Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

Sveikos, dar karteli. Aciu uz nuomones apie RR ir GR.
Is tiesu ieskau matiniu rudos spalvos seseliu ir sviesesniu ir tamsesniu ir nelabai randu unsure.gif Gal blogai ieskau. blush2.gif
Bet buvau Douglase, paziurejau, pasirinkimo nera. Inglot irgi ribotas spalvu skaicius matiniu. Make up forever kaina siek tiek kandziojasi (manau tas pats ir su Make up store kainomis). Jei kokias kelias spalvas pirkti gal ir nebutu taip skausminga piniginei, bet noriu paletes rudu atspalviu. Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 18, 20:53)
Sveikos, dar karteli. Aciu uz nuomones apie RR ir GR.
Is tiesu ieskau matiniu rudos spalvos seseliu ir sviesesniu ir tamsesniu ir nelabai randu unsure.gif Gal blogai ieskau.  blush2.gif
Bet buvau Douglase, paziurejau, pasirinkimo nera. Inglot irgi ribotas spalvu skaicius matiniu. Make up forever kaina siek tiek kandziojasi (manau tas pats ir su Make up store kainomis). Jei kokias kelias spalvas pirkti gal ir nebutu taip skausminga piniginei, bet noriu paletes rudu atspalviu. Ka patartumet?

Coastal Scents (jei yra galimybė siųstis) turi. Jeigu iš mineralinių - tai EverydayMinerals turi gražių atspalvių. smile.gif
Atsakyti
Povila$, aciu 4u.gif

Na, kadangi atsakinejat i klausimus (uz ka esu l. dekinga notworthy.gif ), paklausiu dar.

Pries dazant seseliais naudojate pagrinda kazkoki? Specialu akims? Jei taip, tai koki? Ar ant to pagrindo tepate sausa pudra?

Tikiuosi nebus klausimas offtopic...
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 18, 21:44)
Povila$, aciu  4u.gif

Na, kadangi atsakinejat i klausimus (uz ka esu l. dekinga notworthy.gif ), paklausiu dar.

Pries dazant seseliais naudojate pagrinda kazkoki? Specialu akims? Jei taip, tai koki? Ar ant to pagrindo tepate sausa pudra?

Tikiuosi nebus klausimas offtopic...

Visai ne offtopic'as, juk apie šešėlių dengimo techniką ir t.t. smile.gif Na būtent akims tai naudoju makiažo bazę, skystą pudrą ir užfiksuoju biriu maskuokliu. Tada jau šešėlius tepu. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 18 rugpjūčio 2010 - 21:22
Sveikos merginos 4u.gif

perskaiciau visa tema... kiek info radau, super thumbup.gif ir dab man "prireike" paletes 88, arb 120 dar neapsisprendziau kuriuos smile.gif
bet yra problema... pati neturiu visa korteles, ar eina pvz per ebay uzsisakyti ir daryti koki pervedima? blush2.gif ar yra koks kitas budas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IceTeja @ 2010 08 19, 21:12)
Sveikos merginos  4u.gif

perskaiciau visa tema... kiek info radau, super  thumbup.gif  ir dab man "prireike" paletes  88, arb 120 dar neapsisprendziau kuriuos  smile.gif
bet yra problema... pati neturiu visa korteles, ar eina pvz per ebay uzsisakyti ir daryti koki pervedima? blush2.gif ar yra koks kitas budas, aciu  4u.gif

Per tarpinikus galima, jeigu sutiks;)
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 19, 19:31)
Per tarpinikus galima, jeigu sutiks;)

yra dar vienas "niuansas", as esu ne lt... tai gal yra koks budas be visos ir tarpininku blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
ateinu pagirt situ SLEEK seseliu paletes wub.gif
user posted image
uz tokia kaina tokio gero rezultato nesitikejau, net pralenke man kaikuriu brangiu firmu seselius, labai gerai pigmentuoti, pasiskirsto gerai ir laikosi irgi gerai , 10balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 08 20, 14:52)
ateinu pagirt situ SLEEK seseliu paletes  wub.gif
user posted image
uz tokia kaina tokio gero rezultato nesitikejau, net pralenke man kaikuriu brangiu firmu seselius, labai gerai pigmentuoti, pasiskirsto gerai ir laikosi irgi gerai , 10balu thumbup.gif

kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 08 20, 14:01)
kur pirkote?

uk superdrug parduotuvej
Atsakyti
ir as turiu tokia sleek palete ir dar sunset... spalvytes tikrai super wub.gif , bet deja ir tie ant mano akiu nesilaiko verysad.gif bet ir kiti nesilaiko, net ir su UD PP sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 20 rugpjūčio 2010 - 14:23
Koki sepeteli naudojat dengti SLEEK seselius ? nes bandziau su keliais, ir niekaip neiseina, gal pabandyt su aplikatorium ? nes pirstais nesinori ....
O gal cia riebalu s;luoksnis jau susidare, pravalyt reik g.gif
Atsakyti