QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 15, 10:52)
kai darausi matini makiaza arba naudoju maziau pigmentuotus seselius visada voka tepu arba: 1. GOSH piestuku, jis labai minkstutis, bet reikia butinai gerai issklaidyti, nes situacija gali pabloginti. arba zele pravedimus, kurie tikrai neistampys odos. nezinau koks LT aortimentas, bet ink pot'u galima isigyti ivairiu spalvu, netik juodos. velgi, sunku patarti, nes as turiu problemu tik su kai kuriais seseliais. pastebejau, kad kuo labiau pigemntuoti seseliai, tuo ilgiau laikosi. Is LT pirktu Deborah rutuliniai laikydavosi, dabar naudoju is Sleek, kai kurios spalvos atrodo "tirstos". tas pats su dulkelemis is Barry M ar Miss Sporty.
Pagooglinau ir radau, kad riebiems vokams labai tinka Urban Decay Primer Potion, Benefit Stay Don't Stray, PaintPot'ai is MAC.
radau parasyta, kad jei po veido valymo rutinos praejus 3val. vokai pradeda blizgeti reiskia, kad jie linke i riebuma. tad galiu pasakyti... ir mano gan riebus!
Geriausia pries pradedant dazyti akytes jas lengvai papudruoti biria mineraline pudra. Geriausia naudoti birius seselius. Sleek seseliai yra sukurti mineraliniu pagrindu, kaip zinia, mineraline kosmetika labiau tinka riebiai odai, sausaodes turetu laikytis atokiau, tad gal butent del to jie taip gerai laikosi? nereklamuoju, bet pati esu suzaveta kokybes ir kainos, tad dalinuosi asmenine patirtimi
Pagooglinau ir radau, kad riebiems vokams labai tinka Urban Decay Primer Potion, Benefit Stay Don't Stray, PaintPot'ai is MAC.
radau parasyta, kad jei po veido valymo rutinos praejus 3val. vokai pradeda blizgeti reiskia, kad jie linke i riebuma. tad galiu pasakyti... ir mano gan riebus!
Geriausia pries pradedant dazyti akytes jas lengvai papudruoti biria mineraline pudra. Geriausia naudoti birius seselius. Sleek seseliai yra sukurti mineraliniu pagrindu, kaip zinia, mineraline kosmetika labiau tinka riebiai odai, sausaodes turetu laikytis atokiau, tad gal butent del to jie taip gerai laikosi? nereklamuoju, bet pati esu suzaveta kokybes ir kainos, tad dalinuosi asmenine patirtimi
Labai ačiū už pagalbą Ko gero teks pabandyti Paintpotus is Mac, nes jų turbūt galima nusipirkti Vilniuje, o kitką reikėtų siųstis
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2010 05 15, 12:44)
hm... skaitau ir galvoju -man visai pasiseke, kad vienas is pigiausiu seseliu pagrindu man tokius stebuklus daro...o tiek metu nenaudojau seseliu vien del to, kad jie man po keliu valandu subegdavo ir dingdavo. gerai suprantu nusivylusias
Kokį pagrindą naudojate? Jūsų vokai turbūt normalūs arba sausi