QUOTE(shopingas @ 2009 09 17, 02:50)
Jei megstat tik matinius, tai gal ir nepatiks, bet jei norit paprastu kasdieniniu seseliu, tai sie kaip tik. Jie nera labai blizgus (sakyciau is saves blizgus), tikrai neblizges kaip pvz Ruby Rose kad blizga). Esu juos bandzius ant rankos, tai nepamenu, kad butu blizgeje - tik man kitu spalvu reikejo. Cargo Plantlove jau blizgus yra, o sie ne.
Kas del blizgumo, tai is tikruju pastebejau, kad vos ne visi seseliai ivardijami kaip blizgus

Vieninteliai visiskai matiniai ivardijami matiniais.
Ai, visai as susibalamutinau
Kazko man pasirode vis tik per blizgios, per intensyvios spalvos. Nezinau, kas man cia sove i galva. Vienu zodziu, paprasiau, kad nebepirktu

. Dabar jau gailiuosi, bet nepatogu zmones mutinti
Dabar saves paguodimui nupirkau Clinique Most Wanted Nudes
nors turiu Guerlain kazka panasaus, bet nevisai patinka kaip dengia,o dar ir ta sviesiausia spalva tokia kaip perlamutrine ir is sono zvelgiant vietoj sviesios spavos gaunasi kazkokia rozine

, net nemoku paaiskinti dorai. Nors is principo nera blogi, gal net prie geresniu

, bet antrakart nepirkciau
Seseliai
Tai va, pasiguodziau, o toliau bandysiu neskubedama ka nors be chemiju, bet priimtinu spalvu ieskoti
Idomu tik kas gamina be tos chemijos, bet nemineralinius, nes man pastarieji kazkuo neitiko