Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 13, 11:52)
Tu ruby rose buna labai dauuug ivairiu palieciu. Buna jie tokie kietoki, o buna minksti. Tai vat is tu minkstu, pvz, va tokiu http://www.rubyrose....e_tiene207.html
tai sviesios spalvos dengiasi labai liuks, atspaviai gerai matosi, sampaniniai is sitos palietes patys geriausi.

Va sie liuksiski, turejau 2 paletes (dabar tik viena nuo senu laiku) - bet atostogaudama neradau keliose parduotuvese ju, tai kazkaip specialiai ir nejau ieskot. Gi nedarysi is seseliu atostogu tikslo biggrin.gif

Dabar nusipirkau pailga palete (berods 12 spalvyciu joje, nedidele) ir panasiai i jusu nuorodoje (9 spalvu), tik mazesne. Abi patinka, bet is visu triju jusu idetoje foto esantys patys minksciausi - maniskiai aprasyti dveji minksti, bet vos vos kietesni uz ta 9spalvu didele (ji tokia grynai minksta, kremine).
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kokie pigesni šešėliai duoda panašų efektą kaip šie CD "Silver screen" LE, iš 2010 rudens kolekcijos? 4u.gif

user posted image

Atsakyti
gal kas galite parasyti atsiliepima apie BIKOR seselius matinus
ar gerai isiretusuoja, spalvos pigmentacija ir kaip laikosi ar greit subega i rauksleles
Atsakyti
ar kas bandete tokius user posted image g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 09 15, 18:03)
Sveikutės, gal žinote kokie pigesni šešėliai duoda panašų efektą kaip šie CD "Silver screen" LE, iš 2010 rudens kolekcijos?  4u.gif 

user posted image

mano manymu neblogi šie Loreal , tik yra papildoma vidutinio pilkumo spalva. Tikrovėje ta tamsiausia spalva yra labai labai tamsiai pilka. Dar Artdeco tikrai yra labai tamsi pilka spalva su blizgesiu ir aišku galima susikomplektuoti su šviesiai pilka.
user posted image
Kiek pati esu bandžiusi, man brangesni šešėliai paprastai ir skiriasi ne kokybe, o spalvų pasirinkimu - brangesnių jis aišku geresnis ir spalvos gražesnės, o vat skirtumo dėl laikymosi nejaučiu- su pagrindu visi vienodai gerai išsilaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 11 spalio 2010 - 18:41
thumbup.gif
vat aš kaip tik jūsų minėtą Artdeco prieš mėnesį ir nusipirkau biggrin.gif Toks juodas su blizgesiu thumbup.gif
Ačiū, reiks pasižiūrėti tą Loreal. Nors dabar esu nusižiūrėjusi Isadora 4 šešėlių neblogą paletę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 15, 15:50)
thumbup.gif 
vat aš kaip tik jūsų minėtą Artdeco prieš mėnesį ir nusipirkau biggrin.gif Toks juodas su blizgesiu  thumbup.gif
Ačiū, reiks pasižiūrėti tą Loreal. Nors dabar esu nusižiūrėjusi Isadora 4 šešėlių neblogą paletę  4u.gif

Aš irgi labai mėgstu pilkus šešėlius, tai daug jų ir žinau. Isadoros šešėliai geri, tik kažkaip nelabai tiksliai atsimenu tas keturių spalvų paletes- man rodosi viena yra grynų pilkų spalvų matinė, berods vadinasi silver grey ir kita blizgi, bet ten kai kurios spalvos lyg su violetiniu atspalviu g.gif Aš pati turiu Isadoros penkių spalvų paletę , štai tokią
user posted image
Ji matinių spalvų, spalvos nėra ypač pigmentuotos, bet maloniai tepasi, gerai laikosi , kasdienai pats tas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 15 spalio 2010 - 15:08
QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 13:52)
ateinu pagirt situ SLEEK seseliu paletes  wub.gif

man irgi labai patiko sie seseliai, bet nebegaliu naudot - akys nuo ju skauda, persti cry.gif o jie taip graziai dazo, tokios grazios spalvos... verysad.gif Gal zinot kokius panasius, bet ekologiskus seselius? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 15 spalio 2010 - 16:21
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 15, 16:05)
Aš irgi labai mėgstu pilkus šešėlius, tai daug jų ir žinau. Isadoros šešėliai geri, tik kažkaip nelabai tiksliai atsimenu tas keturių spalvų paletes- man rodosi viena yra grynų pilkų spalvų matinė, berods vadinasi silver grey  ir kita blizgi, bet ten kai kurios spalvos lyg su violetiniu atspalviu  g.gif Aš pati turiu Isadoros penkių spalvų paletę , štai tokią
user posted image
Ji matinių spalvų, spalvos nėra ypač pigmentuotos, bet maloniai tepasi, gerai laikosi , kasdienai pats tas .

sakykit jus seselius ant seseliu pagrindo tepat ar ne, per kiek laiko subega, bandziau parduotuvei patiko seseliu tekstura labai minkstai tepasi, bet sudvejojau del laikymosi blush2.gif o spalvos ryskios gaunasi
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 10 19, 20:11)
sakykit jus seselius ant seseliu pagrindo tepat ar ne, per kiek laiko subega, bandziau parduotuvei patiko seseliu tekstura labai minkstai tepasi, bet sudvejojau del laikymosi blush2.gif  o spalvos ryskios gaunasi

Aš visus šešėlius tepu tik su pagrindu, tai nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų be jo . Su pagrindu jie išsilaiko visą dieną, bet spalvos tikrai nėra ryškios, tepasi labai maloniai, kasdienai tinkami, bet kokiai progai man norėtųsi ko nors ryškesnio.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 19, 21:30)
Aš visus šešėlius tepu tik su pagrindu, tai nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų be jo . Su pagrindu jie išsilaiko visą dieną, bet spalvos tikrai nėra ryškios, tepasi labai maloniai, kasdienai tinkami, bet kokiai progai man norėtųsi ko nors ryškesnio.

aisku tada nes as nusiziureja ta palete kur pdumavusiu akiu efekta daryti tai ir sudvejojau g.gif
ziurinejau make up factory irgi nieko gero, nes konkreciai ieskau seseliu ieskau padumavusiom akims
Atsakyti
Nusipirkau SMASHBOX trijų spalvų šešėlius, labai geri. Pavyko internetu pasirinkt geras spalvas, lengvai tepasi, gerai išsilaiko smile.gif
Atsakyti