QUOTE(andorinha @ 2010 07 26, 17:43)
o as visokiu esu prisipirkusi, mano kasdieniniai yra brangesniu firmu, o tokie extremalus ryskus - pigesniu, nes retai juos naudoju. pastebejau, kad po tiurkio spalvos essence seseliu panaudojimo, akiu vokai pabrinksta.
itariu, kad kazkas negero ten prideta vis pasiziuriu i mac firmos seselius, jie tooookiu super spalvu turi, niekur dar tokiu nemaciau, reiks kada susiorganizuoti...
Tai visuose seseliuose is esmes brudo pilna - net ir tuose brangiuose, o kaina cia maziausiai reiskia (buvau kazkada idejus palyginimui visokiu Maybelline ir chanel, YSL ir pan sudetis - esme vistiek tas pats s...). Na aisku kazkokius befirmius pirkt, tai jau neaisku nei kur gaminti, nei kokiom salygom (tas pats ir su visais fake'ais). Nebent pirkt naturalius, kad gera sudetis butu, bet ten jau sunkiau su spalvu pasirinkimu. Buvau Cargo 'plantlove' serija atradus, bet iseme is prekybos, o spejau tik 2 seseliukus nusipirkt, jie man puikiai tinka. O va pvz Dr.Hauschka man nemaloniai tepasi, mazai pigmentuoti, Korres irgi is sunkiau besitepanciu, spalvu mazai ir pigmentacijos truksta.
Jums gali butent tam tikras ingridientas tuose seseliuose alergizuot akytes. Man pvz Dior penkiaspalviai vieni nieko, o kiti iskart grauzt akis pradeda. Bet visi bandyti nelaike (maximum 10min matesi ryskesne spalva) ir pigmentacijos nejo isgaut ant voku. Tas pats man su ArtDeco, Guerlain, YSL seseliais - visi bandyti alergizavo taip, kad vokai atrodo dega, akys asaroja ir aisku uz 5min jau ne spalvos nelieka ant voku.
Pati teturiu Rimmel, Maybelline, Ruby Rose, Sephora, Cargo ir Elizabeth Arden seselius - kolkas sie ne karto nenuvyle, nesualergizavo, nesujautrino akyciu ir spalvytes isgaunu ryskias.
Tai va juos ir vis perku, nes zinau, kad nenuvils. Su kitom firmom jau baigiau eksperimentuot - negaliu, tai negaliu (nors tokiu kaip Guerlain seseliu paletytes vien pamacius del grozio norisi pirkt). Na dar turiu is CoastalScents mineralinius birius seseliukus, tai tie irgi labai tinka ir patinka, pigmentuoti, nedaug reikia. O vat BareEscentuals bandyti mineraliniai (?) birus man irgi sujautrine akis buvo.