Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Gal bandete Bikor seselius? po 4 spalvas buna...
kokie atsliepimai?
ar verta pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 12 04, 10:36)
o apie kuri numeriuka snekat?  4u.gif

Jeigu neklystu JH07CC 4u.gif
Atsakyti
pasidovanojau sau Smashbox masquerade palete Kaledoms. Dziaugiuos kaip vaikas saldainiais- 9 grazios spalvos, intensyvios, gerai tepasi, kasdien pasidazau (nors anksciau karta i menesi tik seselius netingedavau uzsitept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ermehilda @ 2010 12 06, 23:04)
pasidovanojau sau Smashbox masquerade palete Kaledoms. Dziaugiuos kaip vaikas saldainiais- 9 grazios spalvos, intensyvios, gerai tepasi, kasdien pasidazau (nors anksciau karta i menesi tik seselius netingedavau uzsitept smile.gif

Ir kiek mokėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 12 07, 01:14)
Ir kiek mokėjot? ax.gif

Va kaina cia ir didziausias minusas smile.gif -130 is biudzeto smile.gif
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotu rausvus seselius su perlamutriniu blizgesiu (ta prasme, kad nebutu atskiru dideliu blizgiu daleliu)? ax.gif Nebrangius...
Vat kai tokia panasi i ta sviesesne:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 12 08, 17:21)
Gal kuri parekomenduotu rausvus seselius su perlamutriniu blizgesiu (ta prasme, kad nebutu atskiru dideliu blizgiu daleliu)?  ax.gif Nebrangius...
Vat kai tokia panasi i ta sviesesne:
<...>

is mano turimu, tai butu the body shop seseliai is limituotos kolekcijos, bet kiek maciau dauguma platintoju dar jais prekiauja. Tie kaireje, tai ta sviesioji dalis butent tokia.
O siaip spalva neinoringa ir ganetinai populiari, manau dauguma firmu tokia ar panasia turi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif Apziuresiu siuos ir patikrinsiu kitus gamintojus smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kuri naudojot ar naudojat INGLOT šešėlius?
Kokie atsiliepimai būtų? Kaip jie laikosi?
Atsakyti
Merginos ka manote apie siuos seselius Fraulein38 firmos? Gal kas naudojate?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija584: 09 gruodžio 2010 - 12:20
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 09, 00:57)
sveikos 4u.gif
gal kuri naudojot ar naudojat INGLOT šešėlius?
Kokie atsiliepimai būtų? Kaip jie laikosi?

Aš turiu dvi spalvas - man labai jie patinka smile.gif Pigmentuoti, ilgai laikosi, lengvai maišosi, nebyra. Šiaip aš retokai šešėlius naudoju, ir nelabai išmanau apie spalvas ir visa kita, tai galiu pagirti konsultantę Inglot'o - turėjo kantrybės su manim ir tikrai puikias spalvas parinko thumbup.gif Niekada pati tokių nebūčiau išsirinkus, o dabar neatsidžiaugiu tongue.gif
Atsakyti
DIOR GAUCHO EYE PALETTE

Labai dziaugiuosi. Subtiliam makijazui thumbup.gif
Atsakyti