QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 09:12)
mergaites,gal galit patart kokiu spalvu seseliai geriausiai tiktu melynakei sviesiaplaukei(pavasario tipo) moteriai prie melynos sukneles.Makiazo reikes vestuvems. Isivaizduoju kad tai turi buti siltos spalvos,melsvu spalvu ant jos blyskaus veidelio neisivaizduoju
Pirma sovus mintis, kad graziai atrodytu pilkas duminis akiu makiazas ir blyskaus rausvo atspalvio lupos. Suknele kokio melynumo? Ryski? Pasteline? Tamsi melyna ar i zydruma?
QUOTE(F_A @ 2009 11 11, 11:34)
Pirma sovus mintis, kad graziai atrodytu pilkas duminis akiu makiazas ir blyskaus rausvo atspalvio lupos. Suknele kokio melynumo? Ryski? Pasteline? Tamsi melyna ar i zydruma?
Suknele bus i zydruma. As irgi galvojau apie neutraliu spalvu seselius...Kitokiu spalvu nelabai isivaizduoju
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 09:58)
Suknele bus i zydruma. As irgi galvojau apie neutraliu spalvu seselius...Kitokiu spalvu nelabai isivaizduoju
Kazkada ne taip seniai apie makiaza prie zydros ar melynos sukneles buvo sneketa temoj Makiazas, bandykit dar ten aki uzmesti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 11, 10:58)
Atsakyma nukeliau i akiu makiazu tema Akiu makiazo tema
Ieškau dovanos Mamai. Šešėliai turėtų būti šviesūs - balti, kreminiai, dramblio kaulo ir t.t. Jokių žalsvų, melsvų.. Norėčiau paletės, bet nesu mačius niekur, kad būtų tik šviesūs šešėliai paletėje Kaina apie 100Lt, jei vienspalvis šešėlis, tai pigiau, kad galėčiau prigriebti kelis
Pirksiu Lietuvoje, su siuntimais neprasidedu.
Lauksiu patarimų
p.s. Jei į temą, tai nuo to laiko, kai įsigijau Isadoros šokoladinę paletę, praktiškai kitų šešėlių neliečiu
Pirksiu Lietuvoje, su siuntimais neprasidedu.
Lauksiu patarimų
p.s. Jei į temą, tai nuo to laiko, kai įsigijau Isadoros šokoladinę paletę, praktiškai kitų šešėlių neliečiu
QUOTE(F_A @ 2009 11 06, 09:11)
O as saviskius Nivea dvispalvius pries pora dienu sugebejau numesti ir sudauzyt Visi suskilo vargsiukai, bet vistiek naudoti buvo imanoma. O siandien jais besidazant kazkokiu budu isslydo man is ranku antra karta ir pabiro ant zemes smulkiausiom dulkelem! Ir "pasisek" tu man taip Eisiu pirkti dar vienus tokius pat, Nr. 14 Havanna:
http://www.nivea.com/products/show/391
http://www.nivea.com/products/show/391
F_A o kaip nivea su issilaikomumu?kaip pigmentas?
ar su pagrinduku naudojat?
Vakar uzbegau i rusiska kosmetika ir papuoliau ant naujos Ruby Rose seseliu linijos,tik atveze,krauste,tai nesusilaikiau pasiemiau 24 spalvu rinkinuka...siandien isbandziau ir esu labai patenkinta,labai gero pigmento,kreminiai tokie,zodziu nenuvyle
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 13, 10:30)
Vakar uzbegau i rusiska kosmetika ir papuoliau ant naujos Ruby Rose seseliu linijos,tik atveze,krauste,tai nesusilaikiau pasiemiau 24 spalvu rinkinuka...siandien isbandziau ir esu labai patenkinta,labai gero pigmento,kreminiai tokie,zodziu nenuvyle
o kurioje cia parduotuveleje?
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 11 13, 11:50)
o kurioje cia parduotuveleje?
Na jei jus is klaipedos,tada Iki parduotuveje,prie Kalifornijos kur randasi,antram aukste ,pakylus su eskalatorium,po desine yra tokia parduotuvele,ten visko nuo iki yra,ne tik rusiska kosmetika,bet ir profesionali.. labai man ten patinka..
[/quote]
Aš vis linkstu į šią paletę
gal dar yra kokių pasiūlymų, kad būtų rudi atspalviai ir matiniai?
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 11 13, 00:10)
Visada seselius tepu ant bazes, tai dauguma man gerai laikosi Mano turetos Nivea seseliu spalvos buvo neypatingai blizgios ir neutralios - dramblio kaulo balsva ir pilksvai rusva. Tepesi tokia spalva, kokia matosi dezuteje, graziai dengesi, buvo labai lengva graziai issklaidyti tamsesne spalva. Vakar visa diena vaiksciojau po parduotuves, tikedamasi nusipirkt tokius pacius, kokius sudauziau, bet isvis dvispalviu Nivea seseliu neradau Gal is prekybos iseme?..