Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

merginos,
ziauriai uzsimaniau nauju chanel seseliu.
ka manot? aisku, keista kaip gali nesubegti ir jausmas, lyg pasitepus klijais:)
http://1.bp.blogspot... Venice 1.5.bmp
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 10 06, 10:34)
Laba  mirksiukas.gif

Labai noreciau pamatyti apie kokias 88 spalvu paletes kalbat?  blush2.gif Kokios firmos?

Va tokias: COASTAL_SCENTS
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 06, 00:07)
Manau ta 5 spalvu palate dauguma turi omeny. Nors ju ir vienspalviai bei dvispalviai tokios pat (kiek pamenu) konsistencijos...

Visiškai skirtingos schmoll.gif Man labiau patinka vienspalviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 08 spalio 2009 - 21:57
QUOTE(Tainka @ 2009 10 08, 22:57)

Del Dior seseliu, tai as tos nuomones, kad jie skiriasi, bent ingridientai turetu skirtis, nes Dioro dvispalviai seseliai pradejo alergizuoti man akis, ko niekada nebuvo su penkiu spalvu seseliais.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 08, 22:57)

Oj susipainiojau unsure.gif , galvojau lygina 5-spalvius ir vienspalvius..
Dvispalviu nesu naudojusi, tik bandziau rolleyes.gif
Papildyta:
O vienspalviai it dvispalviai gal ir panasios teksturos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 08, 23:08)
Oj susipainiojau unsure.gif , galvojau lygina 5-spalvius ir vienspalvius..
Dvispalviu nesu naudojusi, tik bandziau rolleyes.gif

As irgi nezinau kuriuos lygina, manau tiesiog visus Dior. Kas kokius bande, tai ir atsiliepia. As nesu turejus 1 Dior seseliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 08, 23:04)
Del Dior seseliu, tai as tos nuomones, kad jie skiriasi, bent ingridientai turetu skirtis, nes Dioro dvispalviai seseliai pradejo alergizuoti man akis, ko niekada nebuvo su penkiu spalvu seseliais.

Na as tiesa sakant nezinau kaip su Dior vienspalviais, bet dvispalviai ir 5-kiaspalviai man pasirode labai artimos konsistencijos. Beje, praeita rudeni esu bandzius Dior ir ziauriai sualergizavo, o vat neseniai teko pabandyt ir nieko. Tai gal nuo spalvos priklauso ir kazkokia sudetine dalis juose (pvz ta, kuri duoda spalva) netinka... g.gif Nors man jie ir nesualergizavo pastaraji karta, bet vistiek nuo akiu labai greitai dingo...
Atsakyti
o as nusiziurejau sia palete, labai patiko spalvos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kurinors merginos turite ar meginote siuos seselius,noriu pirkti ir nezinau kuriuos griebti,neturiu kur pas mus mieste juos pasimeginti unsure.gif gal patarsit,esu zaliaakė 4u.gif http://images49.fotk...DSCN3034-vi.jpg http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
Atsakyti
o gal kasnors esate bandziusios mac seselius kaip jie jums?
Atsakyti
Mano siuo metu geriausi estee lauder is vasaros kolekcijos bronze godess, uz tai, kad gerai dengiasi ir ilgai laikosi ir spalvos wub.gif wub.gif
Vakar pirkau Bare Minerals seselius, tai irgi likau suzaveta, laiko visa diena, noriu daaar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 09 27, 14:21)
As esu maloniai nustebinta Nivea seseliais rolleyes.gif Turiu triju spalvu seseliuka,tai labai maloniai dengiasi,tokie silkiniai ant voku ir laikosi visa diena,svarbiausia nesubega i rauksleles,nes man beveik visi seseliai subega su pagrindu ar be ax.gif

Turiu Nivea trispalvius rudų atspalvių, tai pati šviesiausia ir vidutinio tamsumo gerai tepasi, o ta tamsiausia tai kažkaip nelabai g.gif , bet laikosi tai tikrai jie visai neblogai smile.gif Dar nusipirkau vieną tamsiai rudą spalvytę iš naujos kolekcijos, tai laikosi man šiaip sau
Atsakyti