QUOTE(mallena @ 2011 03 05, 13:50)
Tik vat patrupa ant zandu kai dazau, ypac kai daugiau uzdedu , noredama isgauti ryskuma
Dar turiu ISADOROS palete 4 spalvu, bet vat nelabai patinka, kad jie blizgus, lb noreciau matiniu tokiu
Gal per daug ir per 'riebiai' vienu metu tepat? T.y. reiketu po truputi ryskuma isgaut ir nukratant sepeteli/kempinele. Na man jie nepritrupa ir liako idealiai. Tik 2 minusai yra:
1) ne visi Ruby Rose seliai vienodi (turejau 9 spalvu dviaukste palete, neradau tokios pat pirkt, tai nusipirkau mazesne, bet irgi 9 spalvos, 2 aukstai - realiai seseliai kitaip tepasi, daugiau blizgucio duoda nei spalvos ir pan., kitus teko turet, kad isvis sunkiau tepasi). Na bet dvieju rusiu paletes zinau, kur labai smagiai, minkstai tepasi seseliukai ir viskas gerai su spalvom, tik (va cia bus problema nr2)....
2)visi jie blizgus ir labai.... Tai kai reikia kazko neutralaus, matiskesnio, neina siu seseliu rinktis.
QUOTE(žvarba @ 2011 03 05, 16:00)
Ir Jums jie laiko???
aš šiais stipriai nusivyliau, prastesnių šešėlių gyvenime neturėjau turbūt, "subėgo" per porą valandų
ir su baze ir be bazės tas pats ŠŠŠ
gal čia nuo odos dar priklauso, bet su jokiais kitais panašių bėdų nebūna
ELF seseliu nebandzius, o CoastalScents turejau palete (neutraliu spalvu), tai niekaip ryskumo ant akiu neisgavau, nebeliko po keliu minuciu ne zenklo tik asarojancios akys - na bet cia man sualergizavo ir tas ne tik su siais seseliai buvo (DuWop, Guerlain, YSL, Dior - nuo visu situ man taip pat).
Bet turiu birius (mineralinius) CS seseliukus, tai man super puikus jie - ir laiko gerai, ir graziai tepasi, ir nealergizuoja