Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Milmar @ 2009 09 15, 23:18)
Del neblogu atsiliepimu apie Tarte seselius uzsienio forumuose  ir to, kad nera parabenu ir pan. uzsisakiau tokius, dabar pergyvenu, ar geros kokybes bus, ar spalvos nepertamsios, ar nebus blizgus  ax.gifdoh.gif

O prie seseliu aprasymo nebuvo nurodyta kokie (t.y. blizgus ar ne)? Gal buvo ir atsiliepimu is pirkeju, tai galit susidaryt smile.gif Siaip Tarte turiu maskuokli, lupu blizgi ir lupdazi, tai tik lupdazio tepimasis nelabai patinka, o visa kita be galo geri dalykeliai. Manau ir seseliais nenusivilsit - as kai sau ieskojau naturaliu seseliu, tai issirinkau Cargo Plantlove - Tarte ziurejau, bet nebuvo tokiu spalvyciu, kokiu norejau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 16, 03:20)
O prie seseliu aprasymo nebuvo nurodyta kokie (t.y. blizgus ar ne)? Gal buvo ir atsiliepimu is pirkeju, tai galit susidaryt smile.gif Siaip Tarte turiu maskuokli, lupu blizgi ir lupdazi, tai tik lupdazio tepimasis nelabai patinka, o visa kita be galo geri dalykeliai. Manau ir seseliais nenusivilsit - as kai sau ieskojau naturaliu seseliu, tai issirinkau Cargo Plantlove - Tarte ziurejau, bet nebuvo tokiu spalvyciu, kokiu norejau.

Na siaip ne taip kitoj vietoj radau aprasyma. Atrodo, blizgus jie, gal tik pora spalvyciu matines:unsure: Neaisku, kokio lygio tas blizgumas. Na reiks galvoti ka cia daryti.
As paziurejau, kad Sephoroj Cargo Plantlove nera, tik Cargo, bet jie ten su ta iprasta sudetim. O is kitur rinktis nelabai noriu, nes jau ir taip giminaicius apsunkinu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 16 rugsėjo 2009 - 09:26
QUOTE(Milmar @ 2009 09 16, 10:14)
As paziurejau, kad Sephoroj Cargo Plantlove nera, tik Cargo, bet jie ten su ta iprasta sudetim. O is kitur rinktis nelabai noriu, nes jau ir taip giminaicius apsunkinu blush2.gif

As paskaiciau jusu posta ir galvoju kaip cia neradot (siaip ieskant pagal Cargo irgi ismeta pasirinkima paprasta ar Plantlove serija norit ziuret) - einu jau pati surast ir ikelt nuoroda ir ziuriu, kad tikrai nebera Sephoroj internete plantlove serijos doh.gif Tikiuosiu nesiruosia isimt is prekybos.... g.gif Reikes iki parduotuves nubegt, nes jei ispardavimai, tai reiks prigriebt daugiau spalvyciu ir mylima pudra.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 16, 16:44)
Va va 4u.gif
Dar paanalizavau ta Tarte palete. Gal neimsiu cool.gif  jei bus nespeje nupirkti... Vis tik bijau, kad per blizgus biggrin.gif

Jei megstat tik matinius, tai gal ir nepatiks, bet jei norit paprastu kasdieniniu seseliu, tai sie kaip tik. Jie nera labai blizgus (sakyciau is saves blizgus), tikrai neblizges kaip pvz Ruby Rose kad blizga). Esu juos bandzius ant rankos, tai nepamenu, kad butu blizgeje - tik man kitu spalvu reikejo. Cargo Plantlove jau blizgus yra, o sie ne.

Kas del blizgumo, tai is tikruju pastebejau, kad vos ne visi seseliai ivardijami kaip blizgus doh.gif Vieninteliai visiskai matiniai ivardijami matiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 rugsėjo 2009 - 01:51
QUOTE(ne mama @ 2009 08 31, 21:07)
ISADORA sokoladine netinka?

http://ecx.images-am...L500_AA220_.jpg
praeita savaite nusipirkau, tai man labai patinka rolleyes.gif

Sitie man nerealus thumbup.gif Siaip man visi seseliai dienos begyje suteka i raukslytes, o sitie issilaiko visa diena thumbup.gif Ir labai naturaliai atrodo victory.gif Kolkas patys geriausi kokius turejau tongue.gif Ir jokio blizgesio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 18 rugsėjo 2009 - 14:24
QUOTE(shopingas @ 2009 09 17, 02:50)
Jei megstat tik matinius, tai gal ir nepatiks, bet jei norit paprastu kasdieniniu seseliu, tai sie kaip tik. Jie nera labai blizgus (sakyciau is saves blizgus), tikrai neblizges kaip pvz Ruby Rose kad blizga). Esu juos bandzius ant rankos, tai nepamenu, kad butu blizgeje - tik man kitu spalvu reikejo. Cargo Plantlove jau blizgus yra, o sie ne.

Kas del blizgumo, tai is tikruju pastebejau, kad vos ne visi seseliai ivardijami kaip blizgus  doh.gif Vieninteliai visiskai matiniai ivardijami matiniais.

Ai, visai as susibalamutinau blush2.gif
Kazko man pasirode vis tik per blizgios, per intensyvios spalvos. Nezinau, kas man cia sove i galva. Vienu zodziu, paprasiau, kad nebepirktu doh.gif . Dabar jau gailiuosi, bet nepatogu zmones mutinti blush2.gif

Dabar saves paguodimui nupirkau Clinique Most Wanted Nudes

user posted image

nors turiu Guerlain kazka panasaus, bet nevisai patinka kaip dengia,o dar ir ta sviesiausia spalva tokia kaip perlamutrine ir is sono zvelgiant vietoj sviesios spavos gaunasi kazkokia rozine g.gif , net nemoku paaiskinti dorai. Nors is principo nera blogi, gal net prie geresniu ax.gif , bet antrakart nepirkciau rolleyes.gif
Seseliai

Tai va, pasiguodziau, o toliau bandysiu neskubedama ka nors be chemiju, bet priimtinu spalvu ieskoti ax.gif
Idomu tik kas gamina be tos chemijos, bet nemineralinius, nes man pastarieji kazkuo neitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 18, 23:22)
Idomu tik kas gamina be tos chemijos, bet nemineralinius, nes man pastarieji kazkuo neitiko ax.gif

As nors viska stengiuosiu pradet naudot naturaliai, bet seseliai pas mane stovi ir Ruby rose, ir Elizabeth Arden, ir Maybelline - visi labai patinka, tai ir laikau. Bent jau kol atrasiu norimas ir patinkancias naturaliu seseliu spalvas.

O is naturaliu/organisku seselius turi Dr.Hauschka, Suki, Physician's formula, Cargo Plantlove, Jossie Marran, Korres, Tarte. Daugiau kazkaip neuzmacius gyvai, bet manau ju nemazai yra - turbut dauguma firmu, turinciu kosmetikos linijas, turi ir seselius. Tik su naturaliais man problema daznai ta, kad neryskios spalvos arba nelaiko (nors tas pats buna ir su eiliniais seseliais) doh.gif
Atsakyti
Turiu tbs šešėlius akys ašaroja kaip nežinau kas,ten yra keliu spalvu,bet butent viena spalva ypac kitom tai kentet galima,tai idomu cia reiskia as alergiska sitiems seseliams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 20, 01:33)
Turiu tbs šešėlius akys ašaroja kaip nežinau kas,ten yra keliu spalvu,bet butent viena spalva ypac kitom tai kentet galima,tai idomu cia reiskia as alergiska sitiems seseliams? 4u.gif

Manau, kad taip - alergiska. O akys nusivalius seselius neparaude? Mane alergizuoja Dior seseliai, negaliu naudot, akys niezti, rausta schmoll.gif
Atsakyti
Nu gal tokios ir raudonos,kaip apsiverkus atrodau. Bet idomu tai kad skirtingos spalvos vienoj dezutej ir tik viena spalva ypac alergizuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 09 20, 15:36)
Manau, kad taip - alergiska. O akys nusivalius seselius neparaude? Mane alergizuoja Dior seseliai, negaliu naudot, akys niezti, rausta  schmoll.gif

Man irgi Dior alergizuoja... Tiksliau labai daug alergizuojanciu seseliu - nors keista, kad kazkuria Dior palete neseniai bandziau ir viskas buvo gerai.

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 20, 21:43)
Nu gal tokios ir raudonos,kaip apsiverkus atrodau. Bet idomu tai kad skirtingos spalvos vienoj dezutej ir tik viena spalva ypac alergizuoja g.gif

Tai gal ta viena spalva turi kazkokia papildoma sudetine dali, kuri ir alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 08 25, 08:13)
Neseniai ismeginau Inglot seselius, kuriuos isigyjau naujoje Inglot parduotuveje Oze. Seseliai dengiasi labai gerai, seseliuose daug pigmento, t.y. ryskiai atrodantys seseliai ir yra ryskus, su pagrindu laikosi  idealiai, o kaina tik 18 lt! Manau, isigysiu dar ne vienus, patiko biggrin.gif
user posted image

Man jie nerealus. Dengiasi puikiai (tiek su kempinele, tiek su teptuku), laikosi irgi super. Spalvu pasirinkimas nerealus, o dar labiau faina, kad galima komplektuotis palete paciai.

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 20, 00:33)

Mano akys nera jautrios, bet kiek pirkau TBS seselius, nuo visu akys asarojo. Meciau sita reikala doh.gif
Atsakyti