Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 20, 15:40)
Koki sepeteli naudojat dengti SLEEK seselius ?  nes bandziau su keliais, ir niekaip neiseina, gal pabandyt su aplikatorium ? nes pirstais nesinori ....
O gal cia riebalu s;luoksnis jau susidare, pravalyt reik g.gif

as tai su aplikatorium dazniausia, jai plonesne linija noriu padazyt tai su sepeteliu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 20, 15:40)
Koki sepeteli naudojat dengti SLEEK seselius ?  nes bandziau su keliais, ir niekaip neiseina, gal pabandyt su aplikatorium ? nes pirstais nesinori ....
O gal cia riebalu s;luoksnis jau susidare, pravalyt reik g.gif

naudoju inglot arba mac,na man tokia problema u visais be isimties seseliais blush2.gif kazkaip anksciau lyg ir laikydavosi ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IceTeja @ 2010 08 20, 12:53)
yra dar vienas "niuansas", as esu ne lt...  tai gal yra koks budas be visos ir tarpininku  blush2.gif  4u.gif

Ebay reikai ziuret konkretu pardaveja ir ka jis priima (paypal, kreditines, cekius, money order, western union ir pan) - na jums tiktu tas western union, bet toks budas nepatikimas, nes jei kokios problemos, tai neatgausit pinigeliu. Rekomenduojama paypal moket, kad bet kokai beda su pardaveju eitu issprest (bet tam reikalinga kreditine kortele). Man atrodo jums reiketu tokia issisimt banke ir ramiai po to apsipirkinet.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 20, 16:21)
Ebay reikai ziuret konkretu pardaveja ir ka jis priima (paypal, kreditines, cekius, money order, western union ir pan) - na jums tiktu tas western union, bet toks budas nepatikimas, nes jei kokios problemos, tai neatgausit pinigeliu. Rekomenduojama paypal moket, kad bet kokai beda su pardaveju eitu issprest (bet tam reikalinga kreditine kortele). Man atrodo jums reiketu tokia issisimt banke ir ramiai po to apsipirkinet.

Dekui, ech... ko gero teks taip ir padaryti. Siaip visada vengdavau isiimti ta kortele, kad paskui neprasidetu nesibaigiantis apsipirkinejimas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 18, 21:44)

Pries dazant seseliais naudojate pagrinda kazkoki? Specialu akims? Jei taip, tai koki? Ar ant to pagrindo tepate sausa pudra?

Tikiuosi nebus klausimas offtopic...

dazant seseliais naudoju tik Lumene seseliu pagrinda ir viskas - jokiu papildomu pudru ir pan cool.gif man sis pagrindas islaiko visa diena, net ir karsciausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atejau pasiskaityti,kad issirinkciau gal kokius naujus seselius g.gif ir negaliu nepagirti Mary Kay seseliu thumbup.gif kurie man visiskai nesubega ir juos galima tepti ir sausus ir slapius thumbup.gif efektas nerealus!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 23, 14:52)
Sveikos  4u.gif
atejau pasiskaityti,kad issirinkciau gal kokius naujus seselius g.gif  ir negaliu nepagirti Mary Kay seseliu thumbup.gif kurie man visiskai nesubega ir juos galima tepti ir sausus ir slapius  thumbup.gif  efektas nerealus!

turiu irgi mary kay seselius, pamenu labai patiko, tik seniai benaudojau nes perejau prie Coastal Scents warm palette. bet mary kay tikrai geri bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 25 rugpjūčio 2010 - 23:14
Patiko sleek seseliai, taciau noreciau matines paletes g.gif ar buna tokiu, ar tik blizgios?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 18, 15:43)
kažkada gyriau ruby rose, bet dabar to paties nebegalėčiau pasakyt. kai išbandžiau normalių firmų tai net keista skaityti savo senesnius komentarus apie šiuos šešėlius. pirmiausia labai nepigmentuoti. na tamsios spalvos matosi, bet kokia rožinė tai  g.gif  tik blizgučiai - jokios rožinės nesimato. na ir šiaip per daug blizgūs man. nors kas mėgsta blizgius tam gal patiks, nes laikosi gerai (su primeriu)

O as po daugelio metu nepakeiciau nuomones schmoll.gif Geru firmu, pasitaiko prastu, sukelianciu alergija, blogai pigmentuotu, greitai subeganciu. Vienintele priezastys del ko neberku ruby rose- atsibo spalvos..ir kad nematiniai.
Siaip juokas juokais bet kazkada net kosmetaloge klause, kas per seseliai:)

Golden rose kita firma, bet ir ju yra tokios paletes po 5 spalvas..pilkos, zalios, rudos, visas turejau- ne stebuklas, bet ir neblogi.

Dabar mano favoritai Make UP Factory, jau spalvos wub.gif jau kaip maniake turiu 4 paletes po 4 spalvas blush2.gif Man jie super: pigmentacija puiki, laikosi gerai.
Naudoju be seseliu pagrindo..nesuprantu to daikto, nes suvalgo spalvas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 21:45)
O as po daugelio metu nepakeiciau nuomones schmoll.gif Geru firmu, pasitaiko prastu, sukelianciu alergija, blogai pigmentuotu, greitai subeganciu. Vienintele priezastys del ko neberku ruby rose- atsibo spalvos..ir kad nematiniai.

Naudoju be seseliu pagrindo..nesuprantu to daikto, nes suvalgo spalvas unsure.gif

As visdar turiu Ruby Rose seseliu - per atostogas LT uzsipirkau, nes man jie labai patinka. Na aisku tos itin sviesios spalvos (svelniai rozine, sampanine ir pan), tai beveik visos kaip viena, bet kitos spalvos tikrai pigmentuotos. Tik vat gaila, kad visi blizgus, kasdienai nelabai...

O seseliu pagrindas man visai nereikalingas - neislaiko nieko ilgiau ar geriau. Bet siaip jis kaip tik turetu ryskesnes spalvas duot - keista, kad jums jas 'suvalgo' g.gif Nebandzius ant pagrindo koki sviesu seseli tept (na kaip pagrinda), o paskui jau norimus seselius?
Atsakyti
Man šiuo metu geriausi yra Lancome ir Stila šešėliai - patinka spalvos, išlieka ilgai, nesubėga į raukšleles.... Tarkim, grįžus iš pasilinksminimų naktiniuose klubuose (vasaros naktys čia, kur gyvenu, irgi karštos biggrin.gif ) ir pan. paryčiais, šešėliai būna vis dar vietoj bigsmile.gif

Beje, prieš porą dienų buvau maloniai nustebinta Essence Quatro šešėliais - turėjau juos senokai, tačiau niekad nenaudojau, o pirmąkart juos "išbandžius", irgi išsilaikė visą vakarą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 11, 22:03)
As visdar turiu Ruby Rose seseliu - per atostogas LT uzsipirkau, nes man jie labai patinka. Na aisku tos itin sviesios spalvos (svelniai rozine, sampanine ir pan), tai beveik visos kaip viena, bet kitos spalvos tikrai pigmentuotos. Tik vat gaila, kad visi blizgus, kasdienai nelabai...

O seseliu pagrindas man visai nereikalingas - neislaiko nieko ilgiau ar geriau. Bet siaip jis kaip tik turetu ryskesnes spalvas duot - keista, kad jums jas 'suvalgo'  g.gif Nebandzius ant pagrindo koki sviesu seseli tept (na kaip pagrinda), o paskui jau norimus seselius?

Tu ruby rose buna labai dauuug ivairiu palieciu. Buna jie tokie kietoki, o buna minksti. Tai vat is tu minkstu, pvz, va tokiu http://www.rubyrose....e_tiene207.html
tai sviesios spalvos dengiasi labai liuks, atspaviai gerai matosi, sampaniniai is sitos palietes patys geriausi.

Ka as zinau del pagrindo, nemeluosiu pabandziau gal 2 kart, ir numeciau toliau blush2.gif Daziausi kaip visada ir mano vaizdas nepatiko. As tada ir pirkau ta pagrinda, nes buvau nepatenkinta seseliais, bet su pagrindu buvo daug blogiau..Laikesi tiek pat..Vienas nevykes pirkinys, isprovokavo kita.. verysad.gif
Ta prasme padariau isvada, jei seseliai gerai laikosi, tai bus ok. ir be pagrindo, bet jei blogai tai jis nepades schmoll.gif
Atsakyti