Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(shopingas @ 2010 11 14, 17:58)
CS viena palete apie $15 siuntimas - reiketu isidet i krepseli ir ziuret ka meta tiksliai. O ebay, jei raso 'free shipping', tai negali paskui keist ir daryt mokamo.... Nebent aprasyme pamineta, kad i LT siuntimas tiek ir tiek.

Į LT visada gaunasi brangesnis siuntimas iš ebay,kiek teko susidurti. na bet kokiu atveju ebay labiau apsimoka. Tik dar dėl pačių palečių gal yra nuomonių? Pirkti mąstau mokymuisi, nes kol pradėsiu pirkti visokius MAC ir pan.,tai praeis dar laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 11 14, 18:21)
Į LT visada gaunasi brangesnis siuntimas iš ebay,kiek teko susidurti. na bet kokiu atveju ebay labiau apsimoka. Tik dar dėl pačių palečių gal yra nuomonių? Pirkti mąstau mokymuisi, nes kol pradėsiu pirkti visokius MAC ir pan.,tai praeis dar laiko smile.gif

Na, jei raso, kad worldwide siuntimas ir kad free, tai ir buna nemokamas. Nebent tik tam tikrose salyse raso nemokama, tai tada taip. O viskas juk nuo pardavejo priklauso.

Kaip tik paziurejau ebay dabar paletes (ziurejau metalic) - jei ieskoma su zodziu 'coastal scents', tai ismeta ne tiek ir daug, o siuntimas kainuoja (yra ir su nemokamu, bet brangiau nei su mokamu - cia i JAV ziurejau siunciant), o jei ieskoma paprastai, be to 'coastal scents', tai ismete varianta ir uz $14 su nemokamu siuntimu ir toks pat siuntimas ir i Lietuva.
Atsakyti
o kaži ar labai skiriasi tos paletės nuo kinietiškų Šešėliai g.gif biggrin.gif Ar tik nebus visos iš vieno "taško" tik skirtingom kainom pardavinėjami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 14, 21:48)
Na, jei raso, kad worldwide siuntimas ir kad free, tai ir buna nemokamas. Nebent tik tam tikrose salyse raso nemokama, tai tada taip. O viskas juk nuo pardavejo priklauso.

Kaip tik paziurejau ebay dabar paletes (ziurejau metalic) - jei ieskoma su zodziu 'coastal scents', tai ismeta ne tiek ir daug, o siuntimas kainuoja (yra ir su nemokamu, bet brangiau nei su mokamu - cia i JAV ziurejau siunciant), o jei ieskoma paprastai, be to 'coastal scents', tai ismete varianta ir uz $14 su nemokamu siuntimu ir toks pat siuntimas ir i Lietuva.

Tai taip, pigiai jos gaunasi ir tikrai manau, kad tokios pat smile.gif
Giliai pasiaiškinsiu ir užsisakinėsiu smile.gif
Atsakyti
atejau pagirti ERDESOS seseliuuser posted image
vakar buvau koncerte zodziu buvo tinkamos salygos isbandyti mano naujuosius seselius,buvo ziauriai karsta ir t.t.
taigi esu labai nustebinta seseliai nesubego puikiai atsilaike aisku naudojau seseliu pagrinda, bet man seniau to nebudavo net su seseliu pagrindu seseliai vistiek siektiek subegdavo, o dabar tiesiog super atlaike biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip labai uzkliuvo Too faced Natural eye kita palette ar kazkaip taip..nu nerealios spalvos.. is vaizdo primena man Naked palette UD.. tik maziau spalvu.. idomu kokia jos kaina Sarmoj g.gif jauciu virs 100lt.. doh.gif gal naudojat kuri too faced sita?
user posted image
Atsakyti
gal kuri esat pirkusi kaska panasaus, dar ziuriu daug kas siulo, ar verti demesio?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 20, 19:23)
Kazkaip labai uzkliuvo Too faced Natural eye kita palette user posted image

labai jau blizgi tokia,tik vakarui, nors spalvos ir pastelinės, dieninės dauguma tokios, galėtų būti ir matinių spalvyčių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 20 lapkričio 2010 - 20:22
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 20, 21:22)
labai jau blizgi tokia,tik vakarui, nors spalvos ir pastelinės, dieninės dauguma tokios, galėtų būti ir matinių spalvyčių  ax.gif

g.gif o velvet ten kazkas, heaven ne matines? g.gif daug blizguciu ane.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 20, 21:05)
gal kuri esat pirkusi kaska panasaus, dar ziuriu daug kas siulo, ar verti demesio?

Seniau buvo ju manija SM'e uzejus - kiek pamenu, visos liko patenkintos seseliais.
Atsakyti
Kas man gali pasakyt, kiek Sarmoj kokioj ar kur kainuoja Too faced seseliai Natural eye palette? g.gif labai nepakeliui man uzsukt paziuret.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 20, 21:05)
user posted image

Turiu šitokia user posted image Esu tikrai patenkinta 4u.gif
Atsakyti