Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(*bella* @ 2009 09 11, 13:16)
Katik gavau savo coastal scents warm seseliu palete, 88 spalvu.Tai ispakavus labai nustebau,kad spalvytes labai mazytes blink.gif na zinoma,uz tokia kaina ner ko ir noret,bet vistiek...Dar idejo labai maza,maza meginuka skaistalu  biggrin.gif
Tai va idomu isbandyt,kaip ant akyciu,kiek laiko. Gal kas turit kokiu atsiliepimu?
Beto ir spalvos man atrodo kiek kitokios,nei ju internetiniam psl. Idomumo delei imesiu foto,palyginimui.

o as jau zinojau kad seseliukai tokie mazyciai bus toj paletej, tai nenustebau. gerai tepasi, laikosi, puikus pasirinkimas dieniniam makiazui thumbup.gif tik as pries tai dar seseliu baze tepu:)
Atsakyti
siandien nusipirkau ruby rose seselius. kadangi daug kas gyre jog pigus ir geri biggrin.gif
ai net jei ir nepatiks 6.50 lt tai dar ne pasaulio pabaiga
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 08 31, 22:38)
Ieškau rudų atspalvių matinių šešėlių, kad būtų sodri spalva. Gal kas patarsite 4u.gif

As irgi ieskojau matiniu, nuejau i kristiana, tai beveik visi turi nors siek tiek blizgesio. Tai vienintelius konsultante rekomendavo - smashbox seselius. Jie pudriniai. Man patiko, laikosi visa diena thumbup.gif
Turiu givenchy 9 spalvu palete, irgi patinka, bet turi blizgesio. Laikosi irgi gerai.
Atsakyti
Del tu CS seseliu paletes,tai va,grizus namo pasiziurejau idemiau,ir istikro tai spalvos beveik nesisikiria,paskubom paziurejau del to taip ir atrode. Laiko normaliai,tepasi irgi smile.gif
Atsakyti
apie Ruby Rose:

nepatikėsit..... thumbup.gif buvau vakar klube . o pačios žinot, jog ten visados žiauriai karšta. nuėjau į tuoletą pažiūrėti ar labai klaikiai atrodau su nutekėjusiu makiažu..... bet jis stovėjo vietoje thumbup.gif thumbup.gif tie šešėliai tikrai nerealūs. ir kuomet gryžau namo, akys buvo lyg katik padažytos....
nuo dbr einant į klubus dažysiuos tik ruby rose šešėliais. pigu, kokybiška, ir gražios, blizgančios spalvos. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 21:14
QUOTE(pinkClarin @ 2009 09 13, 13:12)
nepatikėsit.....  thumbup.gif  buvau vakar klube . o pačios žinot, jog ten visados žiauriai karšta. nuėjau į tuoletą pažiūrėti ar labai klaikiai atrodau su nutekėjusiu makiažu..... bet jis stovėjo vietoje  thumbup.gif  thumbup.gif  tie šešėliai tikrai nerealūs. ir kuomet gryžau namo, akys buvo lyg katik padažytos....
nuo dbr einant į klubus dažysiuos tik ruby rose šešėliais. pigu, kokybiška, ir gražios, blizgančios spalvos.  thumbup.gif  thumbup.gif

nu ir as turejau RR seselius, tai faini buvo, tik labai jau noriu matines spalvos, deja niekur nerandu ax.gif blink.gif
Atsakyti
Super duper Dior šėšėliai - prieš porą metų pirkau 5žemėsspalvų paletę - dar dabar yra, puikiai laiko, nebyra ir t.t. dabar nausitaikiau į naują paletę "Night butterfly" vadinasi Dior puslapy, spėlioju, tamsiaplaukei šviesiaakei (pilkšvai melsvos) tiks spalvytės? manau, kad taip..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 09 13, 13:12)
nepatikėsit.....  thumbup.gif  buvau vakar klube . o pačios žinot, jog ten visados žiauriai karšta. nuėjau į tuoletą pažiūrėti ar labai klaikiai atrodau su nutekėjusiu makiažu..... bet jis stovėjo vietoje  thumbup.gif  thumbup.gif  tie šešėliai tikrai nerealūs. ir kuomet gryžau namo, akys buvo lyg katik padažytos....
nuo dbr einant į klubus dažysiuos tik ruby rose šešėliais. pigu, kokybiška, ir gražios, blizgančios spalvos.  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano vokai greit susiriebaloja tai jokie šešėliai normaliai nesilaiko. Pamačiau vienoj parduotuvėlėj RR mažą spalvų paletę ir galvoju pažiūrėsiu kaip man šitie laikys...ir likau maloniai nustebinta...jei pasidažau į darbą tai į raukšleles pradeda subėgti kažkur apie 16 val (aišku dar naudoju pagrindą)...man tai nerealu, nes kiti šešėliai iki pietų vos išsilaikydavo smile.gif . Dar vėliau nusipirkau didesnę RR paletę, tai irgi laiko gerai, bet ta pirmoji - 9 spalvyčių geresnė ...o dar kaina - 7 Lt lotuliukas.gif ...beje ten 9 šešėliai, dvi spalvos skaistalų ir veidrodėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar atlikau experimenta su ruby rose seseliais biggrin.gif ejau i baseina su jais... akiu pistukas nubego ir nuo jo pajuodavo mano akys, o seseliai kuo puikiausiai atlaike g.gif thumbup.gif nu as nesuprantu kodel as anksciau ju nepirkau . o dar tokie pigus, ir spalvos grazios... tobuliausias variantas einant i kluba.... photo.gif
Atsakyti
pinkClarin, smagu, kad nenusivylet jais drinks_cheers.gif Man sie seseliai irgi labai patinka, tik kad jie be galo blizgus, tai jei reikia pasidazyt diena, renkuosi sviesias spalvytes ir likusi makiaza neblizgu darau. Bet siaip tikrai geris!
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 14, 14:22)
pinkClarin, smagu, kad nenusivylet jais  drinks_cheers.gif Man sie seseliai irgi labai patinka, tik kad jie be galo blizgus, tai jei reikia pasidazyt diena, renkuosi sviesias spalvytes ir likusi makiaza neblizgu darau. Bet siaip tikrai geris!

Va va...tai vienintelė priežastis, kodėl jų nenaudoju. Man labiau patinka matiniai arba bent jau mažiau blizgūs...
Atsakyti
Del neblogu atsiliepimu apie Tarte seselius uzsienio forumuose ir to, kad nera parabenu ir pan. uzsisakiau tokius, dabar pergyvenu, ar geros kokybes bus, ar spalvos nepertamsios, ar nebus blizgus ax.gif : doh.gif

user posted image

Atsakyti