Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(fairynlovely @ 2010 12 08, 16:21)
Gal kuri parekomenduotu rausvus seselius su perlamutriniu blizgesiu (ta prasme, kad nebutu atskiru dideliu blizgiu daleliu)?  ax.gif Nebrangius...
Vat kai tokia panasi i ta sviesesne:
user posted image

Vau koks grazus makiazas wub.gif
labai sventiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 12 08, 17:21)
Gal kuri parekomenduotu rausvus seselius su perlamutriniu blizgesiu (ta prasme, kad nebutu atskiru dideliu blizgiu daleliu)?  ax.gif Nebrangius...
Vat kai tokia panasi i ta sviesesne:

inglote esu panašių pirkusi 4u.gif
Atsakyti
Gavau dovanu Too faced Natural palette seselius.. labai faina konsistencija, ipakavimas.. wub.gif spalvos grazios.. wub.gif manau ir kokybe labai gerai, bet dar nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
Ar dūminį makiažą galima pasidaryti su bet kokiais šešėliais ir šepetėliais, ar yra kažkokie specialūs?
O gal yra kokia atskira tema, kaip toks daromas?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 21, 19:06)
Gavau dovanu Too faced Natural palette seselius.. labai faina konsistencija, ipakavimas.. wub.gif spalvos grazios..  wub.gif manau ir kokybe labai gerai, bet dar nebandziau biggrin.gif

Nugis kokie atsiliepimai po ilgesnio naudojimo ? bigsmile.gif Kodel siuos pasirinkai o ne UD ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2011 01 09, 17:07)
Ar dūminį makiažą galima pasidaryti su bet kokiais šešėliais ir šepetėliais, ar yra kažkokie specialūs?
O gal yra kokia atskira tema, kaip toks daromas?

Su bet kokiais - aisku pasirinkus tinkamus sepetelius (ir kelis) viskas vyksta greiciau, lengviau ir graziau, bet is esmes su vienu vieninteliu sepeteliu galima viska padaryt. O seseliai svarbu sklaidytusi - daugiau turbut niekas nesvarbu (spalvas irgi pagal save pasirinkt galit).

Youtube daug video kaip ji darytis, internete irgi video/foto/aprasymu yra (na ir SM'e yra), bet pati as ismokau visai atsitiktinai. Tiksliau darydavau pagal visus tuos video ir nu nesigaudavo man, o kazkada daziausi namuose ir visai atsitiktinai gavosi - nu bet jau pati jauciu kaip man patogiau paimti sepetlei, kaip tepti ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 sausio 2011 - 18:20
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 09, 18:12)
Nugis kokie atsiliepimai po ilgesnio naudojimo ?  bigsmile.gif  Kodel siuos pasirinkai o ne UD ?  4u.gif

Priezastis labai paprasta-UD paprasciausia negavau.. o atsiliepimai, tai.. supratau viena, kad kad ir kiek kainuotu seseliai, be pagrindo jie vis tiek anksciau ar veliau subega.. unsure.gif nors pas mane nei riebus vokai nei ka, bet vis tiek subega su laiku.. kas liecia pakuote ir spalvas viskas ok, tikrai labai grazios, pakuote superine.. bet as turiu Ruby rose mergautinius seselius, kuriu jau aisku nebenaudoju del senumo, bet ten yra bent 3 identiskos beveik spalvos.. ir kainuoja ta pelete 15lt 40 spalvu.. nerandu priezasties, uz ka moket 99lt uz Too faced, nebent sau galit tiek leist del pakuotes biggrin.gif ne, is tikro nesigailiu, kad ja turiu, bet manau, kad ji neverta tiek lt.. p.s pigmentacija gera seseliu, tepas maloniai, minksti tokie.. bet yra dvi spalvos, kuriu nesinori naudot.. viena man tiesiog netinka is virsutines eiles vidurine, o apatinei eilei ta didzioji su per stambiais blizguciais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 12 05, 23:05)
Gal bandete Bikor seselius? po 4 spalvas buna...
kokie atsliepimai?
ar verta pirkti?  g.gif

Turėjau BIKOR šešėlius. Spalvos gražios, pigmentuotos..aišku tinka vakariniui makiažui, nes ryškios, blizgios smile.gif Patiko, gerai dengėsi ir laikėsi (su šešėlių pagrindu tai išvis thumbup.gif ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 10, 22:26)
Turėjau BIKOR šešėlius. Spalvos gražios, pigmentuotos..aišku tinka vakariniui makiažui, nes ryškios, blizgios  smile.gif  Patiko, gerai dengėsi ir laikėsi (su šešėlių pagrindu tai išvis thumbup.gifsmile.gif

Na taip, gerai dengiasi, bet man nesilaiko jie... subėga, pigūs geriau laiko ax.gif Aš tepu be šešėlių pagrindo, dar neturiu tokio daikto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2011 01 12, 15:02)
Na taip, gerai dengiasi, bet man nesilaiko jie... subėga, pigūs geriau laiko  ax.gif  Aš tepu be šešėlių pagrindo, dar neturiu tokio daikto  4u.gif

Ir man 4u.gif Gal del to, kad tokie rupus jie kazkokie, daug 'pasikabina'. Ir TBS pailgoje paleteje panasus man ax.gif
Atsakyti
Ne daznai tepliojuosi seseliais, ir mano supratimu, labiausiai tinkanti spalvyte butent man - ruda. Siaip labai patiko kadaise UK isigyti Rimmel, deja Lietuvoje tokiu atspalviu neradau verysad.gif yra tik sviesesnes

http://www.semichem....6f49d8195ffa24b

Taip pat nenuvyle Loreal for hazel eyes.

http://makeupandbeau...rio-pro-review/
Atsakyti
Sveikos, čia kažkada, seniai prieš daugiau kaip metus klabėjom apie pačių presuojamus šešėlius ir buvo minimi specialūs skysčiai bei labai stiprus spiritas. Gal kuri esat presavus ar pačios presuojat. Gal turit kokių pasiūlymų kur galima būtų įsigyti tą stiprų spiritą arba kur nebrangus specialus skystis būtų? smile.gif
Atsakyti