tokios kietos teslos nieko neistampysi, bete mielinese teslose visada buna puse miltu kiekio vandens, tik picos issimtinai reikia daugiau nes ten nera nei sviesto nei kiausianiu, o jei tesla per kieta ji neiskils...
STAI KODEL KELIOS MERGINOS PATYRE FIASKO!!
STAI KODEL KELIOS MERGINOS PATYRE FIASKO!!
nu nezinau ar cia klaida ar ne,bet as tai dariau gal kokis penkis kartus ir visus dariau su 125ml pieno.Gavosi kuo puikiausiai,ir tampesi taip pat gerai.Neisivaizduoju kaip su didesniu kiekiu pieno uzminkyti tesla
,nes ir taip kai minkau ji buna lipni.
O man ji visai nelipni buvo, nzn kodel cia tiap, idejau pieno ir viskas lb puikiai issitampe viena, be vergo lb prlonai istampiau
Tik mano simtalapis kepdamas reibalu juros skesta, gal reikia juos nupilt, ar palikt??
Tik mano simtalapis kepdamas reibalu juros skesta, gal reikia juos nupilt, ar palikt??







