Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(indreabtf @ 2011 01 14, 21:43)
Sveikos, čia kažkada, seniai prieš daugiau kaip metus klabėjom apie pačių presuojamus šešėlius ir buvo minimi specialūs skysčiai bei labai stiprus spiritas. Gal kuri esat presavus ar pačios presuojat. Gal turit kokių pasiūlymų kur galima būtų įsigyti tą stiprų spiritą arba kur nebrangus specialus skystis būtų? smile.gif

Aš presavau su spiritu, tai po kiek laiko visi šešėliai sutrupa biggrin.gif Nežinau, ar čia dėl to, jog dažnai jie keliauja iš vienos vietos į kitą, ar dėl ko. Bet bandymas presuoti spiritu po kurio laiko man pasirodė nevykęs. Reikia gal dar kažkokios sudedamosios dalies... Manau reikia pirkti nebent specialų skystį. CoastalScents žinau turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 14, 21:50)
Aš presavau su spiritu, tai po kiek laiko visi šešėliai sutrupa biggrin.gif  Nežinau, ar čia dėl to, jog dažnai jie keliauja iš vienos vietos į kitą, ar dėl ko. Bet bandymas presuoti spiritu po kurio laiko man pasirodė nevykęs. Reikia gal dar kažkokios sudedamosios dalies... Manau reikia pirkti nebent specialų skystį. CoastalScents žinau turi smile.gif

Aišku, o kokios stiprumo spiiritą naudojai?
Nes nu aš žiūrėjus youtube vaizdelį, tai ten pana spiritą 70% naudoja ir kažkaip nieko tokio blogo neturėjo pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 01 14, 22:00)
Aišku, o kokios stiprumo spiiritą naudojai?
Nes nu aš žiūrėjus youtube vaizdelį, tai ten pana spiritą 70% naudoja ir kažkaip nieko tokio blogo neturėjo pasakyt smile.gif

Irgi 70%, ar net stipresnį, žinau, jog vaistinėje tokio neparduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 12 05, 23:05)
Gal bandete Bikor seselius? po 4 spalvas buna...
kokie atsliepimai?
ar verta pirkti?  g.gif

Nerealus,man jie labai patinka,jau perku gal kokie 5-6 metai is eiles.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal kas žino kur galima būtų nupirkti Atelier šešelius?Labai reikia, bet nerandu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emvi: 15 sausio 2011 - 21:00
Kas galėtumėte patarti gerai pigmentuotą BALTĄ matinį šešėlį (ne MAC) smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 17, 15:39)
Kas galėtumėte patarti gerai pigmentuotą BALTĄ matinį šešėlį (ne MAC) smile.gif?

Baltą matinį šešėlį pasižiūrėk iš Inglot ir Make up Forever tikrai turėjo, spalva 000 White:
http://www.makeupfor...eye-shadow.html
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 01 18, 14:27)
Baltą matinį šešėlį pasižiūrėk iš Inglot ir Make up Forever tikrai turėjo, spalva 000 White:
http://www.makeupfor...eye-shadow.html

Aš irgi tarp šių renkuosi, aišku Inglot kaina žemesnė, įdomu kaip kokybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 18, 18:03)
Aš irgi tarp šių renkuosi, aišku Inglot kaina žemesnė, įdomu kaip kokybė  ax.gif

Truputį įsikišiu, nes bandžiau juos, tai Inglot nėra labai pigmentuoti. smile.gif
Atsakyti
Turiu Make up for ever balta matini seseli,nepasakyciau, kad itin pigmentuotas.Vidutiniskas.Turejau Sla irgi ne itin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 19 sausio 2011 - 08:59
Gal kas yra meginusios Sleek ir Ingolt seselius, kurie geresni? kurie turi daugiau pigmento? Buciau labai dekinga uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 18, 18:03)
Aš irgi tarp šių renkuosi, aišku Inglot kaina žemesnė, įdomu kaip kokybė  ax.gif

o man tikrai neblogos kokybes pasirode Inglot seseliai , ir pigmentacija nebloga thumbup.gif

Atsakyti