Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

užsimaniau įsigyti neutralią paletę (turiu 78 blush and eyeshadow palette, kurią esu labai patenkinta), peržiūrėjau visą youtube, tai daug kam patiko 28 neutral palette ir 88 warm palette. kaip manote, kurią įsigyti būtų pravartu?

C:\Documents and Settings\sklimeni\Desktop\img-thing.jpg
C:\Documents and Settings\sklimeni\Desktop\coastal21.jpg
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 12, 10:26)
užsimaniau įsigyti neutralią paletę (turiu 78 blush and eyeshadow palette, kurią esu labai patenkinta), peržiūrėjau visą youtube, tai daug kam patiko 28 neutral palette ir 88 warm palette. kaip manote, kurią įsigyti būtų pravartu?

Cia jau kaip paciai norisi. As zvalgiausi i 88sp., bet dabar pamaciau, kad yra mazesne ir sudvejojau, kuria imciau g.gif kiek kainuoja ta 28sp., lyginant su 88??
Beje, foto nerodo. Netaip ikelei 4u.gif
Atsakyti
oi, atsiprašau blush2.gif kainos įvairios, priklausomai iš kur pirksite, yra coastalscents parduotuvėje abi paletės, tai joje (be siuntimo) 88 warm palette $24.95, o 28 neutral palette $18.95. ebay kainos irgi labai skirtingos, pigiausia 28 neutral palette kaina yra $9.88 su siuntimu į Lietuvą, o 88warm palette $10.59 su siuntimu į Lietuvą. skirtumas nedidelis, kaip matot, bet aš vis galvoju, kuri reikalingesnė, ar reikia net 88 spalvų neutralių, ar geriau mažiau spalvų, bet didesniai šešelių kiekiais. iš ebay jau esu užsisakius kelias 78 palette (sau, draugems) spalvos truputi skyrėsi, priklausomai kurioj ebay parduotuvėj perki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blanche89: 12 rugpjūčio 2010 - 13:48
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 12, 14:43)
oi, atsiprašau  blush2.gif  kainos įvairios, priklausomai iš kur pirksite, yra coastalscents parduotuvėje abi paletės, tai joje (be siuntimo) 88 warm palette $24.95, o 28 neutral palette $18.95. ebay kainos irgi labai skirtingos, pigiausia 28 neutral palette kaina yra $9.88 su siuntimu į Lietuvą, o 88warm palette $10.59 su siuntimu į Lietuvą. skirtumas nedidelis, kaip matot, bet aš vis galvoju, kuri reikalingesnė, ar reikia net 88 spalvų neutralių, ar geriau mažiau spalvų, bet didesniai šešelių kiekiais. iš ebay jau esu užsisakius kelias 78 palette (sau, draugems) spalvos truputi skyrėsi, priklausomai kurioj ebay parduotuvėj perki

Galvojau kainu skirtumas bus ryskus g.gif maloniai nustebinai bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Bet vistiek sunku ka patarti-reikia ziureti kokios spalvytes paciai bus einamos, kokios tinka ir patinka. Jei tinka visos is mazesnes paletes, ja ir ciupk mirksiukas.gif Turiu kt. firmos 88sp. palete, tai galiu pasakyti, kad tikrai yra megiamu ~10sp., kitos +/- nenaudojamos.
Atsakyti
manau mazesne pirksiu, nes turiu pakankamai seseliu, dar pigmentu prisipirkus. tik nzn kada viska isnaudosiu, nes pati nedaug dazausi, bet man vis maza ir maza tu seseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 08 13, 12:51)
manau mazesne pirksiu, nes turiu pakankamai seseliu, dar pigmentu prisipirkus. tik nzn kada viska isnaudosiu, nes pati nedaug dazausi, bet man vis maza ir maza tu seseliu biggrin.gif

as irgi siulyciau pirkti mazesne palete, nes jau pasimokiau, prisipirkau paleciau, turiu dabar visas norimas spalvas, su visasi atspalviai, o norisi kazko naujo , ech tas moteriskas protas doh.gif
Atsakyti
Gal kas jau išbandėte naujuosius Bourjois šešėlius smoky eyes? Kiek atsimenu, geri buvo bourjois ankstesni trijų spalvų šešėliai, gal ir šie nenusileidžia?
Atsakyti
Sveikos, pasiskaiciau cia truputi ir nustebau, kad ir jums kai kurioms Ruby Rose patiko. As juos esu seniai trejusi, kai dar negalejau sau leisti nusipirkti brangesniu, bet buvau patenkinta kokybe. Pasirodo ne as viena.
Gal kas zinot, kur ju galima isigyti?
Ir Ruby Rose ir Golden Rose cia ne vienas ir tas pats, tiesa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 17, 22:41)
Ir Ruby Rose ir Golden Rose cia ne vienas ir tas pats, tiesa?  blush2.gif

Golden rose nagu lakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 17, 22:48)
Golden rose nagu lakas  biggrin.gif

Na, kad pirma paklausiau, po to pagooglinau. Yra Golden Rose ir dek. kosmetika

Stai cia nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 08 17, 22:41)
Sveikos, pasiskaiciau cia truputi ir nustebau, kad ir jums kai kurioms Ruby Rose patiko. As juos esu seniai trejusi, kai dar negalejau sau leisti nusipirkti brangesniu, bet buvau patenkinta kokybe. Pasirodo ne as viena.
Gal kas zinot, kur ju galima isigyti?
Ir Ruby Rose ir Golden Rose cia ne vienas ir tas pats, tiesa?  blush2.gif

Ruby Rose ir Golden Rose skirtingos firmos, nors GR seseliai man nepatiko, o RR laabai megstu ir labai tinka wub.gif Tik gaila, kad tik blizgus jie. ax.gif O isigyt tai visokiose bazese, paprastose parduotuvelese, 'Svaros prekes' taip pat prekiauja jais.
Atsakyti
kažkada gyriau ruby rose, bet dabar to paties nebegalėčiau pasakyt. kai išbandžiau normalių firmų tai net keista skaityti savo senesnius komentarus apie šiuos šešėlius. pirmiausia labai nepigmentuoti. na tamsios spalvos matosi, bet kokia rožinė tai g.gif tik blizgučiai - jokios rožinės nesimato. na ir šiaip per daug blizgūs man. nors kas mėgsta blizgius tam gal patiks, nes laikosi gerai (su primeriu)
Atsakyti