Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(feminell'a @ 2010 12 03, 11:56)
aš droge kaip tik užvakar šią paletę žiūrėjau tai 59lt kainavo g.gif

aha, akcija tik sian pastebejau ir vos susilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 12 03, 18:02)
Tik dabar pastebėjau jūsų klausimą blush2.gif  Skirtumas turbūt yra tik lipduke (iš pažiūros) ir kainoje, o apie šešėlių kokybę tai nieko pasakyti negaliu, nes negaliu palyginti jų. Kažkaip kreivai žiūrių į ebay pardavinėjama kosmetiką (asmeninis įsitikinimas, galbūt ateityje pasikeis  rolleyes.gif )

O kalbant apie šešėlius tai neiškenčiau ir užsisakiau naująją 88 Prism Palette. Youtube visi giria ją, žiūrėsim kaip yra iš tikrųjų wink.gif

as tai nesuprantuo kuo jie skiriasi.
Va sie http://www.buyincoin...roduct-856.html
ir sie http://www.coastalsc...il-12-10-10.cfm
spalvos identiskos, bet kaina tai tikrai smarkiai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 03, 22:05)
as tai nesuprantuo kuo jie skiriasi.

spalvos identiskos, bet kaina tai tikrai smarkiai skiriasi g.gif

Gal realiai ir nesiskiria niekuo - pasakytu tiksliausiai turbut tas, kas abi jas turetu realiai ir galetu viena salia kitos sudet. Bet kazkaip pirkt is kinieciu kur neaisku kas sudeta ir is ko pagaminta (ant tokiu paleciu paprastai nera jokios informacijos nei sudeties) as nesiryztu. Gali but, kad ir neteisingai mastau, o CS tik uzdeda savo lipdukus, ingridientu sarasa ir visas skirtumas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 03, 22:59)
Gal realiai ir nesiskiria niekuo - pasakytu tiksliausiai turbut tas, kas abi jas turetu realiai ir galetu viena salia kitos sudet. Bet kazkaip pirkt is kinieciu kur neaisku kas sudeta ir is ko pagaminta (ant tokiu paleciu paprastai nera jokios informacijos nei sudeties) as nesiryztu. Gali but, kad ir neteisingai mastau, o CS tik uzdeda savo lipdukus, ingridientu sarasa ir visas skirtumas....  ax.gif

drinks_cheers.gif esu macius ta kur visai jokios info ant dezutes ir turiu CS 78 spalvu palete, tai ta kinietiska, ar kokia ji ten, labai panasi, spalvos labai panasios, taip pat ju dydis. Tik plastmase tokia blisgesne, CS matine. Kaip spalvos laikosi negaliu pasakyt, nes nesu jos bandzius. Bet jei tai kopija CS, tai kaip ir visos kopijos, turetu buti prastesnes kokybes g.gif nu cia tik mano speliojimai.
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2010 12 02, 07:47)
Aš niekada realybėj nesu mačius šio MAC šešėlio, bet mano akimis labai panašų turi Inglot, labai esu juo patenkinta  4u.gif

o apie kuri numeriuka snekat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 03, 22:05)

O iš šio psl. į Lietuvą siunčia? Jeigu siunčia, tai galbūt reiks išbandyti... biggrin.gif
Atsakyti
Na, kadangi ruošiuosi pirkti keturių palečių rinkinį, tai žiūriu, kad CS gaunasi doleriu brangiau tik, tada gal bandyti jas geriau. Bet kiek iš CS siuntimas į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 12 04, 16:04)
Na, kadangi ruošiuosi pirkti keturių palečių rinkinį, tai žiūriu, kad CS gaunasi doleriu brangiau tik, tada gal bandyti jas geriau. Bet kiek iš CS siuntimas į Lietuvą?

Aš už vienos paletės siuntimą mokėjau apie 13$;)
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 12 04, 15:26)
O iš šio psl. į Lietuvą siunčia? Jeigu siunčia, tai galbūt reiks išbandyti... biggrin.gif

siuncia thumbup.gif , as uzsisakiau tai laukiu kada bus
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 12 04, 16:04)
Bet kiek iš CS siuntimas į Lietuvą?

Priklauso nuo svorio - isidekit i krepseli ir parodys tiksliai.

QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 04, 16:24)
siuncia  thumbup.gif , as uzsisakiau tai laukiu kada bus

Bus idomu isgirst atsiliepimus.
Atsakyti
Kas galit pasakyt, is kur pigiausia siustis UD Naked palete? g.gif drauges paprasiau, kad UK nupirktu, niekur neranda pardei doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 03, 19:42)
aha, akcija tik sian pastebejau ir vos susilaikiau  doh.gif

aš ir vos susilaikiau, bet pagalvojau logiškai, kad po naujų visą kosemtiką reiks pirkt, tai dabar be reikalo pinigėlius leisčiau 4u.gif
Atsakyti