Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta ŠEŠĖLIAMS

QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 10:52)
kai darausi matini makiaza arba naudoju maziau pigmentuotus seselius visada voka tepu arba: 1. GOSH piestuku, jis labai minkstutis, bet reikia butinai gerai issklaidyti, nes situacija gali pabloginti. arba zele pravedimus, kurie tikrai neistampys odos. nezinau koks LT aortimentas, bet ink pot'u galima isigyti ivairiu spalvu, netik juodos. velgi, sunku patarti, nes as turiu problemu tik su kai kuriais seseliais. pastebejau, kad kuo labiau pigemntuoti seseliai, tuo ilgiau laikosi. Is LT pirktu Deborah rutuliniai laikydavosi, dabar naudoju is Sleek, kai kurios spalvos atrodo "tirstos". tas pats su dulkelemis is Barry M ar Miss Sporty.
Pagooglinau ir radau, kad riebiems vokams labai tinka Urban Decay Primer Potion, Benefit Stay Don't Stray, PaintPot'ai is MAC.
radau parasyta, kad jei po veido valymo rutinos praejus 3val. vokai pradeda blizgeti reiskia, kad jie linke i riebuma. tad galiu pasakyti... ir mano gan riebus!
Geriausia pries pradedant dazyti akytes jas lengvai papudruoti biria mineraline pudra. Geriausia naudoti birius seselius. Sleek seseliai yra sukurti mineraliniu pagrindu, kaip zinia, mineraline kosmetika labiau tinka riebiai odai, sausaodes turetu laikytis atokiau, tad gal butent del to jie taip gerai laikosi? nereklamuoju, bet pati esu suzaveta kokybes ir kainos, tad dalinuosi asmenine patirtimi 4u.gif

Labai ačiū už pagalbą aciuks.gif Ko gero teks pabandyti Paintpotus is Mac, nes jų turbūt galima nusipirkti Vilniuje, o kitką reikėtų siųstis g.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2010 05 15, 12:44)
hm... skaitau ir galvoju -man visai pasiseke, kad vienas is pigiausiu seseliu pagrindu man tokius stebuklus daro...o  tiek metu nenaudojau seseliu vien del to, kad jie man po keliu valandu subegdavo ir dingdavo. gerai suprantu nusivylusias

Kokį pagrindą naudojate? g.gif Jūsų vokai turbūt normalūs arba sausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 17, 13:56)
Labai ačiū už pagalbą  aciuks.gif Ko gero teks pabandyti Paintpotus is Mac, nes jų turbūt galima nusipirkti Vilniuje, o kitką reikėtų siųstis  g.gif
Papildyta:
Kokį pagrindą naudojate?  g.gif Jūsų vokai turbūt normalūs arba sausi  rolleyes.gif

naudoju manhattan, bet kad vokai sausi, tai tikrai ne... anksciau mano kosmetineje gal tik pora seseliu buvo, nes tik nervuodavo, kai po keliu val viskas subegdavo ir dingdavo. jokie seseliai man nelaike, tik dior laike gal 4 val
Atsakyti
as turiu UDPP, is pradziu dziaugiaus, kad gerai laiko seselius, o dabar kazkaip kazi ar bepirkciau antra, pasirode galu gale nevetas kainos, po pusdienio seseliu beveik nerasta doh.gif
paskutiniu metu man patinka inglot seseliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 17, 15:59)
naudoju manhattan, bet kad vokai sausi, tai tikrai ne... anksciau mano kosmetineje gal tik pora seseliu buvo, nes tik nervuodavo, kai po keliu val viskas subegdavo ir dingdavo. jokie seseliai man nelaike, tik dior laike gal 4 val

O kokius šešėlius naudojate? Gerai laikosi? Pagrindas padeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 18 gegužės 2010 - 11:51
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 18, 11:50)
O kokius šešėlius naudojate? Gerai laikosi? Pagrindas padeda?

naudoju visokiu firmu ( manhattan, max factor, dior, yves rocher, maybelline, alverde, essence ), ir visi puikiai iki vakaro laikosi. as geriau turesiu daug seseliu , kad ir pigesniu, nei pora bet brangiu... tongue.gif syki per skubejima pagrinda pamirsau, per pietus pasiziurejau i veidrodi, ir issigandau,- cia dabar kas doh.gif mano darbas buvo dinges!
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 18, 13:58)
naudoju visokiu firmu ( manhattan, max factor, dior, yves rocher, maybelline, alverde, essence ), ir visi puikiai iki vakaro laikosi. as geriau turesiu daug seseliu , kad ir pigesniu, nei pora bet brangiu...  tongue.gif  syki per skubejima pagrinda pamirsau, per pietus pasiziurejau i veidrodi, ir issigandau,- cia dabar kas  doh.gif mano darbas buvo dinges!

kiek žiūrėjau niekur nerandu manhattan pagrindo, kur jus jo randat?
Atsakyti
vokietijoje...
Atsakyti
su seseliu pagrindu, man dabar visi seseliai thumbup.gif kas uz 3Lt, kas uz 30Lt biggrin.gif
Atsakyti
si tema yra apie geriausius seselius, o mes apie pagrinda rolleyes.gif
man geriausi seseliai yra tokie, kurie yra stipriai pigmentuoti, blizgus, ar matiniai, nesvarbu, as dazniausiai visu noriu biggrin.gif labai megstu tokius seselius, kurie atrodo tarsi butu is dvieju spalvu. turiu tokia tamsiai zalia spalva, kuri tik sviesoje tampa zalia,o prieblandoje buna pilka.
gal tik su raudonais atspalviais nedraugauju.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 18, 21:01)
man geriausi seseliai yra tokie, kurie yra stipriai pigmentuoti

Man svarbiausia, kad šešėliai būtų stipriai pigmentuoti, lengvai išsisklaidytų, laikytųsi visą dieną ir be pagrindo, o jei dar gera sudėtis rolleyes.gif Labiau mėgstu blizgius, matinių nenaudoju visai, satininių - kartais.
Spalvos - net nežinau, visokios patinka. Be galo mėgstu bordo ir slyvinių atspalvių gamas, manau, man jos labiausiai tinka (akys žalios). Patinka ir tinka žali atspalviai, nuo salotinės iki chaki ir smaragdinės. Iš mėlynų mėgstu turkio, šviesiai žydrą. Taipogi visada turiu auksinių, varinių ir bronzinių šešėlių. Natūraliam makiažui - šviesiai rožinė, angliškai vadinama taupe spalva, rausvos, rusvos..Nemėgstu rudų, pilkų, nežinočiau kur pritaikyt baltą, geltoną. Juoda spalva man tik vakarui. Ir negalėčiau apsieiti be dramblio kaulo ar pan, spalvos highlighter'io po antakiu ir vidiniame akies kamputyje.
Iš gamintojų šiai dienai mėgstamiausi du - Coastal scents ir Physicians formula. Jų šešėliai atitinka visus mano reikalavimus bigsmile.gif
Iš to, kas pas mus LT parduodama - Art deco, L'oreal (bet kainos aukštokos pagal tokią kokybę)...Artimiausiu metu bandysiu Inglot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 19 gegužės 2010 - 07:48
Vis paskaitineju temute ir vis paminimi pigmentuoti seseliai, paaiskinkit jus man prasau, neismaneliai, kuom jie skiriasi nuo iprastu seseliu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 20:19)
Vis paskaitineju temute ir vis paminimi pigmentuoti seseliai, paaiskinkit jus man prasau, neismaneliai, kuom jie skiriasi nuo iprastu seseliu?  blush2.gif  4u.gif

Pigmentas - tai spalva. Kuo labiau pigmentuoti, tuo ryškesnė spalva ant voko. prastai pigmentuoti šešėliai įpakavime gali atrodyti labai ryškūs, bet ant voko vos matytis. Gerai pigmentuotų šešėlių reikia labai nedaug, prastai pigmentuotų - brūžinsit ir brūžinsit, kol pakabinsit normaliai iš įpakavimo biggrin.gif maždaug taip, gal kas geriau paaiškins 4u.gif
Atsakyti