Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Ridma @ 2009 10 11, 21:52)
Ir ar apie siuos galvoju 4u.gif                          http://images.google...p...DN&start=72

As irgi apie BB suku ratus jau doh.gif turiu mac seselius, patinka, bet ant mano akiu neilgai laiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 05, 20:55)
Mano siuo metu geriausi estee lauder is vasaros kolekcijos bronze godess, uz tai, kad gerai dengiasi ir ilgai laikosi ir spalvos wub.gif  wub.gif
Vakar pirkau Bare Minerals seselius, tai irgi likau suzaveta, laiko visa diena, noriu daaar bigsmile.gif

kai grisi nepamirsk isimest
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 11 05, 21:01)
Turiu Nivea trispalvius rudų atspalvių, tai pati šviesiausia ir vidutinio tamsumo gerai tepasi, o ta tamsiausia tai kažkaip nelabai  g.gif , bet laikosi tai tikrai jie visai neblogai  smile.gif Dar nusipirkau vieną tamsiai rudą spalvytę iš naujos kolekcijos, tai laikosi man šiaip sau

O as saviskius Nivea dvispalvius pries pora dienu sugebejau numesti ir sudauzyt unsure.gif Visi suskilo vargsiukai, bet vistiek naudoti buvo imanoma. O siandien jais besidazant kazkokiu budu isslydo man is ranku antra karta ir pabiro ant zemes smulkiausiom dulkelem! mad.gif Ir "pasisek" tu man taip doh.gif Eisiu pirkti dar vienus tokius pat, Nr. 14 Havanna:
http://www.nivea.com/products/show/391
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 06 lapkričio 2009 - 09:11
Nu pasisakysiu ir as, isbandziau daug ivairiu seseliu, tai jei is rimtesniu firmu, nepatiko chanel. Patiko lancome, YSL ir dideli pliusa dedu inglot seseliams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 07, 22:57)
Nu pasisakysiu ir as, isbandziau daug ivairiu seseliu, tai jei is rimtesniu firmu, nepatiko chanel. Patiko lancome, YSL ir dideli pliusa dedu inglot seseliams  thumbup.gif

O kodel nepatiko Chanel ir kokius isbandei?
Man vienspalviai neblogi tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 08, 02:00)
O kodel nepatiko Chanel ir kokius isbandei?
Man vienspalviai neblogi tikrai smile.gif

su chanel pasidazius, po valandos jie kaip isigeria, ir laikesi prastai verysad.gif
bet as turejau 4 spalvu palete.
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 11:40)
su chanel pasidazius, po valandos jie kaip isigeria, ir laikesi prastai  verysad.gif 

Taip, man irgi keturspalviai tokie kietoki, permatomai tepasi, mazai pigmento rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 12:40)
su chanel pasidazius, po valandos jie kaip isigeria, ir laikesi prastai  verysad.gif 

As irgi turiu 4 spalvu chanel palete, tai jau tikrai, kad prastai laikosi schmoll.gif Nebepirkciau toku, tikrai vos nepermatomi kazkokie biggrin.gif bebe.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif Keturiaspalviai Chanel vieni is paciu prasciausiu schmoll.gif Nepirksiu daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 08, 13:11)
Taip, man irgi keturspalviai tokie kietoki, permatomai tepasi, mazai pigmento rolleyes.gif

vat butent del pigmento trukumo jie man nu schmoll.gif
Del tos priezasties bijau dioro bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 13:42)

Del tos priezasties bijau dioro bandyt  blush2.gif

Dior man visai patiko ryskumu - na nera kaip dezuteje, bet pakankamai... Tik man jie alergizuoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 08, 14:51)
Dior man visai patiko ryskumu - na nera kaip dezuteje, bet pakankamai... Tik man jie alergizuoja sad.gif

Turbut netiktu lesius nesiojanciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 08, 15:07)
Turbut netiktu lesius nesiojanciai  g.gif

Manau reikia pasibandyt ir tada bus aisku? O kaip su kitais seseliais?

Man siaip dauguma alergizuoja - uztepi, o po 10min visiskai blyskus lieka, akys asaroja doh.gif Nors neseniai bandziau kazkuria Dior palete, tai viskas gerai buvo, o pries tai bandytos netiko - gal dar ir nuo spalvos priklauso (tarkim to alergizuojancio ingridiento neideta). Man pvz alergizuoja MAC, DuWop, YSL, Guerlain.
Atsakyti