Gal yra žinančių atitikmenų, galimų rasti Lietuvoje, štai šių "Benefit" kreminių šešėlių:
Jie vadinasi Creaseless Cream Shadow/ Liner ir mane konkrečiai domintų spalva Birthday Suit ar kuri panaši į ją. Dėkui
Artdeco
Sveikos ieskau geru seseliu zema kaina, matiniu labiau (blizgiu nemegstu). Perskaiciau visa tema, labiausiai uzkliuvo sleek ir coastal scents (krypstu link warm palette, 88 sp.), gal zinote kur pigiausia butu isigyti siu dvieju firmu paleciu?
Ir dar prie to paties, galvoju kokios labiau spalvos tiktu prie sviesios odos, rudu akiu ir pilku plauku, gal kuri turit minciu?
Ir dar prie to paties, galvoju kokios labiau spalvos tiktu prie sviesios odos, rudu akiu ir pilku plauku, gal kuri turit minciu?
ka galit pakomentuot apie H&M seselius, niekur nerandu pasiskaityt?
vakar nusipirkau lorea seselius tai visai s.. nes kieti labai, sunkiai ant sepetelio pasiema, nepigmentiski, blyskus
QUOTE(myglle @ 2010 06 26, 15:06)
vakar nusipirkau lorea seselius tai visai s.. nes kieti labai, sunkiai ant sepetelio pasiema, nepigmentiski, blyskus
o as kaip tik siand tokius ziurinejau, spalvos ju grazios, tik testeriu nebuvo. na gal tada reiks Esprite seselius isbandyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 24, 22:59)
Sveikos ieskau geru seseliu zema kaina, matiniu labiau (blizgiu nemegstu). Perskaiciau visa tema, labiausiai uzkliuvo sleek ir coastal scents (krypstu link warm palette, 88 sp.), gal zinote kur pigiausia butu isigyti siu dvieju firmu paleciu?
Etama, siuo metu naudoju tik Sleek Bohemian palete. joje yra pora blizgiu spalvu, bet visos kitos matines. man labiausiai patinka balta ir kremine, jos labai graziai susilygina su spalva, o maisant kitas spalvas nereikia vargti kaip su blizgiais. pabandyk ebay arba www.sleekmakeup.com
bet jei sia palete susidomesit, siulyciau ilgai nesvarstyti ir griebti, nes ji limited edition, gali buti, kad greitai bus isgraibstyta...
QUOTE(Etama @ 2010 06 25, 01:59)
Gražių matinių spalvų turi Isadora , beje tų šešėlių kokybė labai gera , rusva pvz. penkių spalvų paletė jums tikrai tiktų ,teoriškai dar turi tikti melsvos spalvos, jei plaukai pilki , aš asmeniškai rinkčiausi melsvas su pilku atspalviu .
QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 26, 18:48)
Etama, siuo metu naudoju tik Sleek Bohemian palete. joje yra pora blizgiu spalvu, bet visos kitos matines. man labiausiai patinka balta ir kremine, jos labai graziai susilygina su spalva, o maisant kitas spalvas nereikia vargti kaip su blizgiais. pabandyk ebay arba www.sleekmakeup.com
bet jei sia palete susidomesit, siulyciau ilgai nesvarstyti ir griebti, nes ji limited edition, gali buti, kad greitai bus isgraibstyta...
Ok, butinai atkreipsiu demesi
Beje, prisiminiau, kad jau ~pries metus pazistama siule isigyti, parsiveze is UK pardavimui keleta, bet taip ir nepasiemiau, o dabar atpazinau is pakuociu ta firma
QUOTE(Tuberosa @ 2010 06 26, 20:13)
Gražių matinių spalvų turi Isadora , beje tų šešėlių kokybė labai gera , rusva pvz. penkių spalvų paletė jums tikrai tiktų ,teoriškai dar turi tikti melsvos spalvos, jei plaukai pilki , aš asmeniškai rinkčiausi melsvas su pilku atspalviu .
Atkreipiau demesi ir i tuos Isadoros, ne karta temoje jie buvo mineti. O kokia kainyte paletes? Ta rudos spalvos temoje ir tebuvo minima, bet gal yra ir kitokiu spalvu? Kokybe manau nesiskirs
Na plaukai pilki, bet geriau apsiziurejau, kazkiek i ruduma permuse nenuspejama spalva. Gal labiau tada i ruda-auksine-pilka spalva Siaip kiek esu bandzius, neblogai ziurejos ir zalsvi atspalviai. Teoriskai dar turetu violetines spalvos tikti Laukiu normalaus sepeteliu rinkinuko, tai pasibandysiu jau nebeuzilgo pati ivairius var., dabar ranka nekyla neturint zmonisku teptuku uztat sakau teorijos pasigaudysiu kol sulauksiu
Labai uzsivedusi buvau isigyt CS 88sp. warm palette, gal kokia drauge tures, butu idomu bent jau spalvytes realiai pamatyti, gal apsispresciau galutinai apziurejau internetinese foto, nu gi grazios ir einamos spalvos atrodo
QUOTE(Tuberosa @ 2010 06 26, 19:13)
Man sita rusvu spalvu IsaDora matine palete Ir dazosi ir laikosi labai gerai seseliai.
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 06 27, 23:46)
Atkreipiau demesi ir i tuos Isadoros, ne karta temoje jie buvo mineti. O kokia kainyte paletes? Ta rudos spalvos temoje ir tebuvo minima, bet gal yra ir kitokiu spalvu? Kokybe manau nesiskirs
Kiek pamenu, tai lyg 70Lt tos 5-kios spalvytes kainuoja