Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(mamucis @ 2009 09 23, 00:21)
Mano akys nera jautrios, bet kiek pirkau TBS seselius, nuo visu akys asarojo. Meciau sita reikala  doh.gif

Mano akys jautrios, bet TBS kubeliai (tik tuos vienus ir bandzius) idealiai tiko ir neerzino akyciu... Nors cia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 11, 20:34)
Mergaites, kam teko bandyti kreminius Bobbi Brown seselius? Kaip laikosi?

Nieks turbut nebande? Dvi temas perziurejau, tai tik klausimai, o atsiliepimu nera ax.gif
Mane tai ir paprasti domintu:
user posted image

arba va tokie kreminiai:

user posted image

ir dar sitie irgi kreminiai long wear:geda2:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 23, 10:53)
Nieks turbut nebande? Dvi temas perziurejau, tai tik klausimai, o atsiliepimu nera ax.gif
Mane tai ir paprasti domintu:
user posted image

siuos bandziau - labai puikus. Lengvai tepasi, bet ne per ryskus. Man laike normaliai visa diena.
Atsakyti
As esu maloniai nustebinta Nivea seseliais rolleyes.gif Turiu triju spalvu seseliuka,tai labai maloniai dengiasi,tokie silkiniai ant voku ir laikosi visa diena,svarbiausia nesubega i rauksleles,nes man beveik visi seseliai subega su pagrindu ar be ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2009 09 27, 13:21)
As esu maloniai nustebinta Nivea seseliais rolleyes.gif Turiu triju spalvu seseliuka,tai labai maloniai dengiasi,tokie silkiniai ant voku ir laikosi visa diena,svarbiausia nesubega i rauksleles,nes man beveik visi seseliai subega su pagrindu ar be ax.gif

Nivea man irgi patinka drinks_cheers.gif Turiu dvispalvius, kokybes ir kainos santykis tikrai labai geras ax.gif
Atsakyti
o kaip jum bonjours seseliai ? labai neblogai atrodo, tai noreciau ir apie kokybe suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 01, 20:35)
o kaip jum bonjours seseliai ? labai neblogai atrodo, tai noreciau ir apie kokybe suzinoti  ax.gif

spalvos labai grazios, bet patys seseliai labai greitai dingsta nuo voku unsure.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju dior šešėlius ir turiu dar 88 spalvų paletę, matinę ir blizgę... Nežinau, bet aš tai pilnai apsienu jais. smile.gif Kokybė gera ir tt, bet dar pasiskaitysiu čia ir manau sugalvosiu įsigyti dar ką ;]
Atsakyti
Maciau,nemazai atsiliepimu teigiamu apie dior seselius,bet nera konkretaus pavadinimo?apie ka kalba eina?planuoju kokius gerus seselius isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 05, 23:27)
Maciau,nemazai atsiliepimu teigiamu apie dior seselius,bet nera konkretaus pavadinimo?apie ka kalba eina?planuoju kokius gerus seselius isigyti ax.gif

Manau ta 5 spalvu palate dauguma turi omeny. Nors ju ir vienspalviai bei dvispalviai tokios pat (kiek pamenu) konsistencijos...
Atsakyti
Dažniausiai naudoju tuos pačius šešėlius: Deborah, BerlinCosmetics, Deco (taip taip, iš maximos), MAC bei Make Up Store.
Jei norisi, kad šešėlių spalva būtų intensyvesnė, naudoju Mary Kay šešėlių pagrindą arba kreminius šešėlius. Žodžiu, kad būtų prie ko prilipti :]
Planuoju dar nusipirkti 88 spalvų paletes. Daug gero apie jas girdėjau, noris išbaandyti :]
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif

Labai noreciau pamatyti apie kokias 88 spalvu paletes kalbat? blush2.gif Kokios firmos?
Atsakyti