Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 07 02, 19:00)
Kiek pamenu, tai lyg 70Lt tos 5-kios spalvytes kainuoja  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
nedaug šešėlių naudojus, bet labai patinka Inglot, dengiasi super, retušuojasi irgi. thumbup.gif O va turima palete 120spalvų Manly nusivyliau, byra, sudėtinga uždėti kelias spalvas, tiesiog beretušuojant nubyra. Ar jūs nesusidūrėt su tokia problema? ax.gif
Atsakyti
Merginos, kokie juodos sp. seseliai verti demesio, is pigesniu? Nusipirkau nemaza seseliu palete, bet labai truksta juodos sp. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 24, 01:14)
Merginos, kokie juodos sp. seseliai verti demesio, is pigesniu? Nusipirkau nemaza seseliu palete, bet labai truksta juodos sp. doh.gif

as turiu juodus is Yves Rocher, tik jie yra su blizguciais. maciau, kad matinius Maybelline turi. o siaip manau, kad juodai spalvai gal geriau labai netaupyti, nes tai svarbi spalva akiu makiaze...
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 24, 02:14)

Man patinka Ruby Rose seseliai - nealergizuoja akyciu (maniskes jautrios), tepasi lengvai, gerai issilaiko.

Turejau tokia Wet'n'Wild paletyte - ten ir matine, ir blizgi spalvos yra, tai seseliai minksti, lengvai tepasi, gerai issilaiko, o svarbiausia pigmentuotos spalvytes. Dedu nuoroda, nes foto didele, tai nenoriu uzkraut puslapio: http://www.painted-l...2010/01/113.jpg

Jei tik juodu/pilku paletytes noretusi, tai:

-Maybelline (idejau pirma pasitaikiusia foto, kad aisku butu apie kuriuos kalbu): turejau 4 spalvu, bet manau ir 3 spalvu buna (pati rudus 3 spalvu turiu, bet labai patenkinta esu)
user posted image

-Sephora 'Colorful Duo Eyeshadow', bet tik situos rekomenduoju, kiti laabai sunkiai tepasi ir pan, o sie pasakiski thumbup.gif
user posted image

Na ir dar tokia Sephora palete - bet cia aisku jusu atveju turbut netinka, nes spalvu kruva, o jums tiek nebereikia, bet seseliai pasakiski ir spalvyciu/atspalviu uztektinai bet kokiam makiazui:
user posted image

QUOTE(andorinha @ 2010 07 26, 16:38)
o siaip manau, kad juodai spalvai gal geriau labai netaupyti, nes tai svarbi spalva akiu makiaze...

Ziurint kiek jinai naudojama - jei tik retsykiais, tai kam pirkt brangiai, kad po to kelis kartus panaudota ismest. Ir isvis man rodos reikia rinktis visus seselius normaliai, o ne bile pigus.... ax.gif O siaip juk ne nuo kainos priklauso tai, kaip tepsis/laikysis ir pan seseliai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 26, 16:17)

Ziurint kiek jinai naudojama - jei tik retsykiais, tai kam pirkt brangiai, kad po to kelis kartus panaudota ismest. Ir isvis man rodos reikia rinktis visus seselius normaliai, o ne bile pigus....  ax.gif O siaip juk ne nuo kainos priklauso tai, kaip tepsis/laikysis ir pan seseliai.

o as visokiu esu prisipirkusi, mano kasdieniniai yra brangesniu firmu, o tokie extremalus ryskus - pigesniu, nes retai juos naudoju. pastebejau, kad po tiurkio spalvos essence seseliu panaudojimo, akiu vokai pabrinksta. itariu, kad kazkas negero ten prideta blink.gif vis pasiziuriu i mac firmos seselius, jie tooookiu super spalvu turi, niekur dar tokiu nemaciau, reiks kada susiorganizuoti...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 07 26, 17:43)
o as visokiu esu prisipirkusi, mano kasdieniniai yra brangesniu firmu, o tokie extremalus ryskus - pigesniu, nes retai juos naudoju. pastebejau, kad po tiurkio spalvos essence seseliu panaudojimo, akiu vokai pabrinksta. itariu, kad kazkas negero ten prideta  blink.gif vis pasiziuriu i mac firmos seselius, jie tooookiu super spalvu turi, niekur dar tokiu nemaciau, reiks kada susiorganizuoti...

Tai visuose seseliuose is esmes brudo pilna - net ir tuose brangiuose, o kaina cia maziausiai reiskia (buvau kazkada idejus palyginimui visokiu Maybelline ir chanel, YSL ir pan sudetis - esme vistiek tas pats s...). Na aisku kazkokius befirmius pirkt, tai jau neaisku nei kur gaminti, nei kokiom salygom (tas pats ir su visais fake'ais). Nebent pirkt naturalius, kad gera sudetis butu, bet ten jau sunkiau su spalvu pasirinkimu. Buvau Cargo 'plantlove' serija atradus, bet iseme is prekybos, o spejau tik 2 seseliukus nusipirkt, jie man puikiai tinka. O va pvz Dr.Hauschka man nemaloniai tepasi, mazai pigmentuoti, Korres irgi is sunkiau besitepanciu, spalvu mazai ir pigmentacijos truksta.

Jums gali butent tam tikras ingridientas tuose seseliuose alergizuot akytes. Man pvz Dior penkiaspalviai vieni nieko, o kiti iskart grauzt akis pradeda. Bet visi bandyti nelaike (maximum 10min matesi ryskesne spalva) ir pigmentacijos nejo isgaut ant voku. Tas pats man su ArtDeco, Guerlain, YSL seseliais - visi bandyti alergizavo taip, kad vokai atrodo dega, akys asaroja ir aisku uz 5min jau ne spalvos nelieka ant voku. doh.gif

Pati teturiu Rimmel, Maybelline, Ruby Rose, Sephora, Cargo ir Elizabeth Arden seselius - kolkas sie ne karto nenuvyle, nesualergizavo, nesujautrino akyciu ir spalvytes isgaunu ryskias. thumbup.gif Tai va juos ir vis perku, nes zinau, kad nenuvils. Su kitom firmom jau baigiau eksperimentuot - negaliu, tai negaliu (nors tokiu kaip Guerlain seseliu paletytes vien pamacius del grozio norisi pirkt). Na dar turiu is CoastalScents mineralinius birius seseliukus, tai tie irgi labai tinka ir patinka, pigmentuoti, nedaug reikia. O vat BareEscentuals bandyti mineraliniai (?) birus man irgi sujautrine akis buvo. ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Lily Lolo šešėlius? norėčiau nusipirkt, bet atsiliepimų dar negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 26, 17:17)
Jei tik juodu/pilku paletytes noretusi, tai:
-Maybelline

Na ir dar tokia Sephora palete

Ir isvis man rodos reikia rinktis visus seselius normaliai, o ne bile pigus....  ax.gif O siaip juk ne nuo kainos priklauso tai, kaip tepsis/laikysis ir pan seseliai.

Tavo visada tokie issamus komentarai, dekui thumbup.gif

Turiu ir as ruby rose palete, tai tikrai tenkina, tik nera joje juodos spalvos, tai va tik juodos spalvytes atskiros ir noretusi man, nes pasigendu labai unsure.gif

Maybelline gal butu gerai isigyti, nes visos paletes neprisinesiosiu, o i kosmetine butu pats tas isideti, spalvos einamos atrodo, patrauke aki g.gif gal zinote kaina?

Sephora maciau buvai idejusi i isparduotuve, tikrai patrauke aki, bet kad jau turiu palete, tai nebenoriu apsikrauti. Gal ateiciai prisiminsiu, butu faina isbandyti ax.gif

O kas del kainos-jei butu ryskus skirtumas tarp brangiu ir pigiu, tai pirkciau ir brangesnius, bet siaip stengiuosi kiek imanoma sutaupyti, todel arciau sirdies pigesni variantai, bet tikrai ne bile tik pigus. Jei bus visiskai nekokybiski, tai kam tuomet ir pikrit, jei nenaudojami stoves. Visai nepraktiska ax.gif
Kad ir del kosmet.sepeteliu, pradzioj galvojau isigyti kelis pagrindinius sepet. is Mac ar Nars, zodziu brangiu firmu, bet paskaitinejau daugiau, pasidomejau ir isigijau E.L.F 11 sepeteliu, o uz tokia kaina buciau max 2 Mac'o ar Nars'o isigijus, kokybes negaliu palyginti, nes tu brangiuju neturejusi, bet esu be galo patenkinta, ispildo mano lukescius ir E.L.F rinkinukas, nera poreikio dar brangesnius pirkti thumbup.gif . Tai va, tokia mano logika del pirkiniu ax.gif
Tuo man ir patinka sis forumas, kad paaukojus kiek laiko, pasidomejus ir pasirankiojus atsiliepimu, galima ir pigiau prasisukti, nenusiviliant planuojamu pirkti prekiu kokybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 26, 17:01)

skaiciau kazkada, kad butent zaliu atspalviu seseliuose yra specif. medziagu prideta, kurios daznai alergijas sukelia (????). bet turiu zaliai pilkus seselius is yves rocher, kurie man puikiai tinka...reikia placiau pasidometi siais dalykais.
beje, turiu dior penkiaspalvius seselius nr.019, as juos myliu wub.gif bet visiskai sutinku, kad nebutinai brangiausi yra geriausi.
as ismeciau doh.gif savo ruby rose seseliu palete, isivaizduojate? nes tada dar nezinojau, kad yra toks puikus dalykas kaip seseliu pagrindas... iki siol negaliu sau atleisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 26 liepos 2010 - 17:40
QUOTE(andorinha @ 2010 07 26, 18:37)
iki siol negaliu sau atleisti...

O kuo detas seseliu pagrindas? nelabai supratau minti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 26, 17:52)
O kuo detas seseliu pagrindas? nelabai supratau minti 4u.gif

nes mano voku oda riebi, ir visi be seseliu pagrindo naudoti seseliai tiesiog dingdavo... tai as ir galvojau, kad as jokiu seseliu negaliu naudoti doh.gif ir ismeciau syki susinervavusi visai gera palete...
Atsakyti