Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(vaidoose @ 2010 10 15, 17:20)
man irgi labai patiko sie seseliai, bet nebegaliu naudot - akys nuo ju skauda, persti  cry.gif o jie taip graziai dazo, tokios grazios spalvos...  verysad.gif  Gal zinot kokius panasius, bet ekologiskus seselius?  unsure.gif

gaila, bet nezinau, bet va man kazkaip kartais perdaug blizga jie, kartais visai nieko, bet va sunkiai issisklaido doh.gif
gal kas gali parekomenduot matine palete? kazkaip matiniu seseliu uzsimaniau
Atsakyti
O as noreciau komentaru, gal kuri patarsite nebrangius, matinius tamsiai rudus seselius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 26, 18:13)
O as noreciau komentaru, gal kuri patarsite nebrangius, matinius tamsiai rudus seselius? ax.gif

Geri ir nebrangūs yra Artdeco, galima pasirinkti po vieną spalvą. Jų spalvų įvairovė tikrai didelė, manua rasite ir matinius rudus 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat Urban Decay Naked palete? 4u.gif ar verta ji tokiu pinigu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 26, 20:56)
Gal kuri naudojat Urban Decay Naked palete?  4u.gif ar verta ji tokiu pinigu?
user posted image

o tai kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 10 26, 21:01)
o tai kokia kaina g.gif

44$.. 4u.gif nu kai panos uz viena seseli panasiai moka, tai gal jom ir nedaug.. bet as pries pirkdama seselius, kainuojancius virs 100lt dar gerai pagalvociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 26, 18:13)

Esu turejus Lumene matiniu rudu spalvu palete (berods 6 spalvu buvo) - nezinau as tebera prekyboj, bet gal kazka dar turi panasaus si firma. Siaip nemegstu Lumene ir vienintelis produktas buvo tie seseliai, bet idealus buvo, nes ir megstamos spalvos, ir visos naudojamos, ir kaiu nejautrino, o svarbiausia matines. thumbup.gif

Artdeco dar jums patare, tai si firma tikrai turi spalvu begale - tik siulyciau pasibandyt pries perkant, nes man kai turejau kelias ju spalvas, tai niekaip pigmentacijos nejo isgaut, labai lengvai denge (na ir galiausiai sualergizavo akis, bet cia jau toks dalykas, kad mano akys jautrios, o jusu gal ne, tai jums pigmentacija tiesiog reiketu isbandyt).
Atsakyti
amber123, turiu UD Naked. man labai patinka. tiesa, dar nesu turejus UD seseliu, kurie nepatiktu. spalvos labai grazios, tepasi lengvai. yra tiek matiniu, tiek blizgiu (bet maziau blizguciu negu paprastai, tai ant skruostu nepribyra), galima pasidaryt tiek nude makiaza, tiek vakarini dumini. zodziu tikrai negailiu nei vieno cento isleisto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 10 27, 00:31)
amber123, turiu UD Naked. man labai patinka. tiesa, dar nesu turejus UD seseliu, kurie nepatiktu. spalvos labai grazios, tepasi lengvai. yra tiek matiniu, tiek blizgiu (bet maziau blizguciu negu paprastai, tai ant skruostu nepribyra), galima pasidaryt tiek nude makiaza, tiek vakarini dumini. zodziu tikrai negailiu nei vieno cento isleisto thumbup.gif

Nes as mastau, kas geriau.. ar Inglot 10 seseliu patele paciai susikomplektuot, ar UD Naked g.gif bet ji aisku daug brangiau gaunas.. Inglot kiek zinau su MAC lygina seseliais net..
Atsakyti
as Inglot niekada nebandzius, Prancuzijoj ju neparduoda. uztat MAC ir UD seseliu nekeisciau i nieka (nebent MAC'us i UD lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petite princesse: 27 spalio 2010 - 10:20
Man patinka inglot, turiu kelias matines spalvytes ir kelias blizgesnes, tai lengvai tepasi, ir maisosi, nu tikrai patenkinta, o del mac ir UD g.gif man kazkodel mac neatrodo kad butu kazkokie isskirtiniai tepimosi ar laikymosi poziuriu, nepasakyciau kad labai ryskus o ir ant manes pusetinai tesilaiko g.gif UD turiu tik deluxe palete, tai spalvos per blizgios siek tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 27 spalio 2010 - 10:43
user posted image
Gal kas galėtų pakomentuoti šiuos šešėlius?Kaip laikosi?
Atsakyti