Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(dontstop @ 2010 05 21, 21:06)
Pigmentas - tai spalva. Kuo labiau pigmentuoti, tuo ryškesnė spalva ant voko. prastai pigmentuoti šešėliai įpakavime gali atrodyti labai ryškūs, bet ant voko vos matytis. Gerai pigmentuotų šešėlių reikia labai nedaug, prastai pigmentuotų - brūžinsit ir brūžinsit, kol pakabinsit normaliai iš įpakavimo  biggrin.gif  maždaug taip, gal kas geriau paaiškins  4u.gif

Supratau 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Zodziu matiniai seseliai yra labiau pigmentuoti, nes ryskesni ax.gif
Atsakyti
nebutinai matiniai seseliai bus labiau pigmentuoti, blizgus irgi gali tokie buti. cia reikia bandyti ir bus aisku
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 21, 22:51)
nebutinai matiniai seseliai bus labiau pigmentuoti, blizgus irgi gali tokie buti. cia reikia bandyti ir bus aisku

Tada as visada uztaikau ant ryskesniu, bet matiniu, o ne blizgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 22:27)
Supratau  4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Zodziu matiniai seseliai yra labiau pigmentuoti, nes ryskesni  ax.gif

Ne, nuo gamintojo priklauso (aš nemėgstu matinių, pagalvojau, turbūt todėl, kad stipriai pigmentuotų matinių dar nemačiau, o kokius jūs naudojat, kad sakot, kad jie pigmentuoti? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 22, 08:03)
Ne, nuo gamintojo priklauso (aš nemėgstu matinių, pagalvojau, turbūt todėl, kad stipriai pigmentuotų matinių dar nemačiau, o kokius jūs naudojat, kad sakot, kad jie pigmentuoti? smile.gif )

As turiu ELF ir CS matinius seselius. Ir jie tikrai pakankamai ryskus, o blizgus praktiskai nesimato ant mano voko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 22, 12:46)
As turiu ELF ir CS matinius seselius. Ir jie tikrai pakankamai ryskus, o blizgus praktiskai nesimato ant mano voko  unsure.gif

Matyt, sutapimas toks smile.gif Aš daug šešėlių turiu iš CS, tikrai blizgūs ir tikrai labai pigmentuoti yra Lusty, Karma, Hi light green, Aquazone, Cozumel, Calista, Squeeze me, Key lime, Blue diamonds...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 23, 07:51)
Matyt, sutapimas toks  smile.gif Aš daug šešėlių turiu iš CS, tikrai blizgūs ir tikrai labai pigmentuoti yra Lusty, Karma, Hi light green, Aquazone, Cozumel, Calista, Squeeze me, Key lime, Blue diamonds...

As ir turiu Karma bigsmile.gif Tik dar nebandziau blush2.gif Bandziau Indigo vision, tai kazkaip sunkiai tepesi... unsure.gif O jus meginukus turit ar pilnas pakuotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 12:28)
As ir turiu Karma  bigsmile.gif  Tik dar nebandziau  blush2.gif  Bandziau Indigo vision, tai kazkaip sunkiai tepesi...  unsure.gif  O jus meginukus turit ar pilnas pakuotes?  4u.gif

Turiu ir mėginukų, ir pilnų pakuočių. Indigo vision man visai nepatiko, pardaviau. Sunkiai tepėsi, pigmentiškumas pasirodė vidutiniškas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 23, 12:34)
Turiu ir mėginukų, ir pilnų pakuočių. Indigo vision man visai nepatiko, pardaviau. Sunkiai tepėsi, pigmentiškumas pasirodė vidutiniškas  unsure.gif

Geras, o as galvojau, kad nemoku uztepti, kad taip sunkiai tepasi doh.gif Bet spalvyte man grazi... rolleyes.gif O kaip jus paimat is meginuko seselius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 12:56)
Geras, o as galvojau, kad nemoku uztepti, kad taip sunkiai tepasi  doh.gif  Bet spalvyte man grazi...  rolleyes.gif  O kaip jus paimat is meginuko seselius?  4u.gif

Aš tiesiog maknoju dažniausiai šlapiu šepetėlių, tada nukratau perteklių atgal į konteinerį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 23, 13:35)
Aš tiesiog maknoju dažniausiai šlapiu šepetėlių, tada nukratau perteklių atgal į konteinerį 4u.gif

As ir taip pat, bet tie konteineriukai tokie mazuciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 14:28)
As ir taip pat, bet tie konteineriukai tokie mazuciai  doh.gif

Aš buvau gavus mėginėlius ir didesniuose, stiklinėse dėžutėse su užsukamu dangteliu smile.gif
Atsakyti