Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 24, 13:36)
o man tikrai neblogos kokybes pasirode Inglot seseliai , ir pigmentacija nebloga  thumbup.gif

Inglot tikrai geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tragiski man Inglot seseliai doh.gif spalvos grazios, pigmentacija gera, bet subega per pora valandu man schmoll.gif

man geriausi seseliai yra Dior 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabileta @ 2011 01 24, 22:47)
Tragiski man Inglot seseliai  doh.gif  spalvos grazios, pigmentacija gera, bet subega per pora valandu man  schmoll.gif

man geriausi seseliai yra Dior  4u.gif

cia su pagrindu dejote ar be ? nes man be pagrindo jokie seseliai nesilaiko ilgiau poros valandu nei Chanel ir Dior nei pigesni kaip Loreal ir t.t. Todel nesvaistau jau pinigu brangiems seseliams, nes isitikinau kad neverta 4u.gif nebent kas i deko kosmetikos sudeti atsizvelgia
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 17, 16:39)
Kas galėtumėte patarti gerai pigmentuotą BALTĄ matinį šešėlį (ne MAC) smile.gif?

idealus baltas pigmentas is make up forever.daug ryskesnis nei seselis.jei reikia ryskaus makiazo, as gryna pigmenta naudoju,balta,juoda raudona it.t.t.
Atsakyti
Aptikau štai tokias akių šešėlių paletes. Įdomu pasidarė, gal kas kada matė ar naudojo?
Zoeva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 17, 17:39)
Kas galėtumėte patarti gerai pigmentuotą BALTĄ matinį šešėlį (ne MAC) smile.gif?

BOBBI BROWN
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 02 22, 15:51)
Aptikau štai tokias akių šešėlių paletes. Įdomu pasidarė, gal kas kada matė ar naudojo?
Zoeva
user posted image

turiu tokia palete ,tik ne blizgius,o matinius.kokybe lyginant su prof.,tikrai prastesne,bet lengvam dieniniam makiazui visai nieko.spalvos tikrai grazios ,todel ir suviliojo nusipirkti smile.gif
Atsakyti
labai patenkinta The Balm šešėliais wub.gif wub.gif kokybė nuostabi ir spalvos wub.gif
user posted image
turiu pirmą ir antrą paletes, abejos wub.gif
dar myliu Lancome šešėlius wub.gif puikiai laiko be jokių praimerių, nesubėga, nenubyra wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 kovo 2011 - 11:07
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 25, 00:43)
cia su pagrindu dejote ar be ? nes man be pagrindo jokie seseliai nesilaiko ilgiau poros valandu nei Chanel ir Dior nei pigesni kaip Loreal ir t.t. Todel nesvaistau jau pinigu brangiems seseliams, nes isitikinau kad neverta  4u.gif nebent kas i deko kosmetikos sudeti atsizvelgia

drinks_cheers.gif man tas pats gali tept ka nori,pora valandu ir laisva.vieninteliai,kurie ilgiausiai laikydavosi este lauder'io.paskui nusipirkau artdeco pagrinda,geresnio nesu sutikusi,visa diena seseliai laikosi be problemu.
kaip tik laukiu pareinanciu lancome seseliu,kazkada turejau,bet jie buvo is dovanu kai perki nemazai,tada ispudzio nepaliko,bet pastebejau,kad kartais tie dovanoti buna prastesni,na ziuresim kaip bus su sitais lancome.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 03 01, 12:06)
labai patenkinta The Balm šešėliais wub.gif  wub.gif kokybė nuostabi ir spalvos wub.gif

turiu pirmą ir antrą paletes, abejos wub.gif
dar myliu Lancome šešėlius wub.gif puikiai laiko be jokių praimerių, nesubėga, nenubyra wub.gif  wub.gif

Labai gražios spalvos smile.gif o kur perkat paletes?
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 03 03, 14:44)
Labai gražios spalvos smile.gif o kur perkat paletes?

siunčiausi iš JAV mirksiukas.gif pagooglinkit, The Balm Shady Lady, dabar jau ir trečias leidimas yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 kovo 2011 - 16:09
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 24, 23:43)
cia su pagrindu dejote ar be ? nes man be pagrindo jokie seseliai nesilaiko ilgiau poros valandu nei Chanel ir Dior nei pigesni kaip Loreal ir t.t. Todel nesvaistau jau pinigu brangiems seseliams, nes isitikinau kad neverta  4u.gif nebent kas i deko kosmetikos sudeti atsizvelgia

Va va,man tas pats! Naudoju urban decay primeri ir net tokie pigus seseliai kaip ruby rose puikiai laikosi (kai siaip jie subega po 15 minuciu), net darant tamsesni akiu makiaza thumbup.gif
Atsakyti