Sveikos, dar karteli. Aciu uz nuomones apie RR ir GR.
Is tiesu ieskau matiniu rudos spalvos seseliu ir sviesesniu ir tamsesniu ir nelabai randu Gal blogai ieskau.
Bet buvau Douglase, paziurejau, pasirinkimo nera. Inglot irgi ribotas spalvu skaicius matiniu. Make up forever kaina siek tiek kandziojasi (manau tas pats ir su Make up store kainomis). Jei kokias kelias spalvas pirkti gal ir nebutu taip skausminga piniginei, bet noriu paletes rudu atspalviu. Ka patartumet?
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 18, 20:53)
Sveikos, dar karteli. Aciu uz nuomones apie RR ir GR.
Is tiesu ieskau matiniu rudos spalvos seseliu ir sviesesniu ir tamsesniu ir nelabai randu Gal blogai ieskau.
Bet buvau Douglase, paziurejau, pasirinkimo nera. Inglot irgi ribotas spalvu skaicius matiniu. Make up forever kaina siek tiek kandziojasi (manau tas pats ir su Make up store kainomis). Jei kokias kelias spalvas pirkti gal ir nebutu taip skausminga piniginei, bet noriu paletes rudu atspalviu. Ka patartumet?
Coastal Scents (jei yra galimybė siųstis) turi. Jeigu iš mineralinių - tai EverydayMinerals turi gražių atspalvių.
Povila$, aciu
Na, kadangi atsakinejat i klausimus (uz ka esu l. dekinga ), paklausiu dar.
Pries dazant seseliais naudojate pagrinda kazkoki? Specialu akims? Jei taip, tai koki? Ar ant to pagrindo tepate sausa pudra?
Tikiuosi nebus klausimas offtopic...
Pries dazant seseliais naudojate pagrinda kazkoki? Specialu akims? Jei taip, tai koki? Ar ant to pagrindo tepate sausa pudra?
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 18, 21:44)
Povila$, aciu
Visai ne offtopic'as, juk apie šešėlių dengimo techniką ir t.t. Na būtent akims tai naudoju makiažo bazę, skystą pudrą ir užfiksuoju biriu maskuokliu. Tada jau šešėlius tepu.
QUOTE(IceTeja @ 2010 08 19, 21:12)
Sveikos merginos
perskaiciau visa tema... kiek info radau, super ir dab man "prireike" paletes 88, arb 120 dar neapsisprendziau kuriuos
bet yra problema... pati neturiu visa korteles, ar eina pvz per ebay uzsisakyti ir daryti koki pervedima? ar yra koks kitas budas, aciu
perskaiciau visa tema... kiek info radau, super ir dab man "prireike" paletes 88, arb 120 dar neapsisprendziau kuriuos
bet yra problema... pati neturiu visa korteles, ar eina pvz per ebay uzsisakyti ir daryti koki pervedima? ar yra koks kitas budas, aciu
Per tarpinikus galima, jeigu sutiks;)
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 19, 19:31)
Per tarpinikus galima, jeigu sutiks;)
yra dar vienas "niuansas", as esu ne lt... tai gal yra koks budas be visos ir tarpininku
ateinu pagirt situ SLEEK seseliu paletes
uz tokia kaina tokio gero rezultato nesitikejau, net pralenke man kaikuriu brangiu firmu seselius, labai gerai pigmentuoti, pasiskirsto gerai ir laikosi irgi gerai , 10balu
uz tokia kaina tokio gero rezultato nesitikejau, net pralenke man kaikuriu brangiu firmu seselius, labai gerai pigmentuoti, pasiskirsto gerai ir laikosi irgi gerai , 10balu
QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 14:52)
ateinu pagirt situ SLEEK seseliu paletes
kur pirkote?
Koki sepeteli naudojat dengti SLEEK seselius ? nes bandziau su keliais, ir niekaip neiseina, gal pabandyt su aplikatorium ? nes pirstais nesinori ....
O gal cia riebalu s;luoksnis jau susidare, pravalyt reik
O gal cia riebalu s;luoksnis jau susidare, pravalyt reik