Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(andorinha @ 2010 07 26, 18:56)
nes mano voku oda riebi, ir visi be seseliu pagrindo naudoti seseliai tiesiog dingdavo... tai as ir galvojau, kad as jokiu seseliu negaliu naudoti  doh.gif ir ismeciau syki susinervavusi visai gera palete...

Supratau smile.gif mano irgi riebi, bet pries seselius tik papudruoju, spec. pagrindo neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 26, 18:15)
Supratau smile.gif mano irgi riebi, bet pries seselius tik papudruoju, spec. pagrindo neturiu rolleyes.gif

man to butu per maza... bet smagu, kad jums pudra padeda.
Atsakyti
neseniai atradau too faced seselius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 07 26, 19:41)
neseniai atradau too faced seselius  thumbup.gif

kuom patinka? man jie pasirode labai blizgus ir kad tie blizgiukai byra... 4u.gif
Atsakyti
shopingas
labai idomu, ar bandyti mac, lancome ir coastal scents? Idomu labai su kitais palyginti rolleyes.gif
man labiausiais patinka siu firmu: mac, inglot ir lancome, sie geriausiai laikosi (nenaudoju pagrindo, nes man issiskalaido su teptuku ypac sunkiai) ir pigmentacija ju puiki bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 26 liepos 2010 - 20:20
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 26, 21:19)
shopingas
labai idomu, ar bandyti mac, lancome ir coastal scents? Idomu labai su kitais palyginti  rolleyes.gif
man labiausiais patinka siu firmu: mac, inglot ir lancome, sie geriausiai laikosi (nenaudoju pagrindo, nes man issiskalaido su teptuku ypac sunkiai) ir pigmentacija ju puiki  bigsmile.gif

Patepus voka pagrindu ant virsaus arba koki sviesu (nude, dramblio kaulo ar pan) matini seseli uztepkit, arba papudruokit. tuomet gerai sklaidysis wink.gif

CoastalsScents kaip ir rasiau pati turiu - man jie tinka, patinka, o ir pigmentuoti net labai, tai tereikia mazycio trupinelio visam vokui padengti thumbup.gif

MAC buvo apzaveje, o dar tuo metu uzsimaniau melynu seseliu, tai ejau i ju parduotuve, padaze mane, apsipatenkinus pakeliui namo paziurejau i veidrodeli (na gi norisi pasigrozet), o ten seseliu praktiskai nelike. doh.gif Daugiau spalvyciu ir nebandziau, negundo manes MAC. ax.gif

Lancome kazkada pries pora metu kelias 4 spalvu paletes turejau - kiek pamenu nealergizavo, bet visai nejo isgaut spalvos ant voko. Zodziu, toliau irgi nebandau ju seseliu, o ir siaip ta firma manes netraukia ir produktai nedomina.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 25, 01:59)
Sveikos drinks_cheers.gif ieskau geru seseliu zema kaina, matiniu labiau (blizgiu nemegstu). Perskaiciau visa tema, labiausiai uzkliuvo sleek ir coastal scents (krypstu link warm palette, 88 sp.), gal zinote kur pigiausia butu isigyti siu dvieju firmu paleciu?
Ir dar prie to paties, galvoju kokios labiau spalvos tiktu prie sviesios odos, rudu akiu ir pilku plauku, gal kuri turit minciu? 4u.gif

manau, kad jums tiktu pilki,zalsvi atspalviai, nes pati esu panasaus gymio,tik akys zaliai pilkos kazkokios biggrin.gif man megstamiausi yra ruby rose seseliai, 4 [aletes turiu ir negaliu patiet kad kainuoja maziau nei 10 lt, tikrai tikrai thumbup.gif thumbup.gif dar neseniai per ispardavima isigyjau essence bohemia kolekcijos dvi spalvas seseliu,irgi esu labai suzaveta,laaaabai pigmentutoi,ilgai laikosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 27, 06:10)
Patepus voka pagrindu ant virsaus arba koki sviesu (nude, dramblio kaulo ar pan) matini seseli uztepkit, arba papudruokit. tuomet gerai sklaidysis wink.gif

CoastalsScents kaip ir rasiau pati turiu - man jie tinka, patinka, o ir pigmentuoti net labai, tai tereikia mazycio trupinelio visam vokui padengti  thumbup.gif

MAC buvo apzaveje, o dar tuo metu uzsimaniau melynu seseliu, tai ejau i ju parduotuve, padaze mane, apsipatenkinus pakeliui namo paziurejau i veidrodeli (na gi norisi pasigrozet), o ten seseliu praktiskai nelike.  doh.gif Daugiau spalvyciu ir nebandziau, negundo manes MAC.  ax.gif

Lancome kazkada pries pora metu kelias 4 spalvu paletes turejau - kiek pamenu nealergizavo, bet visai nejo isgaut spalvos ant voko. Zodziu, toliau irgi nebandau ju seseliu, o ir siaip ta firma manes netraukia ir produktai nedomina....  blush2.gif

As su pagrindu taip ir dariau, visad naudoju sviesu matini pagrinda, tada issisklaido labai gerai seseliai, bet vat pagrindas man nepatinka, nes net uztepus sviesius seselius, reikia labai preciziskai tepti tamsiausius seselius, nes labai jau sunku pataisyti, kie esu bandzius, tai man praktiskai vienodai laikosi su pagrindu seseliams ir be jo, neplaukia man nei vieni seseliai is mano isvardytu, todel nematau reikalo jo naudoti, nebent norima isgaudi labai dideli spalvos untensyvuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 27, 11:25)
As su pagrindu taip ir dariau, visad naudoju sviesu matini pagrinda, tada issisklaido labai gerai seseliai, bet vat pagrindas man nepatinka, nes net uztepus sviesius seselius, reikia labai preciziskai tepti tamsiausius seselius, nes labai jau sunku pataisyti, kie esu bandzius, tai man praktiskai vienodai laikosi su pagrindu seseliams ir be jo, neplaukia man nei vieni seseliai is mano isvardytu, todel nematau reikalo jo naudoti, nebent norima isgaudi labai dideli spalvos untensyvuma  rolleyes.gif

Na man su pagrindu tikrai nebuna sunku sklaidant - bet gal ir nuo pagirndo priklauso g.gif O del laikymo, tai stebuklu su pagrindu nemaciau jokiu, tad nenaudoju, nors dabar teturiu miniuka. Kazkaip daug terliones.... ax.gif Ir siaip manau, kad seseliai turi laikyt taip - o jei nelaiko, tai galima susirast kitus laikancius. Kam pvz pirkt brangius laikancius tik su pagrindu - dvigubas pirkinys gaunasi doh.gif O is savo patirties mastau, kad jei nelaiko (cia nekalbu apie nelaikyma kai subega i raukslytes, nusitrina ir pan po n valandu), tai gal kazkas juose negerai yra (t.y. kazkas alergizuoja akis) ir neverta stengtis islaikyt, kad nenukentetu sveikata... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 27, 17:37)
Na man su pagrindu tikrai nebuna sunku sklaidant - bet gal ir nuo pagirndo priklauso  g.gif O del laikymo, tai stebuklu su pagrindu nemaciau jokiu, tad nenaudoju, nors dabar teturiu miniuka. Kazkaip daug terliones....  ax.gif Ir siaip manau, kad seseliai turi laikyt taip - o jei nelaiko, tai galima susirast kitus laikancius. Kam pvz pirkt brangius laikancius tik su pagrindu - dvigubas pirkinys gaunasi doh.gif O is savo patirties mastau, kad jei nelaiko (cia nekalbu apie nelaikyma kai subega i raukslytes, nusitrina ir pan po n valandu), tai gal kazkas juose negerai yra (t.y. kazkas alergizuoja akis) ir neverta stengtis islaikyt, kad nenukentetu sveikata...  ax.gif

vat ir as taip manau, jei bus š...., tai ir su pagrindu nesilaiko tokie ax.gif as geriau pacius seselius geresnius nusipirksiu, pagrinda turejau tik guerlain ir artdeco blush2.gif nezinau kaip kiti g.gif
Atsakyti
Merginos, man toks klausimėlis iškilo, ar yra Ruby rose matinių šešėlių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joyy @ 2010 07 27, 21:30)
Merginos, man toks klausimėlis iškilo, ar yra Ruby rose matinių šešėlių? smile.gif

Nėra 4u.gif
Atsakyti