Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(linute&D @ 2010 11 21, 16:34)
Turiu šitokia user posted image Esu tikrai patenkinta  4u.gif

as ir cia turiu, puse bedos kai kurios spalvos gerai dengiasi ir laiko o kitos blogai kaip kreida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 21 lapkričio 2010 - 17:07
QUOTE(agvill @ 2010 11 21, 18:07)
as ir cia turiu, puse bedos kai kurios spalvos gerai dengiasi ir laiko o kitos blogai kaip kreida

O aš kol kas nepastebėjau nieko blogo, aišku ne visos spalvos bandytos smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 21, 16:42)
Kas man gali pasakyt, kiek Sarmoj kokioj ar kur kainuoja Too faced seseliai Natural eye palette? g.gif labai nepakeliui man uzsukt paziuret.. unsure.gif

Kosmetika.lt kainuoja 99Lt., tai manau Sarmoj kainuotų ~120Lt. gal mažiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 11 22, 22:23)
Kosmetika.lt kainuoja 99Lt., tai manau Sarmoj kainuotų ~120Lt. gal mažiau. g.gif

As ir taip masciau.. bet norejau tikslios kainos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos megaites 4u.gif Prasau patarimo - siaubingai uzsimaniau MAC Cranberry seselio. Ar LT galima gauti panasu atspalvi? Gal koks Art Deco turi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
siandien isigijau labai labai super seselius VS Brilliant Shimmer Shadow
user posted image
dvi spalvytes: silverdust ir magicdust thumbup.gif
siandien jau spejau ir isbandyti, tai esu 100% patenkinta pirkiniu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 11 29, 22:06)
Sveikos megaites  4u.gif  Prasau patarimo - siaubingai uzsimaniau MAC Cranberry seselio. Ar LT galima gauti panasu atspalvi? Gal koks Art Deco turi?

Aš niekada realybėj nesu mačius šio MAC šešėlio, bet mano akimis labai panašų turi Inglot, labai esu juo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino siu seseliu kaina? rolleyes.gif isadoros sokoladine palete

http://ecx.images-am...L500_AA220_.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo un1deux2trois3: 02 gruodžio 2010 - 10:04
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 02, 10:03)
gal kas zino siu seseliu kaina?  rolleyes.gif isadoros sokoladine palete

http://ecx.images-am...L500_AA220_.jpg

69 lt droguose ir sarmose
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 02, 19:11)

aš droge kaip tik užvakar šią paletę žiūrėjau tai 59lt kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 11 14, 16:50)
Povila$ - norėjau pasikonsultuoti, koks skirtumas tarp Coastal Scents 88spalvų palečių ir ebay.com siūlomų tokių pat palečių?
Sudėtis rašoma vienoda, vaizdas identiškas, tik ebay.com 10 dolerių pigesnės tos paletės.  g.gif
Tik keista, kad perkant visas keturias kainos jau beveik identiškos ir Coastal Scents, ir ebay. smile.gif

Tik dabar pastebėjau jūsų klausimą blush2.gif Skirtumas turbūt yra tik lipduke (iš pažiūros) ir kainoje, o apie šešėlių kokybę tai nieko pasakyti negaliu, nes negaliu palyginti jų. Kažkaip kreivai žiūrių į ebay pardavinėjama kosmetiką (asmeninis įsitikinimas, galbūt ateityje pasikeis rolleyes.gif )

O kalbant apie šešėlius tai neiškenčiau ir užsisakiau naująją 88 Prism Palette. Youtube visi giria ją, žiūrėsim kaip yra iš tikrųjų wink.gif
Atsakyti